Kameni'den şaşmam ben.Leo Franco 2 yıl için alınacaksa yazık olur üstelik Morgan'dan öte farkta yaratacağını zannetmiyorum.
Abi bu esprili bir temenni mi,yoksa söz konusu bir olay mı ?Onur Yavuz' Alıntı:Ne diyorsak o, Morientes Galatasaray´a gelecek! : )
Aykut & Orkun ne olacak?Uğur YILMAZ' Alıntı:Bende Leo Franco'nun ortalama bir kaleci olduğu düşüncesindeyim. Kameni bize daha iyi gider...
Aykut & Orkun ne olacak?[/quote:24lo2k97]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":24lo2k97]Bende Leo Franco'nun ortalama bir kaleci olduğu düşüncesindeyim. Kameni bize daha iyi gider...
Sebep? Bu ikili oynamaya oynamaya nasıl kendilerini geliştirecek acaba?Doğan SAĞLAM' Alıntı:Bir tanesi ex olacak.Diğeri takımda kalacak.
Ama Leo Franco'da olsa olmasada kaale bu ikiliden birine kesinlikle kalmayacak bu belli.
Sebep? Bu ikili oynamaya oynamaya nasıl kendilerini geliştirecek acaba?[/quote:1cci1he7]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":1cci1he7]
Bir tanesi ex olacak.Diğeri takımda kalacak.
Ama Leo Franco'da olsa olmasada kaale bu ikiliden birine kesinlikle kalmayacak bu belli.
Abi bu esprili bir temenni mi,yoksa söz konusu bir olay mı ? [/quote:30al1sfz]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":30al1sfz]Ne diyorsak o, Morientes Galatasaray´a gelecek! : )
Lincolne verecegin parayı Luis Van Gaale ver gelsin artık adam gibi bir teknik direktore ihtiyacımız var bu arada sezon basında cok istedigimiz Micheal Laudrup Spartak moskovadan ayrılmısEren Aydın' Alıntı:Lincoln'e vereceğin parayı Kameni'ye ver gelsin bu kadar basit.
mustafa_güler' Alıntı:
Doğan SAĞLAM' Alıntı:mustafa_güler":3wozwosi]Size bir şaka dan benden :D [url="http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=48443' Alıntı:http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=48443[/url]
Bu şaka değil yalnız ciddi ekilde Mustafa Sarp ile görüşülüyor.Hatta haberin yanlış kısmı bu görüşmeler Bülent Korkmaz'ın isteği ile değil devre arasında hala Skibbe takımın başındayken başlamıştır.
Ayrıca Luis Van Gaal ile yeni bir ekole yelken açmaktansa Lucescu'yu getirip 4 yıllık sözleşmeyi verelim eline.
Son olarak Eren kardeşim Kameni konusunda biliyorsunki hemfikiriz [/quote:3wozwosi]
Lucescu mu ? Dogan abi sen gol attıktan sonra 10 kişi geriye yaslanan takımı ozledin heralde benim tercihim Van Gaal ama zor olmassa Laudrup ikiside hucum futbolunu iyi oynatan teknik adamlar
Tugay abi ben Lucescu icin atıp tutmadım sadece oynattıgı zevksiz futboldan yakındım ama dogru soyluyorsun adam oyle yada boyle basarılı ama bu takımın basında Van Gaal olsa off tam Van Gaalın istiyecigi bir takımTugay Aktepe' Alıntı:Okan;
Aynı düşünceleri ben de taşıyordum ama artık değil... Skibbe'nin,Bülent Korkmaz'ın şu ana kadar yaptıklarını ve Luce'nin takımının UEFA Yarı Finali'nde olduğunu görünce Lucescu için atıp-tutmak yanlış olur. Az malzeme ile çok yemek yapan bir aşçı istiyorsak Lucescu tam bize göre. Neden mi ? 24 kişilik kadroda 10 tane sakat oyuncu başka hangi takımda olabilir...
Tugay abi ben Lucescu icin atıp tutmadım sadece oynattıgı zevksiz futboldan yakındım ama dogru soyluyorsun adam oyle yada boyle basarılı ama bu takımın basında Van Gaal olsa off tam Van Gaalın istiyecigi bir takım[/quote:32x1nkr6]Okan DAMGACI' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":32x1nkr6]Okan;
Aynı düşünceleri ben de taşıyordum ama artık değil... Skibbe'nin,Bülent Korkmaz'ın şu ana kadar yaptıklarını ve Luce'nin takımının UEFA Yarı Finali'nde olduğunu görünce Lucescu için atıp-tutmak yanlış olur. Az malzeme ile çok yemek yapan bir aşçı istiyorsak Lucescu tam bize göre. Neden mi ? 24 kişilik kadroda 10 tane sakat oyuncu başka hangi takımda olabilir...