Gündemden

Hakan Ünsal: Galatasaray Lincoln'ü gönderemez...

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal Lincoln hakkında ilginç iddialar ortaya attı..

Önceki gece bir tv kanalında olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Ünsal, konuyu Lincoln'e getirerek ''Galatasaray bu futbolcuyu istese de gönderemez. Bunu iddia ediyorum'' dedi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte Brezilyalı yıldızla ilgili ilginç bir belgeye ulaştığını, ancak bunu kendisine iletenle, belgenin niteliği hakkında bir açıklama yapamayacağını söyleyen Hakan Ünsal, ''Galatasaray Yönetimi, Lincoln istemezse onu sezon sonu falan hiç bir yere gönderemez. Takımla ilişiğini kesemez. Bunun neden olduğunu bana sormayın. Çünkü söylemem. Ama durum bu. Lincoln sözleşmesi bitene kadar parasını takır takır alır. İsterse 3 ay oynamaz. Hem ona verildiği söylenen cezalar da hikaye'' ifadesini kullandı..

Hakan Ünsal, Lincoln'ün derbideki olaylar sonrasında Roberto Carlos'tan Fenerbahçe formasını almasını ve daha sonra Sarı-Lacivertli takımın soyunma odasına giderek 2 forma daha almasını da eleştirdi..

Ünsal, ''Lincoln bir de Fenerbahçe formaları elinde kendi soyunma odasına gidiyor. Böyle bir maçtan sonra bu yapılır mı?'' diye konuştu...

Bu arada Lincoln'ün ilk 2 sezonda 3.5 milyon euronun tamamını sezon başlarında peşin aldığı, diğer sezonlarda ise sezon başında 2.5 milyon euro peşin alacağı belirtildi.

Yazıklar olsun ne diyim.Nedir Hakan Ünsal'daki bu GS düşmanlığı,medya karşısında küçük düşürme çabası anlamış değilim.

Adnan Sezgin ve Haldun Ustunel gibi son derece siradan yoneticilerin basimizda olmasindan dolayi utanc duyuyorum sahsen.Adnan Sezgin Istanbulsporun basinda sike yapmisti zamaninda.Haldun Ustunl de bu isi goturecek yonetici ozellikleri yok.O yuzden yazik ek kelimeyle.Maclara zaten kıt kanaat gidiyordum simdi hic gitmem tv den izleriz artik.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":24lo2k97]Bende Leo Franco'nun ortalama bir kaleci olduğu düşüncesindeyim. Kameni bize daha iyi gider...
Aykut & Orkun ne olacak?[/quote:24lo2k97]

Bir tanesi ex olacak.Diğeri takımda kalacak.
Ama Leo Franco'da olsa olmasada kaale bu ikiliden birine kesinlikle kalmayacak bu belli.

Abi bu yaşlardan sonra neylerini geliştirecekler Aykut ve Orkun.

Sene sonunda Santics le yolları ayırıp kaliteli bir kaleci almalıyız.Bu Kameni olabilir.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1cci1he7]

Bir tanesi ex olacak.Diğeri takımda kalacak.
Ama Leo Franco'da olsa olmasada kaale bu ikiliden birine kesinlikle kalmayacak bu belli.
Sebep? Bu ikili oynamaya oynamaya nasıl kendilerini geliştirecek acaba?[/quote:1cci1he7]

Hakan, gerçekten bu yaştan sonra ne gelişimi olacak bunların.Halleri bu işte.İkiside denende güven vermedi bizlere.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":30al1sfz]Ne diyorsak o, Morientes Galatasaray´a gelecek! : )
Abi bu esprili bir temenni mi,yoksa söz konusu bir olay mı ? :)[/quote:30al1sfz]
Mustafa, bu yıllardır süre gelen, her transfer sezonunda acaba bu sezon olur mu dedirten bir ruh hali. : )

Aslan'a sürpriz sol kanat!
Galatasaray'ın sürpriz bir ismi renklerine bağladığı iddia ediliyor.
17 Nisan 2009 Cuma, 11:32
Suudi Arabistan Milli Takımı'nın da forması giyen Neuchatel Xamax'ın başarılı sol kanat oyuncusu Hüseyin Süleymani'nin menajeri Muhammed Abou Kerra, Galatasaray'la anlaştıklarını söyledi.

Kerra, görüşmelerde bulunmak için Türkiye'de bulunduğunu belirterek, "2 milyon dolarlık bir teklif vardı. 1,5 milyon doları kulübe, 500 bin doları ise futbolcuya. Galatasaray'dan 24 saat içinde cevap bekliyoruz. Eğer kabul edilirse sözleşme imzalanacak. Süleymani'nin İran maçında oynamaması, Birleşik Arap Emirlikleri karşısında ise yarım devre oynaması Türk tarafını endişelendirdi ancak Süleymani'nin herhangi bir problemi yok ve o formunun zirvesinde. Milli takımda oynayıp oynamaması tamamen taktiksel" dedi.

Kerra ayrıca, Fransız ekibi Lens'in teklifini geri çevirdiklerini de ifade ederek, Süleymani'nin Avrupa'daki henüz ilk sezonu olmasına karşın birçok takımdan transfer teklifi aldığını da iddia etti.

Hüseyin Süleymani kimdir?
23 Ocak 1977 Cidde doğumlu olan 32 yaşındaki Hüseyin Abdulgani Süleymani, Suudi Arabistan Milli Takımı'yla 1998, 2002 ve 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde oynama başarısı gösterdi. Milli takım formasını 100'den fazla giyen Süleymani, 13 Temmuz 2008'de İsviçre ekibi Neuchatel Xamax'a transfer olarak ilk Avrupa deneyimini yaşadı.

Süleymani, Sami Al-Jaber ve Fahd Al-Ghashayan'ın ardından Avrupa'da forma giyen 3. Suudi futbolcu oldu.

İHA

bu guzel bir saka olmalı :shock: :oops:

Eren Aydın' Alıntı:
Lincoln'e vereceğin parayı Kameni'ye ver gelsin bu kadar basit.
Lincolne verecegin parayı Luis Van Gaale ver gelsin ;) artık adam gibi bir teknik direktore ihtiyacımız var bu arada sezon basında cok istedigimiz Micheal Laudrup Spartak moskovadan ayrılmıs

mustafa_güler' Alıntı:

Bu şaka değil yalnız ciddi ekilde Mustafa Sarp ile görüşülüyor.Hatta haberin yanlış kısmı bu görüşmeler Bülent Korkmaz'ın isteği ile değil devre arasında hala Skibbe takımın başındayken başlamıştır.

Ayrıca Luis Van Gaal ile yeni bir ekole yelken açmaktansa Lucescu'yu getirip 4 yıllık sözleşmeyi verelim eline.

Son olarak Eren kardeşim Kameni konusunda biliyorsunki hemfikiriz ;)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
mustafa_güler":3wozwosi]Size bir şaka dan benden :D [url="http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=48443' Alıntı:
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=48443[/url]

Bu şaka değil yalnız ciddi ekilde Mustafa Sarp ile görüşülüyor.Hatta haberin yanlış kısmı bu görüşmeler Bülent Korkmaz'ın isteği ile değil devre arasında hala Skibbe takımın başındayken başlamıştır.

Ayrıca Luis Van Gaal ile yeni bir ekole yelken açmaktansa Lucescu'yu getirip 4 yıllık sözleşmeyi verelim eline.

Son olarak Eren kardeşim Kameni konusunda biliyorsunki hemfikiriz ;)[/quote:3wozwosi]
Lucescu mu ? Dogan abi sen gol attıktan sonra 10 kişi geriye yaslanan takımı ozledin heralde benim tercihim Van Gaal ama zor olmassa Laudrup ikiside hucum futbolunu iyi oynatan teknik adamlar

Okan;

Aynı düşünceleri ben de taşıyordum ama artık değil... Skibbe'nin,Bülent Korkmaz'ın şu ana kadar yaptıklarını ve Luce'nin takımının UEFA Yarı Finali'nde olduğunu görünce Lucescu için atıp-tutmak yanlış olur. Az malzeme ile çok yemek yapan bir aşçı istiyorsak Lucescu tam bize göre. Neden mi ? 24 kişilik kadroda 10 tane sakat oyuncu başka hangi takımda olabilir...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Okan;

Aynı düşünceleri ben de taşıyordum ama artık değil... Skibbe'nin,Bülent Korkmaz'ın şu ana kadar yaptıklarını ve Luce'nin takımının UEFA Yarı Finali'nde olduğunu görünce Lucescu için atıp-tutmak yanlış olur. Az malzeme ile çok yemek yapan bir aşçı istiyorsak Lucescu tam bize göre. Neden mi ? 24 kişilik kadroda 10 tane sakat oyuncu başka hangi takımda olabilir...
Tugay abi ben Lucescu icin atıp tutmadım sadece oynattıgı zevksiz futboldan yakındım ama dogru soyluyorsun adam oyle yada boyle basarılı ama bu takımın basında Van Gaal olsa off tam Van Gaalın istiyecigi bir takım

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":32x1nkr6]Okan;

Tugay abi ben Lucescu icin atıp tutmadım sadece oynattıgı zevksiz futboldan yakındım ama dogru soyluyorsun adam oyle yada boyle basarılı ama bu takımın basında Van Gaal olsa off tam Van Gaalın istiyecigi bir takım[/quote:32x1nkr6]

Okan;

Bana sorsan ben yine de istemem Lucescu'yu kendi adıma. İsteyenlere saygıda kusur etmem ki aynı futbol saygısını Lucescu'ya karşı da taşırım. Fakat oynattığı futboldan ben de senin gibi zevk almıyorum.

Şahsım adına;

Başarı için = Lucescu.
Başarı + güzel futbol için = ?