Gündemden

Burak Barut' Alıntı:
Galatasaray'da sigara içen iki oyuncu ismi söyleyeyim size, etkiliyor mu etkilemiyor mu anlayın.

Suat Kaya-Ergün Penbe bu iki oyuncumuzunda sigara içtiğini Halil Özer'in Saray'ın Efendileri isimli kitapta okumuştum.

Kahve-sigara keyfi yaparlarmış bu oyuncular tekrar baktım da.

Burak Ergün'ün sigara içtiğini ilk defa duydum ama şaşırmadım 3 sene önce sabri istanbul Balat ta haliç kıyısında bi kafe açmıştı açılışa oyuncularda gitmişti Ergünün bi nargile çekişi varki sormayın ben bunca yıllık nargile içicisiyim Ergünün eline su dökemem o konuda :) .

Çok yanlış olduğunu bir kerede daha belirterek şunuda söylemek isterim tekrardan gerçekten eline yakışmış Hakan'ın :) .

O zaman ağzına yakışmış de :)

Neyse.

Burak'ın yorumuna şaşırdım ama. Böyle şeylere tepki gösterirdi, özellikle de basketbolcularımız hakkında olunca.

Bırakın bir sporcuyu, bir insanın dahi sağlığını etkileyecek bir durum. Doğru bir hareket değil. Ancak şuanki form düşüklüğü de buna bağlanamaz. Çünkü Hakan için yeni bir durum değildir...

Guiza gibi bir oturuşta 10 tane içmeden bırakmamazlık yapmıyorsa benim için sorun değil 1-2 kafa dağıtmaya olabilir.Buda günlük spor yapan bir insanın vücudundan hemen atılır ,sıfıra yakın zararı kalır.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Burak'ın yorumuna şaşırdım ama. Böyle şeylere tepki gösterirdi, özellikle de basketbolcularımız hakkında olunca.

Abi sigara içme yaşının 12 ye düştüğü bir ülkede, Hakan Balta içmiş bir sigara çok mudur ki ?
Günde 2 paket içmediği kesin, 1-2 tane içmişse bunda büyütülecek birşey olmamalı.Sigara içki gibi birşey değil sonuçta.

Hayatım boyunca hiç sigara içmedim tadını bile bilmem ancak sigara içmekle antiprofesyonel olunmaz sanırım ki Hakan Balta'nın ve Kewell'in yerleri bende farklıdır bu iki abimize sevgim farklı belki de o yüzden birşey dememişimdir :)

Forumda bazı gençlerin sigara içtiğini öğrendiğimde bu delikanlı arkadaşlarımızın sigarayı bırakması konusunda teşvikli konu açmayı düşünüyordum.

Sporcu Hakan Balta bunu yapıyorsa...

Vazgeçtim.

İçin gençler için, ciğerleriniz bayram etsin !

Hakan Balta'ya hiç yakışmamış...

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bu kadar abartmamak lazım,phelps uyusturucu ve benzeri seyleri kullanıp etkilenmiyorsa gerisi problem olmaz..Ama yinede yakalanmasa daha iyi olurmus..

Hoş olmuyor işte yakalanmasa sorun olmazdı.

Senin benim gibi aklı başında olmayan ya da olupta bahane arayan hatta 13-14 yaşlarda daha sakin düşünemeyen insanlar '' Aaaa, futbolcu içiyor, ben neden içmeyeyim '' diyebilir...

Sonuçta kamuoyuna hitap eden insanlar bunlar. Fazla örnek alınır özellikle futbolcular.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Senin benim gibi aklı başında olmayan ya da olupta bahane arayan hatta 13-14 yaşlarda daha sakin düşünemeyen insanlar '' Aaaa, futbolcu içiyor, ben neden içmeyeyim '' diyebilir...

Sonuçta kamuoyuna hitap eden insanlar bunlar. Fazla örnek alınır özellikle futbolcular.

Polat Alemdar kafa kesiyor bende keseyim demedim hiç.
Ya da şunu kullanıyorlar bende yapayım demedim hiç.
Bu insanın kendisiyle alakalı birşey, sigara içmeye bahane bulmak o kadar kolay ki.

news_manset_resim_zl_Baros_gs02.jpg

Baros yıldızlar karmasında

Galatasaraylı futbolcu Milan Baros, Castrol analistlerinin, eylül ayında yapılan Dünya Kupası eleme grubu maçlarındaki futbolcu performansları değerlendirmesinde, en iyi 11 futbolcunun yer aldığı ''Yıldızlar Takımı''na girdi.

Yapılan açıklamada, Baros'un, ülke milli takımı Çek Cumhuriyeti'nin, San Marino ile yaptığı maçta attığı 4 gol, rakip kaleye çektiği 9 şut ve 7 ortayla ''Yıldızlar Takımı''na girmeyi başardığı bildirildi. Takımın ikinci forveti olarak da Alman futbolcu Miroslav Klose seçildi.

Castrol analistlerinin eylül ayı değerlendirmesiyle Dünya Kupası Yıldızlar Takımı şöyle oluştu:

Kale: Gianluigi Buffon

Savunma: Glen Johnson, Pepe, Sergei Ignashevitch, Renat Yanbayev

Orta alan: Steven Gerrard, Frank Lampard, Michael Ballack, Tomas Rosicky

Forvet: Milan Baros, Miroslav Klose

Baroş'un kaçırdığı pozisyonlar vardı bu gün ama bi pozisyonda solda alıp tek başın 4 kişinin arsından çıkarıp çok güzel şut pozisyonu yarattı kendine vuruşta şans yanında değildi bunlar güzel hareketler yıldız oyuncu hareketleri.

Çok kaçırıyor diye Baros eleştiriliyor ancak, adam kendi kendine pozisyon yaratıyor.20-25 metre top sürüyor.Topu orta sahadan alıp, kenarlara taşıyor.Bu saydıklarım yüzen Baros benim için çok değerli bir oyuncudur.

Harikaydı... İlk golde dönüşü, içeriye çevirişi; ikinci golde kaleciye çalımı... Hatta bir pozisyonda üç kişinin arasından çıkıp kaleciyle baş başa kaldı. Kaçırdı ama canı sağolsun. Aynen devam Milan ''THE KING'' Baros...