Twente gibi ciddi rakipler lazım bize
Burak Barut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3mteb3xh]Senin benim gibi aklı başında olmayan ya da olupta bahane arayan hatta 13-14 yaşlarda daha sakin düşünemeyen insanlar '' Aaaa, futbolcu içiyor, ben neden içmeyeyim '' diyebilir...
Sonuçta kamuoyuna hitap eden insanlar bunlar. Fazla örnek alınır özellikle futbolcular.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Eray Çarşının ortak tavrı değil diyosunya katılmıyorum sana.
İnönü de edilse o küfürler sana katılabilirdim ama derbi oynuyosun deplasmanda tribünlerde kimler var sence yada sorayım bu forumda fener yada bjk deplasmanına giden kaç kişi var 3 belki 5 neden biliyomusun o maçlarda biletler hemen hemen tamamen yönetim tarafından alınır ve tribün gruplarına dağıtılır. Yani diyeceğim şu, o gün oradaki 1000 tane bjk li taraftarın hepsi de Çarşının en önde gelen ağır abilerinden oluşuyordu orada koro şeklinde bir değil iki değil ısrarla küfür edilmesi tamamen Çarşı grubunun davranışıdır, Onların kontrolü dışında gerçekleşen bi durum değildir.
Tugay Aktepe' Alıntı:Erman Efendi dedi ki;
Kasımpaşa maçından sonra Galatasaray şunu gösterdi, çekirge gibi bir seker iki seker bir gün bir sektirirler feleğini şaşar...
Ben de diyorum ki;
Ey Erman ve karşı yakanın maşası medya. Dua etmeyin boşuna kemik yağmayacak !
Emin Doğanca' Alıntı:Not: Burak eğer burayı takip ediyorsan oku. Gökmen konusunda sen haklıymışsın bu adamın bildiği hiç bir şey yok, tek bildiği şey her yorumcudaki gibi kıskançlık.
Bizim stoperlerimiz ileri çıkmadığı sürece hem orta sahamızın rahat geçilmesine hemde Kasımpaşa ayarında takımlara 1 maçta 5 pozisyon vermeye alışmalıyız artık. Basınımız ileri uç oyuncuları geri gelmeli diyor ama hangi takımda ileri uç oyuncuları geri geliyor ki? Messi'nin Henry'nin İbrahimovich'in, Benzema'nın Ronaldo'nun Kaka'nın geri geldiğini gören varmı? Söylemek istediğim şu bu kadar pozisyon vermemizde en az suç orta sahanındır. Hücum futbolu oynadığımız bir düzende tabiki orta saha oyuncuları ileride kalacak. Defansımızın ve özellikle stoperlerimizin minimum santra noktasının 2-3 metre gerisine çıkması lazım. Aksi takdirdi rakiplerimiz becerikli ayaklara sahipse yiyeceğimiz 4-5(Özellikle Fenerbahçe deplasmanı için söylüyorum) gole hiç şaşırmayalım derim.Hakan Oksuz' Alıntı:Arkadaşlar bazı şeyler çok güzelken olumsuzluklarıda görmek gerekir.
Hücum hattımıza kim ne diyebilir. Ama geri dörtlü ve orta sahanın bu denli çabuk geçilmesi beni rahatsız ediyor..Bunda öncelikli olarak pas yuzdesi kötü olan bu nedenle çıkarken çok top kaptıran Sarp-Mehmet ikilisi sorumlu gözüküyor.(sanırım Ayhan dönmüş oranın şifası olabilir)
Bunun yanında geri dörtlünün durumu var.Araya defans arkasına atılan toplar büyük tehlike..Her maçta yüreğim ağzıma geliyor.
Beşiktaş maçında verdiğimiz pozisyonlar saymakla bitmez.Keza panatinaikos maçıda öyle..Dün bile hatırı sayılır pozisyonlar verdik.Ama bu durumu hepimizden çok Frank ve kurmayları görüyorlardır.
Yani eğri oturup doğru konuşmak gerekirse ŞANS faktörüde özellikle defans kısmında vardı son maçlarda.
Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama herhalde biz Ocak ayında savunmaya transfer yapmayız. Çünkü büyük ihtimalle ilk devrenin bitimine kadar çok ağır bir sakatlığı olan stoperimiz olmaz. Transfer yapacaksak da bonservis bedeli ödemeden Bordeaux'dan Chamakh'ı alırız Ocak ayında.Alperen Kaplan' Alıntı:Burada yazılmamış sanırım ama İngiliz basını M.City'nin serbest bıraktığı savunma oyuncusu Michael Ball ile ilgilendiğimizi belirtiyor.
Buyrun: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...gn-Manchester-City-defender-Michael-Ball.html
Haberde Turkish Giant olarak geçmek de gururumuzu okşuyor...