Gündemden

Maçları takım olarak kaybedip, takım olarak kazandıklarını ifade eden Rijkaard, ''Puan kaybedilmişse bunda benim de hatam vardır'' derken, bir basın mensubunun ''B planınız nedir?'' sorusu üzerine de ''Dışarıdan plan A, B, C diye konuşmak çok kolay. Taktik konuşmak istiyorsanız teknik direktör kursuna gidip, teknik adamlık yapabilirsiniz'' yanıtını verdi.

Rıdvan dilmen ntv gibi bir kanal da kendini tarafsız gibi göstermeye çalışarak program yapıyor ama dün maç hakkındaki yorumlarda tarafını saklıyamadı.. penaltı pozisyonuna yorum bile yapmıyor yarım yumalak bişeler diyip geçiştiriyor.. YAZIK..!

Batıkan Yıldız' Alıntı:
Rıdvan dilmen ntv gibi bir kanal da kendini tarafsız gibi göstermeye çalışarak program yapıyor ama dün maç hakkındaki yorumlarda tarafını saklıyamadı.. penaltı pozisyonuna yorum bile yapmıyor yarım yumalak bişeler diyip geçiştiriyor.. YAZIK..!
Ntv gibi derken ?? Ntv taraflının babasıdır !

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Batıkan Yıldız":2rids7tz]Rıdvan dilmen ntv gibi bir kanal da kendini tarafsız gibi göstermeye çalışarak program yapıyor ama dün maç hakkındaki yorumlarda tarafını saklıyamadı.. penaltı pozisyonuna yorum bile yapmıyor yarım yumalak bişeler diyip geçiştiriyor.. YAZIK..!
Ntv gibi derken ?? Ntv taraflının babasıdır ![/quote:2rids7tz]
NTV gibi derken önemli bi kanalda demek istedim.

fft17_mf410287.Jpeg

Keita'yı Galatasaraylılar mı yaraladı?

Derbide kırmızı kart gören Keita'ya tribünlerden kim pet bardak attı? Fenerbahçe 1-0 önde iken Galatasaray'ın korner kullandığı dakikada Keita tribünlerden başına gelen bir madde nedeniyle uzun süre acı içinde yerde kıvranmış ardından pet pardağı maçın gözlemcisine sahayı enlemesine geçerek götürmüştü. Keita bu hareketi sonrasında sarı kart görmüştü...

Fenerbahçe taraftarının iddiasına göre Keita'ya tirbünlerden yabancı maddeyi atan Galatasaray taraftarı. Fenerbahçe taraftarıın internet sitesi antu.com'da bu iddia videoyla pekiştirilmiş. Videoda Keita'ya gelen yabancı maddenin hangi tribünlerden geldiği gösteriliyor.

Bu iddia spor kamuoyunda daha çok konuşulacak...

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDaki ... egoriID=14

Ya bu Antu ya boşuna insanlar Angut.com demiyor be gerizekalı insanlar, be beyin özürlüler o aptal videonuzun çakma olduğunu anlamak için yüksek zekaya ne gerek var ulan şerefsizler. Bizim tribünümüz kafes bi kere, 4 tarafı da ağlarla çevrili değil su şişesi bozuk para bile geçmiyor o ağlardan yalancılar haysiyetsizler.

Hadi bu antu.com dakiler gerizekalı da ulan milliyet gazetesi sizdemi gerizekalısınız. Sizin spor müdürünüz yokmu, o stadda maç izleyen bi yetkiliniz yok mu, sizdemi bilmiyosunuz o tribününden 4 tarafı ağlarla çevrili değil su şişşesi bozuk para bile geçmez. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MEDYAYA.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ya bu Antu ya boşuna insanlar Angut.com demiyor be gerizekalı insanlar, be beyin özürlüler o aptal videonuzun çakma olduğunu anlamak için yüksek zekaya ne gerek var ulan şerefsizler. Bizim tribünümüz kafes bi kere, 4 tarafı da ağlarla çevrili değil su şişesi bozuk para bile geçmiyor o ağlardan yalancılar haysiyetsizler.

Hadi bu antu.com dakiler gerizekalı da ulan milliyet gazetesi sizdemi gerizekalısınız. Sizin spor müdürünüz yokmu, o stadda maç izleyen bi yetkiliniz yok mu, sizdemi bilmiyosunuz o tribününden 4 tarafı ağlarla çevrili değil su şişşesi bozuk para bile geçmez. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MEDYAYA.
İsterse açık olsun biz kendi futbolcumuza yabancı madde atacak kadar ... mıyız ?

İsterse açık olsun biz kendi futbolcumuza yabancı madde atacak kadar ... mıyız ?

Galatasaray taraftarı kendi oyuncusuna şişe atacak kadar ........ değildir ama bazı şahsiyetler bunu iddaa edecek ya da etmeye çalışacak kadar ............lar.

Birkaç gündür spor kanallarını izlemiyorum ama dün kanalları zaplarken bir iki dakika Fbtv de duraksadım,oradaki bir şahsiyette bu meseleden bahsediyordu,yabancı cisimleri atanların Galatasaray taraftarı olma ihtimali yüksekmiş,zaten alışkınmışız,Saraçoğlunda böyle olaylar pek olmadığı için bu olaylar olduğundan fazla abartılıyormuş,altı maç saha kapatma cezası aldığımız maç Türk sporunda tarihi bir lekeymiş, diye konuşup duruyordu,bunları duyunca insanın yüzünde ister istemez hafif bir tebessüm oluşuveriyor.Bir dakika içinde en fazla saçmalama ve rakibine çamur atma rekor ödülünü Fbtv ye veriyorum.

şu ban yeme korkusu olmasa varya ağzıma geleni saydırcam ama neyse burasi angut.com değil forumun kıymetini bilmek lazım

Yavuz hırsız her zamanki gibi ev sahibini bastırıyor ama buna izin vermemek lazım fbtv ye gerek resmi internet sitemizden gerekse televizyonumuzdan gerekli cevaplar verilmeli. Yani oranın kafes olduğu oradan atılan hiç bişeyin sahaya ulaşamıyacağını söylemek yeterli olacaktır, çok zor olmasa gerek.

Yavuz hırsız her zamanki gibi ev sahibini bastırıyor ama buna izin vermemek lazım fbtv ye gerek resmi internet sitemizden gerekse televizyonumuzdan gerekli cevaplar verilmeli. Yani oranın kafes olduğu oradan atılan hiç bişeyin sahaya ulaşamıyacağını söylemek yeterli olacaktır, çok zor olmasa gerek.
Zor digil tabiki abi ama GS TV´de hic CANLI yayin yapmiyor ki.(Futbol Programlarini)

İşte Tugay mesele de bu zaten Fizikten anlamaya gerek yok o ağlardan şişenin geçmeyeceğini bilmek için, hakkaten angutlar ne diyeyim.

Abi, ben herşeyi geçtim yani açıyı, Galileo'yu hatta fiziği falan da; dediğin gibi o ağlardan pet bir bardağın ya da benzeri cismin geçmesi mümkün değil. Gözü başka yere bakan insan bunlar, iftirada da sınır tanımadıkları için kalleş medyayı arkalarına alıp salyalarını saça saça bağrınırlar.

Bazen diyorum acaba yenersek birgün bunları ne yapmaya çalışırlar da, neyse...

Haberi ilk gördüğümde o ağlardan o bardak nasıl geçer demiştim.Eminim her insan evladı aynısını düşünmüştür.Fena kapak olmuş.