Gündemden

Sözde büyük adamlar ama aslında bu adamlar hayatı küçük ve ezikçe yaşıyorlar. O ettikleri küfürler birileri tarafından gün gelince müsait bir yerlerine monte edilecek bunu bilmiyorlar. Daha ne denilebilir ki bunlara zavallı köpekçikler işte(Hani çoğu hayvanlarda olduğu gibi köpeklerde de beyin olmaz ya).

Siz ağlarken gram acımayacam(kimsede acımayacak)size.

Çünkü artık kaşındınız.

Ayrıca bu küfürler fenerbahçe kulübünün resmi televisyon kanalının programcısı ve konuğu tarafından ediliyor. Bence resmi sitemiz televizyonumuz aracalığı ile tönetim bazında da bu duruma tepkimizi koymalıyız. Bu olay GSTV de cereyan etmiş olsa Türkiye ayağa kalkardı, ben sivas maçından sonra yönetimden bi açıklama bekliyorum takımın dikkatini dağıtmamak için susuyor olabilirler.

BU NASIL BİR ŞEY BİRİ BANA BUNU AÇIKLASIN.

Tek bir platformda yayın yapabiliriz üyelik istiyebiliriz spikerlerimiz kötü olabilir ama hiç değilse terbiyeli ve namusluyuz.

Sezai Saçak' Alıntı:
BU NASIL BİR ŞEY BİRİ BANA BUNU AÇIKLASIN.

Tek bir platformda yayın yapabiliriz üyelik istiyebiliriz spikerlerimiz kötü olabilir ama hiç değilse terbiyeli ve namusluyuz.
Imzami atiyorum,zaten FB TV digil mi her Kadiköydeki FB-GS (futbol) maclari öncesinde ve sonrasinda ortami geren,bence sasirmamak lâzim.

LİG TV BAZI HATALARDAN DOLAYI ŞİFRESİZ TÜRKSAT UYDUSU OLAN HERKES 11729 15555 v FREKANSI ÜZERİNDEN BJK-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEBİLİR.

Valla bu aralar çokça kullandığım ve her zaman sevdiğim bir laf vardır "Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur" demiş Platini.

Ercan Saatçi ile yanındaki tombalağın hadsiz laflarınında köküde burda yatıyor zaten.Onun dışında takılmaya gerek yok delidir ne yapsa yeridir demek lazım.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1essct77]LİG TV BAZI HATALARDAN DOLAYI ŞİFRESİZ TÜRKSAT UYDUSU OLAN HERKES 11729 15555 v FREKANSI ÜZERİNDEN BJK-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEBİLİR.
Harbi dogru mu bu Okan ?[/quote:1essct77]Doğru Volkan, şu anda bütün Digitürk kanalları açık.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":tlge5lrm]Vallahada açık. Digitürk nasıl yapar bunu inanamıyorum.Yarında düzelmez inşallah bu hatada bizim maçıda izleriz.
Yıldırım düşmüş sanırım o yüzden sistemlerinde sorun var, ne zaman düzelir belli değil :)[/quote:tlge5lrm]

Hiç düzelmesin abi boşver senin işine yaradı hadi bizimde işimize yarasın GSTV de açıkmı acep :) Yarına kadar düzelmezse digitürkün salonlarda yayınlamasından korkuyorum maçı.