• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gündemden

Şerefsizsin Ercan Saatçi.
Haysiyetsiz köpek.
 
Sözde büyük adamlar ama aslında bu adamlar hayatı küçük ve ezikçe yaşıyorlar. O ettikleri küfürler birileri tarafından gün gelince müsait bir yerlerine monte edilecek bunu bilmiyorlar. Daha ne denilebilir ki bunlara zavallı köpekçikler işte(Hani çoğu hayvanlarda olduğu gibi köpeklerde de beyin olmaz ya).

Siz ağlarken gram acımayacam(kimsede acımayacak)size.

Çünkü artık kaşındınız.
 
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213453
www.gazeteciler.com

iki önemli sitede manşetten duyurulmuş ve ciddi biçimde eleştirilmiş bu güzel herkes tüm Türkiye izlemeli bu videoyu.

Bu arada neredeyse tüm haber sitelerinin manşetlerinde bulunan haber nedense Fatih Altaylı nın habertürk'ünde kendine yer bulamamış lada gelince en büyük galatasaraylı bunlar ama iş icraata gelince böyle uyuyorlar.
 
Ayrıca bu küfürler fenerbahçe kulübünün resmi televisyon kanalının programcısı ve konuğu tarafından ediliyor. Bence resmi sitemiz televizyonumuz aracalığı ile tönetim bazında da bu duruma tepkimizi koymalıyız. Bu olay GSTV de cereyan etmiş olsa Türkiye ayağa kalkardı, ben sivas maçından sonra yönetimden bi açıklama bekliyorum takımın dikkatini dağıtmamak için susuyor olabilirler.
 
BU NASIL BİR ŞEY BİRİ BANA BUNU AÇIKLASIN.

Tek bir platformda yayın yapabiliriz üyelik istiyebiliriz spikerlerimiz kötü olabilir ama hiç değilse terbiyeli ve namusluyuz.
 
Sezai Saçak' Alıntı:
BU NASIL BİR ŞEY BİRİ BANA BUNU AÇIKLASIN.

Tek bir platformda yayın yapabiliriz üyelik istiyebiliriz spikerlerimiz kötü olabilir ama hiç değilse terbiyeli ve namusluyuz.
Imzami atiyorum,zaten FB TV digil mi her Kadiköydeki FB-GS (futbol) maclari öncesinde ve sonrasinda ortami geren,bence sasirmamak lâzim.
 
LİG TV BAZI HATALARDAN DOLAYI ŞİFRESİZ TÜRKSAT UYDUSU OLAN HERKES 11729 15555 v FREKANSI ÜZERİNDEN BJK-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEBİLİR.
 
Valla bu aralar çokça kullandığım ve her zaman sevdiğim bir laf vardır "Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur" demiş Platini.

Ercan Saatçi ile yanındaki tombalağın hadsiz laflarınında köküde burda yatıyor zaten.Onun dışında takılmaya gerek yok delidir ne yapsa yeridir demek lazım.
 
Okan BAKIR' Alıntı:
LİG TV BAZI HATALARDAN DOLAYI ŞİFRESİZ TÜRKSAT UYDUSU OLAN HERKES 11729 15555 v FREKANSI ÜZERİNDEN BJK-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEBİLİR.
Harbi dogru mu bu Okan ?
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1essct77]LİG TV BAZI HATALARDAN DOLAYI ŞİFRESİZ TÜRKSAT UYDUSU OLAN HERKES 11729 15555 v FREKANSI ÜZERİNDEN BJK-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEBİLİR.
Harbi dogru mu bu Okan ?[/quote:1essct77]Doğru Volkan, şu anda bütün Digitürk kanalları açık.
 
Evet dogruymuş,sağ olasın Okan.
 
Vallahada açık :) Digitürk nasıl yapar bunu inanamıyorum.Yarında düzelmez inşallah bu hatada bizim maçıda izleriz.
 
Uğur GÜVEN' Alıntı:
Vallahada açık :) Digitürk nasıl yapar bunu inanamıyorum.Yarında düzelmez inşallah bu hatada bizim maçıda izleriz.
Yıldırım düşmüş sanırım o yüzden sistemlerinde sorun var, ne zaman düzelir belli değil :)
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":tlge5lrm]Vallahada açık. Digitürk nasıl yapar bunu inanamıyorum.Yarında düzelmez inşallah bu hatada bizim maçıda izleriz.
Yıldırım düşmüş sanırım o yüzden sistemlerinde sorun var, ne zaman düzelir belli değil :)[/quote:tlge5lrm]

Hiç düzelmesin abi boşver senin işine yaradı hadi bizimde işimize yarasın GSTV de açıkmı acep :) Yarına kadar düzelmezse digitürkün salonlarda yayınlamasından korkuyorum maçı.
 
Uğur GÜVEN' Alıntı:
Vallahada açık :) Digitürk nasıl yapar bunu inanamıyorum.Yarında düzelmez inşallah bu hatada bizim maçıda izleriz.
Benim hic ümidim yok o konuda Ugur,bence yarin bizim kanal ile beraber bu kanallar´da gider. :?
 
Bu film kanallarında düzgün bir film var mı, bilen varsa söylesinde düzelene kadar izleyelim.. :)
 
Barış Şişman' Alıntı:
Bu film kanallarında düzgün bir film var mı, bilen varsa söylesinde düzelene kadar izleyelim.. : )

Sömürrrr :) :)
 
Geri
Üst