Gündemden

Sühan Cem' Alıntı:
Konu anketlerden açılınca bende bir anket vereyim dedim. IFFHS dünya çapında bir anket yapıyor.2009'un aktif futbol oynayan en popüler oyuncularını secmek için. Oylama 31 aralıkda bitecek sonuçları yeniyılda açıklayacaklar. Türkiyede top koşturan 3 futbolcuda bu listede Harry Kewell , Sercan Yıldırım, Arda Turan oyuncularımıza oy vermek isteyenler için linki de veriyorum

http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
Alex gibi bir dünya yıldızının bu listede olmaması hayret verici. :p

url]

MANU CHAO

"3. Dünya ülkelerini yegane temsil eden takım olduğu için konserlerime Galatasaray forması ile çıkarım"

Eski bir hadise bu. Zaten bilenlerimiz de çoktur. Dünyaca ünlü şarkıcı Manu Chao bir zamanlar konserlerine Galatasaray forması giyip çıkıyordu. Galatasaray sempatisinin sebebini yukarıda kendi söylediği sözlerden anlıyoruz. Çok açık, kendi yaşam felsefesini müzikleriyle dilen getiren Avrupa'nın Bob Marley'inden zaten başka bir takımın formasını giymesini beklemek olmazdı. Afrika'da da yine aynı sebepten Galatasaray'a büyük sempati duyulduğu bilinir. Galatasaray büyük Avrupa'ya kafa tutmuş yegane takımlardan biridir Dünya'da. Ezilen kültürlerin Galatasaray ile gururlanmasından daha doğalı da yoktur işte bu sebepten. Manu Chao ile yapılan bir başka röportajda da, özellikle Afrika'daki konserlerinde Galatasaray formasını giydiğini ve ilginin bu şekilde daha da arttığını söylemiştir. Ayrıca Latin Amerika ve Avrupa konserlerinde de felsefesini insanlara aşılarken üzerinde yine Galatasaray forması vardı.

Şimdi sormak lazım. Galatasaray sadece Türkiye midir ?

alıntı:http://galatasarayformalari.blogspot.com/

La Rumba de Barcelona şarkısını çok severdim, bir de bizden olduğunu duyunca sevgim kat kat arttı. ;)

Umut Öncel' Alıntı:
url]

MANU CHAO

"3. Dünya ülkelerini yegane temsil eden takım olduğu için konserlerime Galatasaray forması ile çıkarım"

Eski bir hadise bu. Zaten bilenlerimiz de çoktur. Dünyaca ünlü şarkıcı Manu Chao bir zamanlar konserlerine Galatasaray forması giyip çıkıyordu. Galatasaray sempatisinin sebebini yukarıda kendi söylediği sözlerden anlıyoruz. Çok açık, kendi yaşam felsefesini müzikleriyle dilen getiren Avrupa'nın Bob Marley'inden zaten başka bir takımın formasını giymesini beklemek olmazdı. Afrika'da da yine aynı sebepten Galatasaray'a büyük sempati duyulduğu bilinir. Galatasaray büyük Avrupa'ya kafa tutmuş yegane takımlardan biridir Dünya'da. Ezilen kültürlerin Galatasaray ile gururlanmasından daha doğalı da yoktur işte bu sebepten. Manu Chao ile yapılan bir başka röportajda da, özellikle Afrika'daki konserlerinde Galatasaray formasını giydiğini ve ilginin bu şekilde daha da arttığını söylemiştir. Ayrıca Latin Amerika ve Avrupa konserlerinde de felsefesini insanlara aşılarken üzerinde yine Galatasaray forması vardı.

Şimdi sormak lazım. Galatasaray sadece Türkiye midir ?

alıntı:http://galatasarayformalari.blogspot.com/

La Rumba de Barcelona şarkısını çok severdim, bir de bizden olduğunu duyunca sevgim kat kat arttı. ;)
Birkez daha neden galatasaraylı olduğumu anladım
gurur verici bir olay

Gazanfer Tosun' Alıntı:
KAMUOYU AÇIKLAMASI

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığından istifa eden Sayın Yiğit Şardan, Yönetim Kurulumuzun 3 Aralık 2009 tarihinde almış olduğu kararlarla Galatasaray Spor Kulübü Başkan Danışmanlığı ve Galatasaray İletişim Hizmetleri A.Ş.?nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine atanmıştır.

Sayın Adil Emecan Yönetim Kurulu yedek üyeliğinden, Yönetim Kurulu asli üyeliğine atanmıştır.

Kulübümüz Yönetim Kurulu yeni görev dağılımı ise aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Başkan: Adnan Polat
2. Başkan: Mehmet Helvacı
Başkan Yardımcısı -Mali ve İdari İşler: Ali Haşhaş
Başkan Yardımcısı -Sportif Faaliyetler: Haldun Üstünel
Genel Sekreter: Mümtaz Tahincioğlu
Muhasip Üye: Işın Çelebi
Veznedar Üye: Murat Yalçındağ

Sayın Yiğit Şardan, Sayın Ali Haşhaş, Sayın Haldun Üstünel, Sayın Işın Çelebi ve Sayın Adil Emecan?a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

Sonunda...

Harika bir haber oldu bu,Yönetim'i tebrik ediyorum.

Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1dhi0wdr]Konu anketlerden açılınca bende bir anket vereyim dedim. IFFHS dünya çapında bir anket yapıyor.2009'un aktif futbol oynayan en popüler oyuncularını secmek için. Oylama 31 aralıkda bitecek sonuçları yeniyılda açıklayacaklar. Türkiyede top koşturan 3 futbolcuda bu listede Harry Kewell , Sercan Yıldırım, Arda Turan oyuncularımıza oy vermek isteyenler için linki de veriyorum

http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
Alex gibi bir dünya yıldızının bu listede olmaması hayret verici. :p[/quote:1dhi0wdr]

sana daha ilgincini diyeyim. Brezilya basını, yurtdışında top oynayan 30 brezilyalyı seçmiş onların arasından en iyisini sececekler andre santos var elano var adaylar arasında. bil bakalım kim yok:)

Ya düzelt ya git!

Lütfen bu yazıyı Rijkaard'a okuyun ve şunları söyleyin: "Bu kadar çöküşe geçen bir takım, hücum futbolu unutup, bu kadar korkak futbol oynarsa bundan sizin utanmanız gerekir. Eğer düzeltemeyecekseniz lütfen hem kendinizi hem de Galatasaray'ı düşünüp, bırakın gidin!" Koskoca bir 45 dakika geçiyor, Galatasaray sahada yok! Arda'yı, biraz da Mustafa Sarp ile Servet'i kenara çekin, diğerleri ise sınıfın tembel talebeleri gibi sıfırı çekiyorlar. Doğru dürüst bir orta yok, pas hatası çok! Topa vuranlar, topun gittiği yere kendileri bile gülüyorlar. İlk 15 dakika Panathinaikos ürkek, Galatasaray biraz iyice ama daha sonra tersi oluyor. Adamlar oyunu orta sahaya çekiyor, Galatasaray ise onlara uyup santra yuvarlağının etrafında 'parkta dolaşır' gibi tur atıyor! Düşünün bir kere bu aralarda tek Galatasaraylı bile rakip 18'in içine gitmiyor. Bay Rijkaard ise kulübenin kenarında durarak ya da oturarak bir şeyler düşünüyor. Acaba gitmeyi mi düşünüyordu?

Alınma, darılma yok
Her neyse devreyi 0-0 bitirelim, ikinci yarıya ümitle bakalım düşüncesindeydik. İkinci yarıya herkes büyük bir ümit ve 'İnşallah'larla başlayıp en azından bir gollü galibiyet beklediklerini söylüyordu. Gerçekten de "1 olsun Galatasaray'ın olsun" en kârlı sonuçtu. Derken o da oldu. İlk yarı attığı gol sayılmayan Mustafa Sarp, topa bir vurdu, pir vurdu. Top yuvarlandı, bir ona, bir buna çarptı ve gol oldu. Stat da bayram yerine döndü. Seyirci hemen, dün geceki Galatasaray'a hiç uymayan "Avrupalı Galatasaray" ya da "Tarihi Cimbom yazar" tezahüratlarına başladı. Kimse alınmasın, kimse darılmasın. Sezon başındaki Galatasaray, bu takımı burada üçlük yapardı. Ama bu Galatasaray, 1-0 yendiyse bu da Allah'ın ona verdiği büyük bir nimetti. Sonuçta Galatasaray, hem grup liderliğini hem de seri başı olmayı garantiledi.

Rijkaard ile görüşebilen varsa hemen takımı bırakıp gitsin.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Ya düzelt ya git!

Lütfen bu yazıyı Rijkaard'a okuyun ve şunları söyleyin: "Bu kadar çöküşe geçen bir takım, hücum futbolu unutup, bu kadar korkak futbol oynarsa bundan sizin utanmanız gerekir. Eğer düzeltemeyecekseniz lütfen hem kendinizi hem de Galatasaray'ı düşünüp, bırakın gidin!" Koskoca bir 45 dakika geçiyor, Galatasaray sahada yok! Arda'yı, biraz da Mustafa Sarp ile Servet'i kenara çekin, diğerleri ise sınıfın tembel talebeleri gibi sıfırı çekiyorlar. Doğru dürüst bir orta yok, pas hatası çok! Topa vuranlar, topun gittiği yere kendileri bile gülüyorlar. İlk 15 dakika Panathinaikos ürkek, Galatasaray biraz iyice ama daha sonra tersi oluyor. Adamlar oyunu orta sahaya çekiyor, Galatasaray ise onlara uyup santra yuvarlağının etrafında 'parkta dolaşır' gibi tur atıyor! Düşünün bir kere bu aralarda tek Galatasaraylı bile rakip 18'in içine gitmiyor. Bay Rijkaard ise kulübenin kenarında durarak ya da oturarak bir şeyler düşünüyor. Acaba gitmeyi mi düşünüyordu?

Alınma, darılma yok
Her neyse devreyi 0-0 bitirelim, ikinci yarıya ümitle bakalım düşüncesindeydik. İkinci yarıya herkes büyük bir ümit ve 'İnşallah'larla başlayıp en azından bir gollü galibiyet beklediklerini söylüyordu. Gerçekten de "1 olsun Galatasaray'ın olsun" en kârlı sonuçtu. Derken o da oldu. İlk yarı attığı gol sayılmayan Mustafa Sarp, topa bir vurdu, pir vurdu. Top yuvarlandı, bir ona, bir buna çarptı ve gol oldu. Stat da bayram yerine döndü. Seyirci hemen, dün geceki Galatasaray'a hiç uymayan "Avrupalı Galatasaray" ya da "Tarihi Cimbom yazar" tezahüratlarına başladı. Kimse alınmasın, kimse darılmasın. Sezon başındaki Galatasaray, bu takımı burada üçlük yapardı. Ama bu Galatasaray, 1-0 yendiyse bu da Allah'ın ona verdiği büyük bir nimetti. Sonuçta Galatasaray, hem grup liderliğini hem de seri başı olmayı garantiledi.

Rijkaard ile görüşebilen varsa hemen takımı bırakıp gitsin.

bunlar senin düşüncelerinmi? yoksa bir yerden alıntımı yaptın?

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kimin düşüncesi ise şaka gibiymiş vallahi.

Bende ona göre yanıtlayacaktım zaten:) şu gerçek ki Reijkaard'ı sevmezsiniz , takımı kötü oynatıyor dersiniz, hoca değil dersiniz. Bunların hepsine saygı duyarım. Çünkü var olan her görüşe saygı duyuyorum. Ama "reijkaard bas git, yürü anca gidersin" demek saygısızlığın dik alasıdır.

zaten yanıtı da kendi veriyor yorumunda. hem diyor -sahada 3 adam var top oynayan diğerleri tembel talebe-. Hemde -reijkaard git- diyor. yani diğer 8 talebeye, iyi oynayın yok. çünkü reijkaard demişki "arkadaşlar bugün geride servet, orta da mustafa, ileride de arda iyi oynayacak diğerleri piknik yapsın. koşanın gözünün yaşına bakmam"

Kaldı ki biz reijkaard'ı getirdiğimizde, bu sene bir başarı beklemiyorduk, ligi ilk 5 te bitirsek iyi bir başarı idi. Ama hepimizin bildiği o nağmalup süreç herkesi birden havaya soktu. Barcelona gibi yıldızlar topluluğu bile bu sistemi öğrenebilmek için 2 senesini harcadı. (ki onalr cruyff dan beri total futbol oynuyorlar). Onun için GS futbol takımının teknik direktörü hakkında konuşurken, onun takımda olmasını istemiyorum, reijkaard hoca değil deme hakkıız var AMA, bunu reijkaard'a söyleyin hemen gitsin demeye hakkınız yok. evinizden çocuğunuzu karınızı kovmuyorsunuz, 30 milyon adına karar alma hakkınızı, mürekkeplerinizde görmeyin..

O yazıyı yazan her kimse bi gitsin ağzımı bozdurmasın...
Takımda formsuzluk olması normal değil mi ?
Herkes tatil yaparken biz resmi maç yapmıyor muyduk ?

Formsuz olur buna sözüm yok, benim için mücadele önemli 3 puan önemli düştüğümüz bu dönemde.
İyi futbol zamanla gelecektir.

Baros herşeyin ilacıdır.

en çok da, GS'ın ilk forveti kesinlikle nondadır sağlam olduğu sürece o oynar diyen rıdvan ve benzeri zevatın şimdi baros lazım bu takıma diye yan dönmesi hoşuma gidiyor.

4-3-3 de oynayan takıma, hemen 2 li forvete dön, diyecek kadar futbol bilmez adamların , yorumculuk yapıp düşük beyinlileri etkileyerek yaptıkları bu iş. artık cılkının çıktığı son noktaya geldi. go home lar, yürü gitler havada uçuşuyor. 3000 TLye istediğim yazıyı yazdıracağım adam, insanları onurlu olmaya davet etmesin...

Umut Öncel' Alıntı:
http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html
2009'un takımını belirleyin.Benim tercihim:
van der Sar - Daniel Alves, Carles Puyol (C), John Terry, Eric Abidal - Cristiano Ronaldo, Xavi, İniesta, Kaka - Zlatan Ibo, Messi / Pep Guardiola

Casillas-D.Alves-Puyol-Terry-Abidal-C.Ronaldo-Xavi-Gerard-İniesta-İbrahimovic-Messi | GUARDİOLA

*Kaptanlık konusunda Puyol ile Gerard arasında kaldım sonunda Gerard'ı uygun gördüm.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Casillas-D.Alves-Puyol(C)-Terry-Abidal-Ronaldo-Xavi-Gerard-Iniesta-İbrahimovic-Messi | GUARDİOLA

4-4-2 formatına göre hazırlanmış. resmen ronaldoyu sececeksin diyen bir anket:)

Bayram Kurtulmuş'un 11'i düşüncelerime tercüman olmuş

Casillas-D.Alves-Puyol-Terry-Abidal-C.Ronaldo-Xavi-Gerard-İniesta-İbrahimovic-Messi | GUARDİOLA

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2iuqlvvj]Casillas-D.Alves-Puyol(C)-Terry-Abidal-Ronaldo-Xavi-Gerard-Iniesta-İbrahimovic-Messi | GUARDİOLA

4-4-2 formatına göre hazırlanmış. resmen ronaldoyu sececeksin diyen bir anket:)

Bayram Kurtulmuş'un 11'i düşüncelerime tercüman olmuş

Casillas-D.Alves-Puyol-Terry-Abidal-C.Ronaldo-Xavi-Gerard-İniesta-İbrahimovic-Messi | GUARDİOLA[/quote:2iuqlvvj]

Aslında şu seçilen kadro ile 4-3-3 de oynanır. Xavi-Iniesta-Gerard orta sahası iyi olur. Xavi her ne kadar pek sevmese de Toure rolünde oynamışlığı vardır. Ama defansif olarak bu orta saha zaaf çekebilir.

-------------------------Casillas

--------Dani Alves-----Tery------Puyol--------Ashley Cole

---------Inıesta--------Kaka-------Xavı-----------Ronaldo

-----------------------Messi

-------------------------İbrahimovic

Coach:Mircea Lucescu

İsmet Tongo çok sevdiğim yazarlardan biridir ama nedeni bilinmez çok talihsiz bir yazı yazmış. Belki de yazdığı gazetenin oyununa geldi.

İlk 11;

4-3-3 Guardiola

Casillas(Kale)

Maicon(Sağ bek)
Pique(Stoper)
Puyol(Stoper)
Abidal(Sol bek)

İniesta(Orta)
Xavi(Orta)
Gerrard(Orta)

?(Sol)
İbrahimovich(Orta)