Yanlız seçim mart ayında yapılırsa Ünal Aysal'ın başkanlık için gereken 10. yılı dolmamış oluyor hali hazırda.
Her an Adnan Öztürk ile ilgili haberler'de çıkabilir.Aslın'da camia'nın genel kanısı Adnan Öztürk hakkında tecrübesiz diyorlar mart ayında adnan polat'ın listesine girse daha iyi olur.Ali Bozgeyik' Alıntı:Kolpa basın başladı yazmaya...Bu arada yalanlanmayan haber doğrudur nasıl bir mantık anlayamadım...Galatasaray konusunda hergün binlerce yalan haber yapılıyor,''bunları örneklendirebilirim'' ama %99'u sitede yalanlanmıyor...Bu arada Ünal Aysal haberleri her seçim öncesinde klasik oldu ve dolayısı ile sıktı artık...
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Her an Adnan Öztürk ile ilgili haberler'de çıkabilir.Aslın'da camia'nın genel kanısı Adnan Öztürk hakkında tecrübesiz diyorlar mart ayında adnan polat'ın listesine girse daha iyi olur.
O haberin kaynağı ispanyol basınıymış...Zor ama olsa çok güzel olur...Gidecekse böyle bir takıma gitmesini isterim...Dünyanın en büyük takımında layıkıyla temsil eder Galatasarayı,Türkiyeyi...Sezai Saçak' Alıntı:Ya bugün milliyette bir haber çıkmış:Barcelona arda ile robinho arasında kararsız kalmış nedenleri falan yazıyo çok güldüm
O haberin kaynağı ispanyol basınıymış...Zor ama olsa çok güzel olur...Gidecekse böyle bir takıma gitmesini isterim...Dünyanın en büyük takımında layıkıyla temsil eder Galatasarayı,Türkiyeyi...Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Sezai Saçak":zu3of7yv]Ya bugün milliyette bir haber çıkmış:Barcelona arda ile robinho arasında kararsız kalmış nedenleri falan yazıyo çok güldüm