Gündemden

HAKAN ÜNSAL' Alıntı:
Rijkaard oyunu okuyamıyor mu?
RİJKAARD?ın ?Avatar?ı Neeskens maç boyunca ayakta ve kenarda bağırıyordu. Fakat Kahe iki tane üst üste bomboş pozisyonda golleri kaçırınca Neeskens?in nefes alacak hali kalmadı. Maç boyunca devamlı Neeskens?i dışarıda görünce aklıma takıldı. Acaba Rijkaard kulübeden çıkmaya utanıyor mu? Bir ara kulübeden çıkmadan Neeskens?e taktik verdi, Neeskens sahadaki futbolculara söyledi.
Bu görüntü ve maçın gidişatı bana Rijkaard ile ilgili ?Oyunu okuyamıyor ve müdahele edemiyor? düşüncemin doğruluğunu gösterdi. Bir de üzerine Linderoth değişikliği ?tamamdır? dedirtti. Rijkaard?ın neden hep Neeskens ile olduğu haftalar geçtikçe belli olmaya başladı.

Haysiyetsiz herif !

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="HAKAN ÜNSAL":32g8w5em]Rijkaard oyunu okuyamıyor mu?
RİJKAARD?ın ?Avatar?ı Neeskens maç boyunca ayakta ve kenarda bağırıyordu. Fakat Kahe iki tane üst üste bomboş pozisyonda golleri kaçırınca Neeskens?in nefes alacak hali kalmadı. Maç boyunca devamlı Neeskens?i dışarıda görünce aklıma takıldı. Acaba Rijkaard kulübeden çıkmaya utanıyor mu? Bir ara kulübeden çıkmadan Neeskens?e taktik verdi, Neeskens sahadaki futbolculara söyledi.
Bu görüntü ve maçın gidişatı bana Rijkaard ile ilgili ?Oyunu okuyamıyor ve müdahele edemiyor? düşüncemin doğruluğunu gösterdi. Bir de üzerine Linderoth değişikliği ?tamamdır? dedirtti. Rijkaard?ın neden hep Neeskens ile olduğu haftalar geçtikçe belli olmaya başladı.

Haysiyetsiz herif ![/quote:32g8w5em]
Senin Gs'de oynadığın günlere lanet olsun!Bunlardaki bu nefret nereden geliyor anlamıyorum bir türlü.Yani bir jübile yapılmadı diye mi bütün bunlar?Çok yazık!

Ne geçmek bilmez bir kuyruk acınız varmış arkadaş! Yahu 50 sene bu kulüpte top oynayacak değilsiniz ya, zamanınız gelince herkes gibi gittiniz ama anlaşılan hâlâ acı çekiyorsunuz..!

Yazıklar olsun size ne diyeyim!

Bu bazı eski futbolcular
orneğin Hasan Şaş oynayabilceğim halde beni gonderdiler futbol hayatımı bitirdiler diye 2 ay ağladı ama gorduktu Hasan Şaş'ın Devler Liginde bile halı sahada oynamaya kondisyonu yetmiyor
Eski futbolcularımız artık anlasınlar omur boyu futbol oynayamaz kimse bunu onlara anlatıp kulupten ilişkisini kesen Adnan Polattan nefret edip yaptığı her işi karalamayı bıraksınlar

Şanssız futbolcumuz

Diz kapağındaki kırık nedeniyle 18 ay formasından ayrı kalan Uğur, bu sezon başarılı bir geri dönüş yapmış, Sabri'nin sakatlığında savunmanın sağındaki yerini almıştı.

Gençlerbirliği karşısında da özellikle savunmada oldukça diri görünen genç futbolcu, aldığı darbeler nedeniyle kasık bölgesinden bir sakatlık yaşadı. Dün yapılan kontroller sonrası Uğur'un Trabzonspor maçında oynamasının son derece zor olduğu bildirildi. Nonda ile Baros'un sakatlıkları da devam ediyor ve Trabzonspor karşısında görev yapamayacaklar. Sabri iyileşme kaydetti, Mehmet Topal'ın durumu ise endişe edildiği kadar ciddi değil.

Almanya'nın Shalke 04 Kulübü, Beşiktaş'a verdiği Fabian Ernst, Ailton ve Volkan Ünlü transferlerinden doğan alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle, siyah-beyazlı takımı UEFA ve FIFA'ya şikayet etti.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Shalke 04 Kulübü, Beşiktaş'a verdiği 3 futbolcunun transferinden doğan alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş'ı UEFA ve FIFA'ya şikayet etti. Shalke, UEFA ve FIFA'ya çektiği faksla Volkan Ünlü'nün transferinden 3.446 euro, Ailton'un transferinden 1.319 euro ve Fabian Ernst'in transferinden 263.158 euro taksitleri ve toplamdaki 1.518.948 euro alacağını Beşiktaş Spor Kulübünden tahsil edemediğini yazdı.

Shalke Kulübü'nün yöneticileri, Türk-Alman ilişkilerinin bozulmaması için bugüne kadar herhangi bir işlem başlatmadıklarını belirtirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in de kendileriyle muhatap olmadığı için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti.

Shalke'nin UEFA ve FİFA'ya şikayet ettiği Beşiktaş Kulübü'nün ise bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Ne denirki :)

Leo Franco Şaşırdı!

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştikleri Atletico Madrid'in favori olduğunu söyledi.

İspanyol spor gazetesi Marca'da bugün yayımlanan röportajında Leo Franco, ''Bence Atletico favori. Biz tecrübeli bir takımız ve elbette ki turu geçme olasılığımız var ama onların daha önde olduğunu sanıyorum. Çok önemli silahlara sahip futbolcuları olan bir takım'' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'a gelmeden önce 5 sezon forma giydiği Atletico Madrid'i çok iyi tanıyan Franco, şu anda kötü bir dönemden geçse de Atleticolu futbolcuların ve teknik direktörün bu krizden çıkacaklarını ifade etti.

''Olmak istediği yerde bulunduğunu, Galatasaray'da olmaktan pişman olmadığını'' dile getiren 32 yaşındaki Arjantinli kaleci, ''Kulüp felsefesi ve grup ruhu var. Bu benim çok ilgimi çekti. Basit bir takım gibi değil bir kulüp gibi yaşanıyor. Bunun dışında her an her şeyi yapabilecek futbolcularımız var, Kewell, Elano, Keita veya Baros gibi. Baros eğer şubatta formunu yakalamış olursa bizim için çok olumlu olur'' dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard'ı ''olağanüstü biri'' olarak tanımlayan Leo Franco, ''Olumlu anlamda, basit biri. Basit şeyler yapan bir teknik direktör. Sadece futbol ve futbolu ilgilendiren şeyleri düşünüyor'' değerlendirmesini yaptı.

Re: Leo Franco Şaşırdı!

kadrolara göre doğru demiş onlar favori..ama oynanan oyun madridde hayal kırıklığı her zaman..maçın favorisi yok futbolu iyi oynayan kazanacak.

Rijkaard'ın yerinde olsam Aykut'a görev veririm.

Aykut'un Leo Franco'dan daha başarılı olacağını düşünüyorum. Franco'nun bu takımda olması bile zarar... Sezon başından beri ortalama 1'ün üzerinde gol yiyoruz. 2007'de ligin en az gol yiyen takımı bizdik ve orkun,aykut kalemizi koruyordu.

Bu başlığın açılması üzücü gerçekten.

Yani Leo böyle birşeyi dediyse bile ki dememiş de olabilir haksız mı yani?Tabiki Atletico Madrid favoridir çünkü defansımız çok kötü,tabiki Atletico Madrid favoridir çünkü onlar Şampiyonlar Ligi'nden geldi,tabiki Atletico Madrid favoridir onların futbolcularının değeri bizimkilerin çok üstünde.

Başlığa da kilit rica ediyorum,oyuncularımız her konuştuğunda başlık açacaksak...Biraz sahiplenmeliyiz takımı.

Edit:Derken konu Gündemden başlığına alınmış :)

Önce Leo Franco üzerindeki Arma'ya sahip çıksın, sonra biz ona sahip çıkarız. Tamam ispanyol ekibi bizden güçlü olabilir ama hiçbir zaman rakibi kışkırtacak bir söylenmez, onlar bizden daha güçlü diye.

Şahsen benim rakibim ne kadar güçlü olursa olsun, basketbolda her zaman motive amaçlı, rakibi yeneceğim,inanıyorum olacak diye teselli ediyorum. Evet olay bazen psikolojide bitiyor. Leo Franco psikolojik olarak zaten yenilmiştir,golü yemiştir madrid'den, bize ruhsuz, inancsız, yenilgiye hazır adam lazım değil. Hırslı, canla başla mücadele eden oyuncu şart.

Leo Franco benim için bitmiştir eğer bu söyledikleri doğruysa.

Rijkaard'da gerekeni yapacaktır, söylentilere göre..

Sonuçta kendi takımı Leo'nun burası.Rakip takım favori olabilir(ki bence değil ortada herşey) bunu çıkıpta bir röportajda söylemesi ne kadar doğru olur ?

Yıllarca rakip takım hocalarının ve oyuncularının bizi favori olarak gösterip rehavete sokma taktiğini bilmesem ben de Franco´yu hain ilan edebilirdim!

Belki benim düşündüğüm gibi iyi niyetli davranmamıştır açıklama yaparken, belki de hiç yapmamıştır böyle bir açıklama...

Başlığı kilitlemeyelim de bu başlıkla birleştirelim.

Sevgili Leo sen kalende adam gibi durda, gerisini bırak takım arkadaşların halletsin.Sen geleni geçeni içeri alma o yeter bize.2. yarıyla birlikte kalede inşallah Ufuk'u görürüz.

FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, hakemliği bıraktığını açıkladı.

Selçuk Dereli, kendisine ait internet sitesi www.selcukdereli.com'da, istifası ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
''22 yıldır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm hakemlik yaşamımı, gördüğüm lüzum üzerine sonlandırmış bulunuyorum. Ülkemde ve Avrupa'da gelmiş olduğum konuma katkısı bulunan tüm büyüklerim ve dostlarıma teşekkür ediyorum. İlkelerimden ve doğrularımdan en küçük bir taviz vermeden, gururla taşıdığım Türk hakemlik formasını bırakırken, her daim futbolumuzun ve hakemliğimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum.''

İlginç ...

Leo'nun sözüne takılmamak lazım.Biz dış görünüşten bakıyoruz.Adam oranın evladı gibi bildiği herşeyi Rijkaard'a anlatacak.Yani abartılacak hatta kafaya takılacak birşey değil.

Diyelim Arda avrupada A.Madrid'de oynuyor ve bizimle karşılaşacak.Arda Galatasaray favori derse ne olur?