Gündemden

"Galatasaray ile dalga geçtim"
Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, ? kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi? diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Faruk Aydemir / Kayseri
02.01.2010
Kaynak : Sporx.com

Kuş kadar aklınızla,yaptığınız bu işlerle ve "Kayserispor'u gündemde tutacağım" mantığı ile yaptığınız açıklamayla sadece kendi seviyenizi belli edip ,memleketimin adını kötüye çıkarıyorsunuz.O söylediğiniz lafı gerçekleştirmek o kadar kolay değil.Bunu bilin...

Bu Kayserili yöneticilerin alayı oryantale meyilli heralde!

Aranızda çıksın biri delikanlı gibi davransın. Bırakın bu kurnazlıkları. Ama öyle yada böyle Ali'yi alacağız.

Ankaragücü bombayı patlattı!
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Kamerunlu orta saha oyuncusu Nijitap Geremi, Saray Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan genel kurula getirilerek adeta ''şov'' yapıldı.

Başkent ekibinin Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.
03.01.2010
Kaynak : AA

ahmet gökçek cm'ye çok kaptırmış heralde kendisini. Yakında cm efsanelerini görebiliriz Ankaragucunde. Başkan bize Maxim Tsigalko'yu getir :)

Bireyleri ve eylemlerini sevmemek ayrı bir şey yapılan bir işi değerlendirmek ayrı bir şey olmalı bence.

Geremi, kariyeri ve oyunu ile avrupa ve afrika futbolunun çok önemli isimlerinden birisidir.Üstelik aklımızda çok uzun süredir ismi olmasına rağmen henüz 29-30 yaş civarında.Kaldı ki şu anda bizim takımımızda dahil 4 büyüklerden hangisine gelmiş olursa olsa sezon sonuna kadar en az 15 maç oynardı.
Bu bağlamda Ankaragücü'nün kalibresi düşünüldüğünde ben çok iyi bir transfer olarak yorumluyorum bu hamleyi.

Bizim paraların yine nereye gittiği belli oldu.

Neyse, Geremi iyi oyuncudur. Ankaragücü bana göre iyi bir iş yapmış, umarım lige renk katar eski dost.. :)

İ. Melih umarım bu transfer paralarının acısını Ankara halkından çıkarmaz.

Yalnız şu durum çok garibime gidiyor.Turkcell Süper Ligi'nin küme düşmemeye oynayan takımlarından Ankaragücü Nuno Gomes'i almak için Darius Vassell'i kovuyor...

Belediye'nin parasını Ankaragücü gibi belediye dışı bir takıma aktarmak dolaylı veya dolaysız her haliyle çok zordur Erdal.Üstelik Melih Gökçek düşünülenin aksine Akp'nin koruması altında değil değişimi istenen bir belediye başkanıdır.O yüzden bu konuda içiniz rahat olsun bana kalırsa.

Heleki seçim sürecine girilmesine 8-9 ay kaldı.Hükümet şu anda bütün harcamaların kısılması seçim zamanına yetişecek vitrin projelerin canlandırılması talimatı vermiş durumda.Melih Gökçek'te bile bunun aksini yapacak cesaret yok.

Aslında bu durum iki ucu tehlikeli değnek.Birincisi, anlattığım durum Melih Gökçek'in Ankaragücü'ne harcanan ekstra paraların futbol dışı kaynaklardan karşılama durumu var ki bu isim Melih Gökçek olunca bu paranın nereden geleceği az çok belli oluyor.

Diyelim ki Melih Gökçek Belediye'den desteğini kesti öyle yaptı transferleri.Bu daha da kötü.Son okuduğum haberlere göre Ankaragücü'nün 50 Milyon YTL'ye yakın borcu var ve bunu kendi kaynaklarıyla kapama şansı oldukça kısıtlı.Yani bu transferlerden sonra musluk kesilirse Ankaragücü oldukça sıkıntılı bir ekonomiye sahip olacaktır.

Kısaca iki türlüde olan Ankaralı sporsevere olacaktır.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Belediye'nin parasını Ankaragücü gibi belediye dışı bir takıma aktarmak dolaylı veya dolaysız her haliyle çok zordur Erdal.Üstelik Melih Gökçek düşünülenin aksine Akp'nin koruması altında değil değişimi istenen bir belediye başkanıdır.O yüzden bu konuda içiniz rahat olsun bana kalırsa.

Heleki seçim sürecine girilmesine 8-9 ay kaldı.Hükümet şu anda bütün harcamaların kısılması seçim zamanına yetişecek vitrin projelerin canlandırılması talimatı vermiş durumda.Melih Gökçek'te bile bunun aksini yapacak cesaret yok.
Eğer erken seçim olmazsa genel seçimler Temmuz 2012'de.

i.melih soyar ankarayı merak etmeyin...renk renk minibüs hatları var birde kırmızı hat çıkartır o paralarla alır oyuncu...sen halksınya bu ülkede ezilmeye mahkumsun...

ankaragücünün yok denecek kadar az olan bütçesi nasıl oluyorda tavan yapıyor...gökçek gökkuşağı dibinde hazine bulmadıya.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":gxp8vpru]Belediye'nin parasını Ankaragücü gibi belediye dışı bir takıma aktarmak dolaylı veya dolaysız her haliyle çok zordur Erdal.Üstelik Melih Gökçek düşünülenin aksine Akp'nin koruması altında değil değişimi istenen bir belediye başkanıdır.O yüzden bu konuda içiniz rahat olsun bana kalırsa.

Eğer erken seçim olmazsa genel seçimler Temmuz 2012'de.[/quote:gxp8vpru]

Yeni düzenleme sonrası seçimin 2011'in haziranında yapılması gerekiyor benim bildiğim ve duyduğum.Ancak benim orada özellikle altını çizmek istediğim nokta Melih'in artık Ankara'yı imparatorluk gibi yönetme desteğinin olmadığıydı.

Bugüne kadar kazandığını,hortumladığını,indirdiğini hep siyasetten yapan Melih gökçek görünene şuki hayatının bundan sonra kalan kısmındada bunu devam ettirmek hatta günü geldiğinde oğlunu bu işe sokmak isteyecektir.Bu konjektürde yani iktidarın değişipzıttında 2 koalisyon ortağının gelme ihtimali,iktidarın oy kaybı sonucunda oluşucak denetleme kurullarındaki değişiklikler veya hiç oy kaybı yaşanmasa dahi yeni oluşumda istenmemesi bence Melih'in cesaretini bu yönde kırar.