Arda Öztürk' Alıntı:Sevgili annesi para için fenerbahceye gittiği gün bu karaktersizliği görp nasıl fenalık geçirmedi?Yoksa oh gelsin paralar mı dedi?
üzülmedim!
Fenalık geçirse hoşuna mı gidecekti ?
Arda Öztürk' Alıntı:Sevgili annesi para için fenerbahceye gittiği gün bu karaktersizliği görp nasıl fenalık geçirmedi?Yoksa oh gelsin paralar mı dedi?
üzülmedim!
Serhat Aydın' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":33k9g06r]Sevgili annesi para için fenerbahceye gittiği gün bu karaktersizliği görp nasıl fenalık geçirmedi?Yoksa oh gelsin paralar mı dedi?
üzülmedim!
Evren YILMAZ' Alıntı:emrenin annesi ile ilgili yapılan 2 yorum için söyleyecek söz yok.
Sonuçta konumuz emre gibi karaktersiz biri bile olsa onun annesinin sağlıgı söz konusu ve hiçbir anne hakkında böyle konuşulamaz.
Ayıptır...
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Evren YILMAZ":2954t18l]emrenin annesi ile ilgili yapılan 2 yorum için söyleyecek söz yok.
Sonuçta konumuz emre gibi karaktersiz biri bile olsa onun annesinin sağlıgı söz konusu ve hiçbir anne hakkında böyle konuşulamaz.
Ayıptır...
Hıncal Uluç'un yaşı itibariyle ellerinden öperim.Helal olsun.Adama sahte Galatasaraylı falan diyoruz ama gerçek Galatasaraylı dediğimiz tek bir yazardan,gazeteciden ses çıkmadı.Fener'in yazarlarını biliriz biz kendi transferlerinden çok bizim transferlerimize b.k atma çabasındadır.İşte böyle sessiz kalmadan,ağzını açıp gerçekleri söylersen birileri fenalık geçirir.
Fenalığı geçirten Aziz'in paraları değildir umarım.Öyle ya insan ya yoklukta ya da bollukta aklını oynatırmış..
Serhat Aydın' Alıntı:Hıncal Uluç'un yaşı itibariyle ellerinden öperim.Helal olsun.Adama sahte Galatasaraylı falan diyoruz ama gerçek Galatasaraylı dediğimiz tek bir yazardan,gazeteciden ses çıkmadı.Fener'in yazarlarını biliriz biz kendi transferlerinden çok bizim transferlerimize b.k atma çabasındadır.İşte böyle sessiz kalmadan,ağzını açıp gerçekleri söylersen birileri fenalık geçirir.
Fenalığı geçirten Aziz'in paraları değildir umarım.Öyle ya insan ya yoklukta ya da bollukta aklını oynatırmış..
Hıcal Uluç'u yaşı itibariyle ellerinden öpüyorsun, adamın annesine laf ediyorsun. Bu tarz konuşmalar bu foruma yakışmıyor, ben rahatsız oldum kendi adıma. Neyse fazla uzatmayalım konuyu...
Tugay Aktepe' Alıntı:. Antalyaspor maçında sağ bek mevkiinde kimi oynatırsın ? : )
Serhat Aydın' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":37u0iq5v]Sevgili annesi para için fenerbahceye gittiği gün bu karaktersizliği görp nasıl fenalık geçirmedi?Yoksa oh gelsin paralar mı dedi?
üzülmedim!
Hüseyin Karaçil' Alıntı:kriz geçirecek ne varmış ki!milletin oğullarına maç boyu küfür ediliyorda bişey olmuyor.oysa emrenin annesi bir yazı ile fenalık geçiriyor.
Serhat Aydın' Alıntı:20 bin kişinin bilmem ne oğlu diye bağıracağını nerden biliyorsun.. Ben bağırmayacağım mesela ve bağırmayacak bi ton da insan tanıyorum, herkesi kendin gibi mi sanıyorsun.
Evet emre vefasızlık yaptı para kazandırmadan gitti Galatasaray'a. Ben de kızgınım ama bu kadar da abartmaya gerek yok. Bu adamlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar.. Bu adam gittiğinde 20-21 yaşlarındaydı ayrıca, yanlış yapmış olabilir, hepiniz o yaşlarda çok olgun insanlarsınız değil mi, her verdiğiniz karar doğru, her yaptığınız iş mükemmel. Öle klavyeden sallamakla olmuyo bu işler.
Neyse kime laf anlatıyoruz yaa, sayın sövün basın küfürü ana avrat, rahatlayın. Zaten futbol niye var ki? Milletin annesine küfredip rahatlamak için...