Gündemden

Doruk Ünlü' Alıntı:
Şuanda Telegol'de Yalçın Ayhan canlı yayında.Rijkaard'ın utanç verici bir açıklama yaptığını savunuyor Ahmet Çakar.Sakatlık pozisyonunda müdahele gerçekten Yalçın'dan gelmiyor.Ancak önceden bir kasti müdahelesi var.

Yalnız unutulan bir durum var ;
Heryerin yazdığı olay Yalçın'ın Jo'yu sakatladığı değil Jo sakatlanınca arkasından şimdi rahatladık gibi laflar ettiğidir.

Yine de çok karışık bir durum Caner'e ettiği laf falan.Şimdi gak guk ediyor.Hatırlamıyorum Caner'e ne dediğimi falan diyor.

Programı bende izledim. Programdaki herkes Yalçın'ın avukatlığını üstlendi. Hatta Ahmet Çakar Rijkaard hakkında hakarete varacak kelimeler kullandı.

Telegol, JO 35. dakikada çıktığı için 33. dakikadaki pozisyonu gösteriyor. Orada müdaheleyi Yalçın değil Şenol yapıyor fakat unuttukları birşey vardı ki Yalçın bir başka pozisyonda Jo'ya müdahelede bulunuyor. Bu da 20. dakikadaki pozisyon. Telegol bunu sanırım yanlışlıkla gösterdi, Yalçın birdenbire atağa geçti ben burada dokunmadım bile dedi ama bileğine yaptığı müdaheleyi herkes gördü.
Ne hikmetse Caner ile konuşması ise hemen 22. dakikada yani bu pozisyondan hemen sonra...

Haysiyetsiz herifler doğruları konuşmadan yargılama yapıyorlar. Üstelik bizlerden yani Galatasaray taraftarından çarşmba günü Yalçın'a alkış, Rijkaard'dan da Yalçın'a özür bekliyorlar.

Göreceğiz özrü,alkışı...

Mehmet Özdilek'in Antalya'sından nefret ediyorum !

Dipnot : 2006 Dünya Kupası elemelerinde Mehmet Özdilek'in yaptıklarını unutanlar hatırlasınlar...

Ahmet Çakar yorumcu değil şovmen. Yok Rijkaard'ın takıma katkısı çaycı kadarmış, yok Rijkaard içi boş bir kutuymuş vs. vs. izleyip de rating yapmayın şu programa beyler, rica ediyorum. O programda adam gibi futbolu bilen birtek S.Ulueren var ama o da sunucu olduğundan fazla konuşamıyor. Böyle futbolu bilmeyen sadece önündekini yorumlayan yorumcuların yerine Uğur Meleke, Mehmet Demirkol, Kanat Akkaya, Hıncal Uluç vb. yorumcuları izleyinde en azından amacınıza ulaşmış olursunuz(Gerçek futbol yorumu dinlemeye).

Not: O programın ismi aslında AntiGs olmalıymış

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":3hkivqgu]Yalnız Yalçın da çok büyük konuştu.
'Eğer öyle bir laf etmişsem yürümek bana nasip olmasın!'

Küçük bir adam büyük laf edemez...[/quote:3hkivqgu]
Hangi programdı hatırlamıyorum ama telefonla bağlanıp aynen bu sözü söylemişti...

varya yalçın ı görende melek zannedecek.
1-rijkaard faulu yalcın yaptı demedi,sadece yalcının jo nun sakatlığı hakkındaki laflarını tenkit etti.
2-yalcın madem o kadar masumsun,bu klubün ekmeğini yedin neden ligin ilk yarısındaki maçın sonlarında top dışarı cıkmışken Kewell a tekme salladın.
3-cok küçük adamsın hatta adam bile deilsin,samiyen de anlıcaksın.

Futebol Finance kulüplerin internet sitelerinin aldığı yıllık unique (tekil) ziyaretçi sayısına göre en çok ilgi gören 20 kulübün listesini açıkladı.

1- manchester united
2- real madrid
3- arsenal
4- bayern münchen
5- liverpool
6- Galatasaray
7- marsilya
8- inter milan
9- glasgow rangers
10- barcelona
11- AC milan
12- fenerbahçe
13- chelsea
14- aston villa
15- borussia Dortmund
16- corinthians
17- o. lyon
18- PSG
19- juventus
20- manchester city

Milli maçlar NTV ve NTV Spor'da

A Milli Futbol Takımının 2012 ve 2014 elemelerinin yayın hakları NTV ve NTV Spor'da

TFF İhale Komisyonu ve noter nezdinde açık arttırma usulüyle yapılan ihaleyi, NTV Spor, 28 milyon 150 bin dolar karşılığında kazandı.

NTV Spor, 28 milyon 150 bin dolar karşılığında A Milli Futbol Takımımızın 2012 ve 2014 elemelerinin yayın haklarını aldı.

A Milli Takımımızın "2012 UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu" ve "2014 FIFA Dünya Kupası Eleme Grubu"nda oynayacağı maçların TV yayın haklarının devri ihalesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında yapıldı.

TFF 1. Başkanvekili Lütfi Arıboğan, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Baş Hukuk Müşaviri Prof.Dr. İlhan Helvacı'dan oluşan TFF İhale Komisyonu ve noter nezdinde açık arttırma usulüyle yapılan ihaleyi, NTV, KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar bedelle kazandı.

ATV ve NTV'nin katıldığı, açık arttırma usulü yapılan ihale 22 milyon dolar başlangıç bedeli ile başladı. Minimum 50 bin dolar arttırım ile gerçekleştirilen ihaleyi, 28 milyon 150 bin dolar ile en yüksek bedeli veren NTV kazanırken, NTV'nin Futbol Federasyonu'na KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar ödeyeceği bildirildi.

ATV İKİ KEZ MOLA ALDI
Oldukça çekişmeli geçen ihalede ATV, iki kez mola aldı.

NTV, daha istekli olduğunu zaman zaman 50 bin doların üstünde artırımlarıyla gösterirken, ATV, NTV'nin 25 milyon 150 bin, ve 27 milyon 600 bin dolarlık tekliflerinden sonra mola isteyerek, durum değerlendirmesi yaptı.

ATV yetkilileri, NTV yetkililerinin, 28 milyon 150 bin dolarlık teklifinin ardından ''Hayırlı olsun'' diyerek ihaleden çekildi.

YÜZDE 87 ARTIŞ OLDU
2012 Avrupa Şampiyonası ve 2014 Dünya Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının yayın hakları bedeli, 2008 Avrupa Şampiyonası-2010 Dünya Kupası Elemeleri bedeline göre yüzde 87 arttı.

2008 Avrupa Şampiyonası-2010 Dünya Kupası Elemeleri yayın hakları bedeli KDV hariç 15 milyon 50 bin dolarken, bu bedel 28 milyon 150 bin dolara çıkarak, yüzde 87 artış sağlandı.

İZLEYİCİLER DÜŞÜNÜLECEK
Lütfi Arıboğan, ihalenin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, bu dönemde televizyon başındaki izleyicilerin de düşünüleceğini söyledi.

Milli maçların yayını sırasında göze hoş gelmeyen yoğunluktaki reklam yayınının kontrolünü sağlayacaklarını belirten Arıboğan, ayrıca Futbol Federasyonu'nun sponsorlarının ekranda görünürlülüğünün sağlanması yolunda çalışmaların da yapılacağını duyurdu.

.....................

yalçının ağzını kapayarak caner'e birşeyler diyor gstv görüntüleri gösterdi.birde çıkıyor bu utunmadan konuşuyor hatırlamıyorum diyor.utanmaz insan böyle oluyor ve o utanmazı savunanlarda zaten basit insanlar

o verdiğim 20 takımlık liste, gerçek anlamda dünyanın en çok takip edilen beğenilen takımlarını göstermesi açısından doğru bir veri diye düşünüyorum. Zaten listeye bakınca da Büyüklüğüne itiraz edebileceğiniz takım yok. Mesela Fransa da en çok girilen site, Marsilya'nınmış. sonrası Lyon ve PSG. buna itiraz edebilirmi fransızlar.

Sühan Cem' Alıntı:
Futebol Finance kulüplerin internet sitelerinin aldığı yıllık unique (tekil) ziyaretçi sayısına göre en çok ilgi gören 20 kulübün listesini açıkladı.

1- manchester united
2- real madrid
3- arsenal
4- bayern münchen
5- liverpool
6- Galatasaray
7- marsilya
8- inter milan
9- glasgow rangers
10- barcelona
11- AC milan
12- fenerbahçe
13- chelsea
14- aston villa
15- borussia Dortmund
16- corinthians
17- o. lyon
18- PSG
19- juventus
20- manchester city
Birkaç yıl içinde ilk 3'te olacağımızı düşünüyorum

Emel Dizili' Alıntı:
Milli maçlar NTV ve NTV Spor'da

A Milli Futbol Takımının 2012 ve 2014 elemelerinin yayın hakları NTV ve NTV Spor'da

TFF İhale Komisyonu ve noter nezdinde açık arttırma usulüyle yapılan ihaleyi, NTV Spor, 28 milyon 150 bin dolar karşılığında kazandı.

NTV Spor, 28 milyon 150 bin dolar karşılığında A Milli Futbol Takımımızın 2012 ve 2014 elemelerinin yayın haklarını aldı.

A Milli Takımımızın "2012 UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu" ve "2014 FIFA Dünya Kupası Eleme Grubu"nda oynayacağı maçların TV yayın haklarının devri ihalesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında yapıldı.

TFF 1. Başkanvekili Lütfi Arıboğan, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Baş Hukuk Müşaviri Prof.Dr. İlhan Helvacı'dan oluşan TFF İhale Komisyonu ve noter nezdinde açık arttırma usulüyle yapılan ihaleyi, NTV, KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar bedelle kazandı.

ATV ve NTV'nin katıldığı, açık arttırma usulü yapılan ihale 22 milyon dolar başlangıç bedeli ile başladı. Minimum 50 bin dolar arttırım ile gerçekleştirilen ihaleyi, 28 milyon 150 bin dolar ile en yüksek bedeli veren NTV kazanırken, NTV'nin Futbol Federasyonu'na KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar ödeyeceği bildirildi.

ATV İKİ KEZ MOLA ALDI
Oldukça çekişmeli geçen ihalede ATV, iki kez mola aldı.

NTV, daha istekli olduğunu zaman zaman 50 bin doların üstünde artırımlarıyla gösterirken, ATV, NTV'nin 25 milyon 150 bin, ve 27 milyon 600 bin dolarlık tekliflerinden sonra mola isteyerek, durum değerlendirmesi yaptı.

ATV yetkilileri, NTV yetkililerinin, 28 milyon 150 bin dolarlık teklifinin ardından ''Hayırlı olsun'' diyerek ihaleden çekildi.

YÜZDE 87 ARTIŞ OLDU
2012 Avrupa Şampiyonası ve 2014 Dünya Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının yayın hakları bedeli, 2008 Avrupa Şampiyonası-2010 Dünya Kupası Elemeleri bedeline göre yüzde 87 arttı.

2008 Avrupa Şampiyonası-2010 Dünya Kupası Elemeleri yayın hakları bedeli KDV hariç 15 milyon 50 bin dolarken, bu bedel 28 milyon 150 bin dolara çıkarak, yüzde 87 artış sağlandı.

İZLEYİCİLER DÜŞÜNÜLECEK
Lütfi Arıboğan, ihalenin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, bu dönemde televizyon başındaki izleyicilerin de düşünüleceğini söyledi.

Milli maçların yayını sırasında göze hoş gelmeyen yoğunluktaki reklam yayınının kontrolünü sağlayacaklarını belirten Arıboğan, ayrıca Futbol Federasyonu'nun sponsorlarının ekranda görünürlülüğünün sağlanması yolunda çalışmaların da yapılacağını duyurdu.

.....................
Bu konuda TFF'nin reklam uygulamarı epey iyi olmuş, maçlar sırasında alttan bant, tribün ya da sahanın boş bir yerine sanal reklam uygulaması olmayacakmış..

Haldun Üstünel ve gece mesaileri devam ettiği sürece kafayı bile zorlarız diyorum ben bilmiyorum gerisini tabii devamında gelecek başarılar istisnasız bizi ilk üçe sokar diyorum..

Galatasaray, sakatlıklar nedeniyle sıkıntı çekerken; iki futbolcusundan gelen haber teselli oldu. Savunmanın iki beki Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun iyileşme sürecine girdikleri ve 18 Şubat'taki Atletiko Madrid maçına yetişebilecekleri belirtildi.

Kewell'ın Avustralyada , Baros'un Almanyada ve Gökhan Zan'ın Hollanda'da tedavilerinin sürdügü belirtilirken bu futbolcuların sahalara dönmelerinin yaklaşık 3-4 hafta süreceği öğrenildi.. Daha önce en az 3 hafta oynayamayacağı belirtilen Jo'nun ise bu hafta içinde tekrar bir kontrolden geçeceği öğrenildi..

Galatasarayda Antalyasporla yapılan kupa maçında üst adelesine darbe olan Ufuk Ceylan?ın da 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı..

çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor'la ardından da Avrupa Liginde Atletico Madrid'la kritik iki maça çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Rijkaard'ın da futbolcularını uyardığı belirtildi. Son maçlarda istenilen sonuçları alamadıklarını vurgulayan Hollandalı teknik adamın, "Bir an önce toparlanmamız lazım. Önümüzde hayati iki maç var..Bu iki maçta alacağımız sonuçlar iki kupadaki kaderimizi tayin edecek. Herkesin daha özverili çalışmasını bekliyorum " dediği öğrenildi.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Galatasaray, sakatlıklar nedeniyle sıkıntı çekerken; iki futbolcusundan gelen haber teselli oldu. Savunmanın iki beki Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun iyileşme sürecine girdikleri ve 18 Şubat'taki Atletiko Madrid maçına yetişebilecekleri belirtildi.

Kewell'ın Avustralyada , Baros'un Almanyada ve Gökhan Zan'ın Hollanda'da tedavilerinin sürdügü belirtilirken bu futbolcuların sahalara dönmelerinin yaklaşık 3-4 hafta süreceği öğrenildi.. Daha önce en az 3 hafta oynayamayacağı belirtilen Jo'nun ise bu hafta içinde tekrar bir kontrolden geçeceği öğrenildi..

Galatasarayda Antalyasporla yapılan kupa maçında üst adelesine darbe olan Ufuk Ceylan?ın da 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı..

çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor'la ardından da Avrupa Liginde Atletico Madrid'la kritik iki maça çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Rijkaard'ın da futbolcularını uyardığı belirtildi. Son maçlarda istenilen sonuçları alamadıklarını vurgulayan Hollandalı teknik adamın, "Bir an önce toparlanmamız lazım. Önümüzde hayati iki maç var..Bu iki maçta alacağımız sonuçlar iki kupadaki kaderimizi tayin edecek. Herkesin daha özverili çalışmasını bekliyorum " dediği öğrenildi.

Son zamanlarda aldığım en güzel haber.Sabri'nin sakatlıktan dönmesini bu kadar iple çekiceğimi hiç düşünmezdim...

Galatasaray'da Flaş gelişme

Galatasaray?da, Mart ayında yapılacak olan ve yeni Başkan?ın belirleneceği kritik Genel Kurul öncesi önemli gelişme.

Adı Başkan adayları arasında sıkça geçen Adnan Öztürk, İstanbul?daki 5 yıldızlı bir otelde seçim ofisini açtı. hurriyet.com.tr?nin ulaştığı bilgiye göre, ofiste, yoğun katılımlı toplantılarla kongre üyeleri bilgilendiriliyor. Adnan Öztürk?ün, birkaç güne kadar, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

Bilindiği gibi Adnan Öztürk Ribery'yi sarı-kırmızılı ekibe getiren kişi olarak da tanınıyor.

düşünceleriniz nedir? şahsen ben tanımıyorum.. liseden mi ayrıca.

fenerbahçe.org' Alıntı:
Sayın Saran'ın üst düzey yöneticisi ve hukuk müşaviri olan aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü'nün 2. başkanlığı görevinde de bulunan Sayın Mehmet Helvacı'nın, Galatasaray Spor Kulübü'nün benzer sorunlarının çözümünde gösterdiği kulübü lehine tavrın Sayın Saran'a örnek olmasını diliyoruz. Sayın Saran'ı ayrıca, ihraca ilişkin süreçte söz konusu davaları bir pazarlık aracı yapmaksızın, bu tip akla aykırı davranışlardan bir an önce vazgeçmeye, söylemi ile eylemini aynı eksene oturtmaya davet ediyoruz."
Biri bana bunun ne olduğunu söyleyebilir mi?

Eren Bekdemir' Alıntı:
Galatasaray'da Flaş gelişme

Galatasaray?da, Mart ayında yapılacak olan ve yeni Başkan?ın belirleneceği kritik Genel Kurul öncesi önemli gelişme.

Adı Başkan adayları arasında sıkça geçen Adnan Öztürk, İstanbul?daki 5 yıldızlı bir otelde seçim ofisini açtı. hurriyet.com.tr?nin ulaştığı bilgiye göre, ofiste, yoğun katılımlı toplantılarla kongre üyeleri bilgilendiriliyor. Adnan Öztürk?ün, birkaç güne kadar, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

Bilindiği gibi Adnan Öztürk Ribery'yi sarı-kırmızılı ekibe getiren kişi olarak da tanınıyor.

düşünceleriniz nedir? şahsen ben tanımıyorum.. liseden mi ayrıca.

yeterli mi kalın yazılan yer.