Doruk Ünlü' Alıntı:Şuanda Telegol'de Yalçın Ayhan canlı yayında.Rijkaard'ın utanç verici bir açıklama yaptığını savunuyor Ahmet Çakar.Sakatlık pozisyonunda müdahele gerçekten Yalçın'dan gelmiyor.Ancak önceden bir kasti müdahelesi var.
Yalnız unutulan bir durum var ;
Heryerin yazdığı olay Yalçın'ın Jo'yu sakatladığı değil Jo sakatlanınca arkasından şimdi rahatladık gibi laflar ettiğidir.
Yine de çok karışık bir durum Caner'e ettiği laf falan.Şimdi gak guk ediyor.Hatırlamıyorum Caner'e ne dediğimi falan diyor.
Programı bende izledim. Programdaki herkes Yalçın'ın avukatlığını üstlendi. Hatta Ahmet Çakar Rijkaard hakkında hakarete varacak kelimeler kullandı.
Telegol, JO 35. dakikada çıktığı için 33. dakikadaki pozisyonu gösteriyor. Orada müdaheleyi Yalçın değil Şenol yapıyor fakat unuttukları birşey vardı ki Yalçın bir başka pozisyonda Jo'ya müdahelede bulunuyor. Bu da 20. dakikadaki pozisyon. Telegol bunu sanırım yanlışlıkla gösterdi, Yalçın birdenbire atağa geçti ben burada dokunmadım bile dedi ama bileğine yaptığı müdaheleyi herkes gördü.
Ne hikmetse Caner ile konuşması ise hemen 22. dakikada yani bu pozisyondan hemen sonra...
Haysiyetsiz herifler doğruları konuşmadan yargılama yapıyorlar. Üstelik bizlerden yani Galatasaray taraftarından çarşmba günü Yalçın'a alkış, Rijkaard'dan da Yalçın'a özür bekliyorlar.
Göreceğiz özrü,alkışı...
Mehmet Özdilek'in Antalya'sından nefret ediyorum !
Dipnot : 2006 Dünya Kupası elemelerinde Mehmet Özdilek'in yaptıklarını unutanlar hatırlasınlar...