Ben sık sık dile getiriyordum adnan öztürk'ün aday olabileceğini,son 3 seçim döneminde sürekli iddalı bir şekilde çıkış yapıyor adnan öztürk sonra'da adaylıktan çekiliyor,bunu anlamakta zorlanıyorum acaba diyorum kendi reklamını yapmak için mi böyle birşey yapıyor ?Eren Bekdemir' Alıntı:Galatasaray'da Flaş gelişme
Galatasaray?da, Mart ayında yapılacak olan ve yeni Başkan?ın belirleneceği kritik Genel Kurul öncesi önemli gelişme.
Adı Başkan adayları arasında sıkça geçen Adnan Öztürk, İstanbul?daki 5 yıldızlı bir otelde seçim ofisini açtı. hurriyet.com.tr?nin ulaştığı bilgiye göre, ofiste, yoğun katılımlı toplantılarla kongre üyeleri bilgilendiriliyor. Adnan Öztürk?ün, birkaç güne kadar, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.
Bilindiği gibi Adnan Öztürk Ribery'yi sarı-kırmızılı ekibe getiren kişi olarak da tanınıyor.
düşünceleriniz nedir? şahsen ben tanımıyorum.. liseden mi ayrıca.
son seçimlerde aday olacaktı son anda çekildi,sonra kendisini destekleyenlere bir yemek verdi,bu yemekte yeni yönetim'in takipçisi olacağız demişti.
Adnan Öztürk Arcelor isimli bir şirketin ceo'sudur,merkezi fransa'da bu şirketin,ribery transferi'de işte bu sayede oldu.aslen düzce'lidir adnan öztürk.Evet liselidir adnan öztürk.Bir dönem canaydın yönetiminde yer aldı ve istifa etti diye hatırlıyorum.