Hosley ve Tolliver Galatasaray'da!

Tam olarak aldığı paranın tamamı değil bildiğim kadarıyla,bu rakamı hesaplayan bu konulardan haberdar olan birisi o söyledi...Net rakam 72 bin imiş ancak bizim kaça anlaştığımız biraz muamma...gerçi 72 bine anlaşmış olsak bile çok büyük bir rakam değil...
 
Kosova'da bahsetti Tolliver'in bu özelliklerinden, galiba bize ilaç gibi gelcek bir oyuncu aldık inşallah yanılmış olmayız.
Bu arada bazı yerlerde nba'e seçilemedi yazıyor ama sene başı spurs'daymış.
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Tolliver ile ilgili amerikadan birkaç yazar ile mailleştim, baya övdüler. Özellikle sahada olduğu süre zarfında taraftarın sevdiği tarzda oynayan güçle oynayan bir oyuncuymuş ve boyu kısa olmasına rağmen gücünün ve hızının getirdiği avantajları iyi kullanıyormuş. Gözükmeyen işleri yapmayıda seven ve iyi beceren bir adammış. Ayrıca idmanlarda çok iyi çalışan biriymiş. Sorun çıkartmak bir tarafa koçunun her dediğini uygulamak için çok çabalayan bir adammış.

Hosley'nin altındada biraz kaldı ama kilit bir adam aldık gibi.

Aynen ,bilgi almak için kimin kapısını çalsam aynı şeyler söyleniyor...oldukça övüyorlar...Açıkcası ilk önce burun kıvırıyordum ama araştırdıkca fikirlerim değişiyor...
 
Olay şu sanırım. Çok özelliği olan bir oyuncu, herşeyi yapabiliyor ama çok çok iyi yaptığı şeyler olmadığı için belli bir yerde değil. Ama onu kullanabilirsek mükemmel bir transfer olabilir. Benim yabancı sitelerden aldığım bilgiler de hep aynı düzeyde. Memnun kalacağız sanırım :)
 
Şunuda belirtim. dün almanya liginden bir maçını izledim 3 çeyrek. Doğru kullanılabilrse pota altından sırtı dönük bile saayı atabilir. Bu özelliğide mevcut. Ufak bir hook hareketi var. Ayrıca uzunlarda ki top tutamama gibi bir sorunuda yok gibi. İkili oyunlarda bitirebiliyor kısaca. Ama inanılmaz aktif biri değil hücumda. Savunmada blok yapmayı seven biri ama blok için pozisyon kaybetmiyor. Doğru zamanı kolluyor blok için. Tek endişem 5 numarayı boy olarak kalddırabilecek mi? Fiziği yeterli ki o fiziğine göre hareketliliği çok iyi.
 
hosley in real madrid den bırakılma sebebi telokomdan yerine oyuncu alınması değilmiş. geçen haftaki maçta oyundan alınca ağzındaki sakızı hocanın yüzüne tükürmüş. o yüzden bırakmışlar adamı nasıl olsa yerine de birini aldık gibisinden.

ayrıca tolliver in spur da oynarken görüntülerini izledim adamın dış atışları ve 3 lükleri de var hem pota altı hem dışardan baya iyi.
bekle bizi final serisi
 
Hosley iyidir ama çokta takıma uyum sağlayan bir oyuncu olduğu söylenemez.
 
Gurovicle, Hosley ayni takimda nasil oynayabilecek anlamis değilim. Gurovicle yollar ayrilirsa kimse sasirmasin. Bu arada Tolliver tam aranan kan... mac basina yedigimiz sayi ortalamasi 5-10 sayi geriye cekilecek bu transferle benden soylemesi...
Tahminim milo, guro ikilisinden biriyle yollari ayiracagiz...

Kupa kokusu aliyorum bu sene. Bu ara Efes maci dahada onem kazandi. Seriye 1-0 geride baslamamak icin mutlak kazanmamiz gereken bir mac. Sadece kendimize ayrilan kisimlari deil tum salonu doldurmamiz lazim... Biletleri bitirelim. Haydi herkes salona...
 
Çok iyi 2 oyuncu aldık, şimdi sıra onları takıma monte etmekte, burada Koray hoca'nın işi bence zor!

Tekrardan camiamıza hayırlı olsun diyorum!
 
Bu 2 transferle bence yönetim Koray Hocaya da gerekli mesajları vermiştir.Şöyle ki halihazırda 2.sırada bulunan bu takımın en azından final oynaması hedeflenmektedir.Tufanın da dönüşüyle tam kadro olarak da baya bir takım olduğumuzu, final oynamamızın hiç sürpriz sayılamayacağını da rahatlıkla söyleyebilirim.Ancak ligdeki güç dengeleri açısından bakıcak olursak tepedeki 4'lü arasında (efes i biraz ayırırsak) güç dengeleri açısından ciddi bir fark yok ve play-off larda finali oynayacak olanları muhtemelen evsahibi avantajı belirleyecek.Bizim de ligde şuan bulunduğumuz durum inanılmaz kritik bir yer bir çok açıdan.Eğer ligi 2.sırada bitirebilirsek Efes de dahil (finalde karşılaşma olasılığımıza göre) ev sahibi avantajıyla oynayacağız.Final serisinin tüm maçları Ayhan şahenk de yani.Bundan daha iyi bir avantaj olmaz sanırım.Bunun yanında fener 3.bitirirse kendileri bile bu yeni takviyeli takımımızı deplasmanda yenmelerinin çok zor olduğunu söylüyorlar.4.bitirirlerse bu seferde Efes le oynayacaklar ve bu yine bize yarayacak.Kim kazanırsa karşımıza yıpranmış çıkacak.O yüzden ligdeki sıralamayı çok önemsiyorum.Kesinlikle bulunduğumuzu yeri korumalıyız.Bu haftaki efes maçı bu açıdan da çok önemli.Full bir salonda galibiyet bize bu yeni takviyelerle hiç de uzak değil.Fener ve Telekomun da yenilmeleri olası bir haftada bizim efesten alacağımız bir galibiyet ligdeki sıralama ve play-off açısından çok çok önemli.
 
Koray hoca bir aydır Toliver'i istiyormus.Ama oyuncu yeni karar vermis bugun saglık kontrolunden sonra idmana cikacak.Yarın macta sure alma ihtimali yuksek.Hosley , menaceri Hakan Aydınol'u ikna ederek takıma alınmıs.Ama henuz Karsıyaka bonservis parasını yuksek tutugu için henüz bitmemis.Graves bu macta yok ayak agrısı devam ediyor.Aslında yarın onu turbune cagırıp motive etsek ayak agrısı daha cabuk iyilesebilir.
 
Graves in bu maçta da olmadığı söyleniyor.Bu çok kötü oldu.Milonun durumu nedir?Eğer Graves yoksa Hosley kesin oynamalı efes e karşı.Ama onun da transferinde bonservis bedeli olarak pürüz olduğu söyleniyor.Umarım hemen çözerler de yarın forma giyer.Resmi site belki de bu pürüzden dolayı açıklama yapmıyor.
 
Kemal Aday' Alıntı:
Koray hoca bir aydır Toliver'i istiyormus.Ama oyuncu yeni karar vermis bugun saglık kontrolunden sonra idmana cikacak.Yarın macta sure alma ihtimali yuksek.Hosley , menaceri Hakan Aydınol'u ikna ederek takıma alınmıs.Ama henuz Karsıyaka bonservis parasını yuksek tutugu için henüz bitmemis.Graves bu macta yok ayak agrısı devam ediyor.Aslında yarın onu turbune cagırıp motive etsek ayak agrısı daha cabuk iyilesebilir.

Hosley alınmadı mı yani ? Efese karsı yok mu :?
 

Üst