Hosley ve Tolliver Galatasaray'da!

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Oldukça yanılıyorsun...Dediğinin tam tersi...Zaten mantık olarak biraz ters değilmi sizce...
ama hatırlarsan sinan cem tanık ı transfer ettiğimizde halkbanka ücret vermediğimiz için anlaşma bozulmuştu ve forumda sezon ortasında gelirse para ödenmeyecekti denmişti ?? nese hayırlısı ama kaç yıllık hala merak içerisindeyim
 
geçmiş sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.
6 yabancımız oldu 1 i gidecek mi?
yoksa her maç 1 kişi maçı tribünden mi izleyecek?
 
bu arada Quinton abimize facebooktan "hoşgeldin" mesajı gönderdim ve kaale alıp "thanks" dedi:)

bu arada bir sevgilisi olduğunu da öğrendik aynı yöntemle:)
 
ben de sordum,umarım birimize cevap verir,çok merak ediyoruz hepimiz kontrat süresini...
 
Opsiyon ihtimali güçlü bir ihtimal gibi duruyor bana. Tolliver yine NBA şansını deneyecektir. Hosley ile de göstereceği performansa göre ücretine zam yapılarak tutulabilir ve bu bir ilk olabilir :)

Tekrardan hayırlı olsun...

Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler!
 
Sözleşmelerin kısa olması normal. Daha önceki Jnakunas olayında da dediğimiz gibi seneye yöneticimizden koçumuza, bütçemizden sponsorumuza hiçbir şey belli değil şu anda.
 
Buna da şükredin artık :) Şu dönemde böyle ligimiz için kaliteli iki yabancı bulmak bile önemli. Zaten başarı gelirse gelecek yıl için plânlar daha farklı olur ve ona göre kadro oluşturulur. Şimdiden 1.5 yıl veya daha üstü sözleşme yapmak doğru değil. Öte yandan Tolliver konusunda NBA faktörü unutulmamalı. Yani şu şartlarda gelecek sezonun durumu belli bile değilken bu oyunculara fazladan ücret ödemek doğru değildi, bu yapılan çok daha doğrudur emin olabilirsiniz..
 
Hosley ve Tolliver'ın videoları akşamüstü sarı kırmızı gündemde dedi,Resmi site..Ama gece olacak hala koymadılar,naza çekiyorlar kendilerini herhalde..
 
Umut Erdem' Alıntı:
Hosley ve Tolliver'ın videoları akşamüstü sarı kırmızı gündemde dedi,Resmi site..Ama gece olacak hala koymadılar,naza çekiyorlar kendilerini herhalde..

Arkadaşlar koyacağız dediler ya niye devamlı eleştiriyoruz ki.
 

Üst