İlkan Karaman

Re: İlkan Karaman Bu Sene İçinde Gelmeli mi?

Gazanfer İlkan gelebilecek olsa bile bu seneyi orada geçirmesi çok daha iyi olur. Burada bir maç oynar 2 maç oynamaz etkiler bu durum onun gelişimini.
 
Re: İlkan Karaman Bu Sene İçinde Gelmeli mi?

Gazanfer, İlkan transferinde sorun salt Tofaş´ın uzun rotasyonuna oyuncu dahil etmesi değil ki.

İlkan şu anda Tofaş´ta gelişimini devam ettirecek düzeyde süre alıyor ama bizde o kadar süre bulamayabilir. Bu da oyuncunun gelişimini olumsuz etkileyebilir. Biz geleceğin kadrosunu oluşturuyoruz diyorsak, sabretmek daha iyi bana göre.
 
Re: İlkan Karaman Bu Sene İçinde Gelmeli mi?

Ben de aksine Galatasaray'da Tofaş'ta aldığı sürenin 4'te 1'ini alsa bile, Oktay Hoca faktörü ve Eurocup'ta oynayarak daha iyi gelişim göstereceğini düşünüyorum.
 
Saim Karakuzu' Alıntı:
bence hayır malesef belindeki sakatlıktan dolayı parmağını dahi bükemiyormuş sanırım bu yüzden alındı .

Sakatlığı muhtemelen haftaya kadar geçer, hadi 2 hafta olsun en kötü ihtimalle.

Sonrasında 1 uzun fazladan almış oluyorlar sonuçta.
 
Sertaç filan bu ligde oynayacak uzun değil şu an. Adamlar İlkan'a rağmen sıkıntıdalar bi de onu vermezler mantıklı olalım. Verirerse düşerler gayet açık.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Tofaş, Fenerbahçe Ülker'in genç uzunu Rasid Mahalbasic ile kiralık olarak anlaştı.

Daha önce de söylemiştim; Tofaş 1 yabancı alırsa, üstüne bir de Sertaç'ı kiralık olarak verirsek uzun sorunları kalmaz, böylece İlkan'ı bu seneden itibaren kadromuza katabiliriz.

Tofaş'ın bu hamlesi de umutlandırdı beni açıkçası, İlkan mı geliyor acaba?

Gram alakası yok Gazanfer, zor günler geçiriyor Tofaş. Değil İlkan'ı malzemecilerini bile kimseye verecek durumda değiller şu anda.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":3ckry64x]Play-off larda bize katılır bence.

Normal şartlarda katılamaz kiralık oyuncular devre sonuna kadar )yada bir dahaki devre başı) geri dönebiliyor ancak.[/quote:3ckry64x]

Eğer varsa oluru nasıl olsa Tofaş kalamaz play off lara bize gelebilir yani :)
 
Melih Özkul' Alıntı:
Kendisini hiç izleyemedim. Gerçekten bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu mu şuanki durumuyla Sertaç gibi olmasın?
Melih, Sertaç şu anda sakat ya da sakatlıktan yeni çıktı. Bu nedenle Sertaç bir hayal kırıklığı olarak yer edinmemeli hafızalarda, en azından şimdiden.
 
İki hafta önce Tofaş-Aliağa maçından yaklaşık 45 dakika öncesi salona girdim, Salonda parke silen 2 işçi, Tofaş malzemecileri, bir antrönör ve yeni transfer Mahalbasic(ismi yanlış yazmış olabilirim) ile İlkan vardı. Maç öncesi idman yapıyorlardı, diğer oyuncular yaklaşık 20-25 dakika sonra salona çıktılar. İlkan bol bol uzun mesafe şut çalıştı ve genelde soktu. Konuşmak istedim ama salondaki kulüp görevlisi izin vermedi. Ama selâmlaştık ve "parçalı için yeni sezonu bekleme" dedim uzaktan, eliyle "imza" gibi bir işaret yaptı.
Genelde İlkan için soğuk bi tip veya burnu havada tabiri kullanıyor ama benim gördüğüm, maçların aksine güleç ve çalışmaktan kaçmayan bir adam, yedekken bile oturmuyor kenara geçip kültür fizik hareketleri yapıyor.
 
Taa Tofaş ile olan maçımızda twitterdan "maçtan sonra direk takıma katıl, hiç dönme geriye." diye şakayla karışık yazmıştım İlkan'a. O da DM ile cevap vermiş. Teşekkür etmiş, bu maçı atlatalım o zaman da gelecek inşallah, bende sabırsızlıkla bekliyorum gibisinden cevap yazmış. Bana da öyle pek soğuk biri gibi gelmedi, twitterdan yazdıklarından falan. Görüntü olarak soğuk görünüyor ama öyle değil sanırım .)
 
Bende ilkanla konuşma fırsatı buldum ve çok sıcakkanlı birisi bende keşke bu yıl gelsen takıma dedim malesef abi sözleşmeye uymak zorundayım ama yeni sezon için sabırsızlanıyorum dedi . Galatasaraydaki hedeflerini sordum şampiyon olmak dedi bakalım sıcakkanlı ve sanırım Galatasaraylı bir tek onu sormadım :)
 
İlkan kendisini geliştirmeye devam ediyor.Geçen hafta tofaş-bjk maçının yıldızı seçilmiti gösterdiği performansla.Umarım böyle devam eder.Önümüzdeki sezon(lar) için çok umutluyum kendisinden.Kesinlikle rotasyonda önemli bir rol oynayacaktır.
Bu arada bjk maçındaki istatistikleri :21 dakikada 18 sayı-6 ribaund-2 blok.
 

Üst