İlkan Karaman

Re: İlkan Karaman Bu Sene İçinde Gelmeli mi?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
6 yabancımız var, 7.yi almayız. İlkan'ı istemiyorsak uzun lazım da demeyeceğiz. Başka yolu yok bunun.

Gazanfer'in bu dediğine ben de katılıyorum açıkçası. Eldeki tek alternatif İlkan şu an için. Ha tabi, yabancı göndericeklerse o zaman alternatifler çoğalıyor..

Zaten bugün Andric'in 5 dakika sahada kalması da biraz düşündürtüyor bunu insana ama bakalım belki bir mesaj iletmek istenmiştir söylendiği gibi. Belki de sakat falandır. Bir sonraki maç çıkar işin kokusu..
 
Re: İlkan Karaman Bu Sene İçinde Gelmeli mi?

Bugün mesai saati bitimi ile artık böyle bir olasılık kalmadı (hülle seçeneği varsa bilemem).Bugün geçici transfer döneminin son günü idi.Kiralık verilen oyuncuların takımlarınıa dönebileceği son günde bugündü.
 
İlkan Karaman'ın gelip gelmemesi konusunda koç ve yönetimin tasarrufları vardır mutlaka ve taraftarın isteği de dile getirilmiştir. Tek başlıktan devam etmek daha iyi olacaktır. Bu bağlamda iki ayrı başlığı birleştiriyorum.
 
Beşiktaş maçında 7 reb almış...
bizde de böyle reboundlarda sıkıştığımız an girip pota altını karıştırırsa çok faydalı olur...
 
Tofaş'ın play-off ümitleri bitti diye biliyorum.Acaba play-off larda takıma katabilme durumumuz varmı ? En azından ribaund sıkıntımıza çözüm olabilir.
 
Oynanmakta olan Antalya maçında 11 sayı (4/5 2'lik, 1/1 3'lük), 1 ribaunt, 1 blokla oynuyor. Oyunda kaldığı süreninde 10:22 olduğunu söylemek lazım.
 
Tofaş maçı 74-72 kazandı. İlkan 16:47 dakika süre aldı ve maçı 20 sayı (6/9 2'lik, 2/2 3'lük, 2/4 serbest atış), 4 ribaunt, 1 blokla tamamladı.
 
Bugün Olin maçında birkez daha gördükki pota altı oyuncularımız faul sorunu yaşabiliyorlar Sertaç ilede olmayacağınıda anladık. Play-off serileri için pota altı hamlesi yapsak buda ilkan olsa keşke
 

Üst