İlkan Karaman

Kaliteli oyuncu olduğu ve gelecekte daha iyi kıvama geleceği aşikar ama bu maçı kıstas almamak gerek bence. Aliağa savunması evlere şenlik, Burak Bıyıktay aynı tas aynı hamam..
 
Yalnız İlkan böyle devam ederse,ocak gelmeden biz size başka bir oyuncuyu verelim en iyisi muhabbetine gireriz Karşıyaka ile.:D

Adam bildiğin kevin garnett.:D
 
Seneye pota altımıza bakın; İlkan-Furkan-Luksa. Off Cevherde kalır bir de Zaza gibi yırtıcı bi adam, mesala Sofoklis baba:D Ciddi ciddi dehşet olur ya:D

Neden Sofoklis dediğime gelince; zaten 4 oyuncumuzla da seneye sözleşmemiz olacak, pota altına buldozer gibi bir adama verecek 2 milyon dolarımız olur galiba. Hem şu an zaten seneye eksik kalan 2 bölgemiz kalıyor, Sofoklis ve Keseji olursa off derim 2 transfer yeter zaten :)
 
bu arada senye songalia ve şampi reyiz yolcu olur zaza da yok shipp türk statüsünde ilkan -sofoklis ve kesejli transferleriyle adete dream team oluruz:)
 
Tamam suyunu çıkarmayalım,şimdiden seneye bazı adamları gönderdik bazılarını aldık.Seneye yolcu dediğiniz oyuncular en az 1 yıl bizimle savaşacak.Belkide beğenip devam edeceğiz.Keşke biraz daha ince düşünebilsek!!!

Menajerlik oynamaya devam edelim!Fantezilerimizi oraya saklayalım!
 
Ooo, takımdan birilerini gönderip, başkalarını almışız yerlerine daha sezonun başında. Halbuki 6'da 6 yapmışken birde. Vay arkadaş.
 
Oluyor işte hemde koca koca insanlar düşüncesizce bunu yapabiliyor!
 
Bugünü değil geleceği düşünmekmi suç ? bir yaş daha yaşlanmış olacak şampi reyizin yerine daha atletik shipp in türk statüsünde oynamasımı yanlış? sadece 1 senelik anlaşma imzamış kariyerinin sonuna gelmiş songaila yerine sofoklisi takımda seneye görmek istemekmi düşüncesizlik ? nba lokavtı bitince gitmek zorunda olacak zazanın yerine 3 numara opsiyonunda seneye marko kesejli ile oynamak istemekmi suç ? ilkanla pota altımızı karartacak olmamız furkanla rakibin uzunlarını yıldırmak istememmi suç ? evet bir suçum var erken bunlar için ama bugünden geleceği planlamazsan gelecek birgün geldiğinde geç kalmış olabilirsin arkadaş...

Haklısınız ben düşüncesizim bu forumun en patavazsız üyesiyim geleceği niye düşünürsünki değilmi?
 
Belki sen de kendince haklısın ama herkes bu kadar kenetlenmisken, son yılların en iyi kadrosu kurulmusken, onumuzde cok onemli bir karsılasma ve sezon varken, hatta tarihimizde ilk kez euroleague´ye katılmısken bence bunları dusunmek cok gereksiz. İLKAN konusunda bende hak veriyorum sana, O´nu geçen seneden beri elimden geldigince takip ediyorum ve bizim katımın eksiklerinden biri olan atletik oyuncu konusunu tamamlayabilecek bir oyuncu ancak simdilik Furkan´la karsılastırılması gereksiz. Sonucta ikiside bizim oyuncumuz ve yıllarca formamızı beraberce terletecekler insallah ve buyuk basarılara imza atacaklar diye umuyorum.
 
Geleceği düşünürken bugünü yıkmayacaksın canım kardeşim!

Yürürken ileriye bakmak iyidir ama bunu abartırsan önündeki çukura düşüverirsin.Demek istediğimi anlamak bu kadar zor olmamalı,alınmanı gerektiren bir durum yok.Uyarı biraz sert olduysa affola ancak temas ettiğim konunun doğru olduğunu düşünüyorum ki sende biraz ince düşünürsen bunun farkına varacaksındır.

Yeni gelmiş bir oyuncu,çok başarılı olmuş ve halada başarılı olan bir oyuncu,başlamamış bir sezon ve sezon başlamadan yapılan çok zor 6 resmi maçta alınmış 6 müthiş galibiyet.Ve Litvanyada yazılan bir destan.

Bunun ardından yapılan seneyi şunu postalarız bunu alırız gibi yorumlar.
 
Hemde bazı arkadaslar ilkan yerine sertaçı kiralık verseydik daha iyi olurdu demiş ama tbf nin koydugu kuralı karsılayabiliyor mu ilkan bir kural varya altyapıdan bir oyuncu oynatma zorunlulugu diye bizim kadroda sertaç karşılıyor o kuralı
 
Bugünü yakma derdinde olduğumu kim söylemiş artık basketbolcuların profesyonel taraftaranın amatör kaldığı ve benim 20 yıldır beklediğim bu şeyi yakalamışken yazacağım kardeş artık takımımız amatör ruhtan profesyonelliğe geçiş yapıyor bunu kabul edelim. Evet amatör ruhu kaybetmemek önemli belki ama amatör ruhlu bir takımla senede 1 tane fülker galibiyeti beklemek devrini kapatıp ciddi ciddi oktay mahmuti hocamınızın yönetiminde başlayan mükemmel yapılanma sonucu 4 sene içinde euroleague de şampiyonluk hedefini kovalamaya geçiştir profesyonellik çerçevesinde işler bu durum.

Bu arada bu seneki takıma sonsuz bi saygı ve güven duyduğumuda belirtmem gerekir ama kabul edelimki artık GALATASARAY basketbol takımı günlük derbi galibiyetleri için değil , bu ülkenin tek F4 görmüş koçuyla euroleague de şampiyonluk tohumlarının atıldığı gerçeğini herkesin görmesi gerektiğini düşündüğüm için hersene yerinde sayan değil her yıl 1 level yukarı çıkan takım kadrolarına ihtiyacımız olduğunu belirtmek istemiştim...

Pardon bir daha olmaz arkadaş...
 
ilkan seneye kesinlikle takıma katılmalı ve ciddi süreler almalı bu sene iyi bir takıma kiralanması iyi oldu kazanma alışkanlığı edinir
 

Üst