Tabi ki dediğin doğru ama kiralık olarak gönderdiğin genç uzun oyuncun 21 sayı atınca insan ister istemez heyecanlanıyorbugün ki maçı izlemiş biri olarak yukarıdaki yorumlara bakınca biraz abartıldığını düşünüyorum ama bit oyuncuyu değerlendirirken bir maça bakarak değerlendirme yanlışına düşmeyelim. bugün gayet iyiydi yalnız rakip takım çok zayıftı. ilkan'ı savanovic, songalia, ersan ilyasova, furkan aldemir gibi oyuncuların karşısında değerlendirmek daha doğru olur.
bugün ki maçı izlemiş biri olarak yukarıdaki yorumlara bakınca biraz abartıldığını düşünüyorum ama bit oyuncuyu değerlendirirken bir maça bakarak değerlendirme yanlışına düşmeyelim. bugün gayet iyiydi yalnız rakip takım çok zayıftı. ilkan'ı savanovic, songalia, ersan ilyasova, furkan aldemir gibi oyuncuların karşısında değerlendirmek daha doğru olur.
Sertaç altyapıdan değil. Türk Telekomdan transfer edildi. Eğer altyapıdan oyuncu arıyorsanız o Göksenin'dir.Hemde bazı arkadaslar ilkan yerine sertaçı kiralık verseydik daha iyi olurdu demiş ama tbf nin koydugu kuralı karsılayabiliyor mu ilkan bir kural varya altyapıdan bir oyuncu oynatma zorunlulugu diye bizim kadroda sertaç karşılıyor o kuralı
bugün ki maçı izlemiş biri olarak yukarıdaki yorumlara bakınca biraz abartıldığını düşünüyorum ama bit oyuncuyu değerlendirirken bir maça bakarak değerlendirme yanlışına düşmeyelim. bugün gayet iyiydi yalnız rakip takım çok zayıftı. ilkan'ı savanovic, songalia, ersan ilyasova, furkan aldemir gibi oyuncuların karşısında değerlendirmek daha doğru olur.
hayır bence gaza gelmedik efes bu ligin ve eurolig en iyi savunma yapan takımlarından bence sert savunma yapıyorlar ilkan 11/8 ikilik atmıs bence ilkan çalısmasmaya devam ederse iyi üçlük atacagına inanıyorum niye bizim ersanımız ilkan olmasınki