İlkan Karaman

Haber doğru veya değil ntv spor son dakika geçiyorsa haber doğrudur. Adamın demekki sözleşmesinde şu kadar paraya serbest kalır parası olabilir . Ayrıca oktay mahmudi onu 2 yıldır kiralık gönderiyor onun içinde birşeyler uhde kalmıştır oda ilk bulduğu fırsatta kendince bir şeylerin karşılığı olarak görmüştür eğer gittiyse isyana zerre kadar gerek yoktur yolu açık olsun.

Fenerin işi bu bizden adam alıp kendilerini tatmin etmek. Kaybettiysek iyi bir yerlide kaybettik kabul edelim.

Bakalım işin aslı nedir ortaya çıkar.
 
30 Haziran'da şunu yazmıştım:

https://twitter.com/ilknkrmn

İlkan'ın twitter hesabına biraz baktım da, "Galatasaray" ile ilgili en ufak bir paylaşımının olmaması tuhafıma gitti. Şu hesaba bakan ve bilmeyen biri, bizle hiç alakası yokmuş sanar.
Mesela ne bileyim, kulübümüzün resmi twitter hesabıyla ettiği tebriği (https://twitter.com/GalatasaraySK/status/218594164252741633) gör, RT yap, bir şeyler yaz vs. Öncesinde de hiç Galatasaray muhabbeti yapmamış. Bu tutumu tuhafıma gitti açıkçası.

Bunun altında birşeyler yattığı barizdi. Ve bugün hiç şaşırmadım.
 
Bunu yapan adamamı hayıflanacağız nereye giderse gitsin. Neden niçin nasıl gider deyipte adamımı şöhret yapacağız. Bu yaşında bunu yapan adamdan ne beklenir ki.
 
Kulüp bu gibi konularda neden bu kadar basit çalışıyorki anlamıyorum. Bülent tulun bakmıyormu basketbol şubesine istermisiniz beyzbol sopası ile peşine düşsün ilkan karamanın.:)

Eğer ilkanı seneye düşünüyorsak hocada istiyorsa bizde hata var ise önce murat özyer sonra şubeye bakan bunun hesabını vermeli.
 
Federasyon sözleşmesi olmasa oyuncuya karşılık kiraya verilemez hukuken. Bu işten en büyük zararı İlkan görecek bence çünkü paşa paşa geri dönücek gibi geliyor bana.
 

Üst