İlkan Karaman

Ne demek bu ya eğer sözleşmesi varsa bile bırakılmalı adi ne demek ya Fb ye gitmek istiyorum nereye giderse gitsin yazık ya umarım sözleşmesi varsa bile feshedilir .
 
Ya buna ne demeli.İlkan bu saatten sonra gelmesin zaten bize.İtirazda etmeyin hak ettiği yere gitsin.


Fenerbahçe’de basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, NTV SPOR’a yaptığı açıklamada imzayı doğrularken “İlkan, menajerleri aracılığıyla bizde oynamak istediğini söyledi. Teknik ekibimizin onayından sonra sözleşme durumunu araştırdık ve serbest olduğunu öğrendik. Bunun üzerine kendisiyle anlaşarak kontratı imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Bu imza sonrası İlkan Karaman ile özel sözleşmesi bulunan Galatasaray’ın TBF’ye itiraz etmesi bekleniyor.
 
Bu sezon İlkan ı fazla izleme fırsatım olmadı ancak TOFAŞ ta canlı olarak defalarca kez izledim ve bu sene de burada kafaca gelişmedikçe işinin zor olduğunu yazmıştım. Bana göre İlkan bir kayıp değil, zira kişilik ve konsantrasyon problemleri çok ciddi ama Cevher in hak ettiği süreleri alamadığı bir sezonun ardından gönderilmesi çok yanlıştı diye düşünüyorum.
 
Hayır, bırakılmamalı. Takımda tutulması için sonuna kadar mücadele edilmeli, mutlaka takımda kalmalı.

Ardından NBA'e gidene kadar, bench'ten bir adım içeriye atamadan, havlu sallatırılmalı ki nasıl bir karaktersiz olduğunu yüzüne vuralım..
 
Adamın pesini bırakmamalı gerekiyorsa 1 yıl lisans iptali olsun ama fenere de gitmesin boyle serefsizlik gormedim ben daha bizim formayı giymeden fb ye gitmek ne demek.
 
Kimse kusura bakmasın ama ilkan eğer ki fenere bu şekilde gitmeye kalkışmışsa gerçekten, gider veya gitmez orası ayrı ama bence bu kulüpte işi bitmiştir.

GS ile FB arasında bir çok oyuncu değişimi olmuştur olacaktır da, ama bu şekilde değil. bu şekilde bırak feneri X takımına gitse bir oyuncu büyük talihsizlik yapmıştır.

Mesela engin, sözleşmesi bitti bize geldi, ne biz ne de fenerliler engine ve kişiliğine laf etmedik. aynı şekilde ataman, bjk ile sözleşmesi bitti ve bize geldi. tam tersi de olabilirdi.

Ama ilkanın bu yaptığı akıl almaz bir şeydir. sana büyük bir kulüp bir gelecek sunup çok gençken tofaş'tan almış, senin gelişimin için 2 yıl kiralamış ve bu 2 yıl boyunca hemen her maç oynamışsın ve sana bir yatırım yapan kulüp tam karşılığını beklemeye hazırken sen git, 2 kuruş fazla almak için seni sen yapan kulübü yüz üstü bırak! akıl alır gibi değil. sırf seni gelecekte galatasarayda göreceğiz diye seni karşıyakada dikkatli izleyen bunca taraftara ihanettir bu.

Fenere (veya herhangi bir başka kulübe) giderse ilk maç onu ıslıklamak ve aleyhine tezahürat için ayrı bir motivasyona sahip olacağımı belirtmek isterim. bu takımda kalırsa eğer sözleşme şartları gereği gidemezse, iyibir açıklama yapmak zorunda yoksa bilmiyorum sahada görmek istemediğim bir oyuncu olacak.
 
Yahu her şey iyi giderken artistin biri çıkıyor bütün havayı kaçırıyor.İlkan Karaman İpekçideki maçta adımını attığında kendisini nasıl bir hava beklediğini düşünsün sadece.
Ergin Ataman için üzülüyorum.Adamın planlarını değiştirebilecek olumsuz haber bu.
 
Bizim klubün hukukcuları ve basketbol subesi sorumluları nerdelere acaba bu kadar seyin uzerine bi acıklama yapma geregi duymuyorlar.
 
Yukarıdaki bazı arkadaşlara katılıyorum, eğer ki bir şekilde GS gitmesine engel olursa o zaman yandın ilkan. sahaya GS forması ile çıktığında(pek olacağını sanmıyorum) GS taraftarı tarafından ıslıklanan ilk ve tek kişi olabilirsin ve o parkeye adım attırmaz bu seyirci.
 
Ulan ilkan şu cuma vakti agizimi bozduracaksin.. Aylardır hem twitter'da hemde röportajlarında tek kelime galatasaraydan bahsetmemesinden birşeyler olduğundan adim gibi emindim.. Simdi abdi ipekcideki ülker maçını daha bir iştahla bekliyorum.. Ona öyle bir atmosfer oluşturalımki parkeye adim atamayacak hale gelsin.. Hele federasyon ülker'le sözleşmeni kabul etmezse vay haline senin..
 
Sözde bizim eski kaptan olacak basketbol federasyon baskanı ama ben onun aziz yıldırıma yanlıs yapacak bir sey yapacagını sanmıyorum malum araları
 
Arkadaşlar hiç üzülmeyin layık olduğu yere gitti. Tavır ve hareketleri bize hiç yakışmıyordu. Unutmayın kimse vazgeçilmez değildir. Hele ki İlkan asla..
 
Şu davadan haklı çıkıp İlkan'ı 1 sene oynatmasak keşke.Şuan cidden başka birşey istemiyorum.Hatta 3 yıl oynatmayalım.Basketbol hayatı bitsin gerekirse.Gerçekten çok sinirlendirdi insanları.
 

Üst