İlkan Karaman

İlkanın takımda 10 dakika süre almaya çalışıcağını düşünürsek çok gerek yoktu.Zaten 2 sene sonrada Nba e gider.3 ay sonra tofaşa geri döner...
 
İlkanın zaten karakter olarak disiplinsiz,vurdum duymaz,başına buyruk bir adam olduğunu biliyorduk,belki de Oktay hoca bu yüzden geçen sene tercih etmedi ve kiralık yolladı
 
İlkan Karaman'ın karaktersizliği kadar yönetimin yaptığı hata da sorgulanmalı bence. Gordon'dan ders çıkarılmamış anlaşılan.. İlkan'ın gidişi bize birşey kaybettirmez, Fener'e ise en zayıf pozisyonuna önemli bir takviye imkanı kattı.. Ne hali varsa görsün bu saatten sonra..
 
Bu heriften bi b.k olmayacağı belliydi çok afedersiniz. Dikkatimi çekmişti, önceki sayfalarda bashetmiştim. Verdiği röportajlarda Galatasaray'dan bahsetme gereği duymuyordu, twitterında falan hakeza. Bi havalar, bi afra tafralar. Sanırsınız ki Tony Kukoc.

Abi böyle karaktersiz oyuncular başarılı olamasın. Omzu çıksın, kolu kırılsın ama başarılı olamasın. Şerefsizliğe tahammülüm hiç yok.

Beter ol İlkan. Gün yüzü göremezsin umarım.
 
Bu adamla hiç görüşme yapmadı mı bizim idarecilerimiz. Adam fenere gidene kadar hiç mi haberi olmadı kulubün. Murat Özyer göreve başlayınca İlkan la da oturup bi konuşmuşdur herhalde... Bu olay böyle sonuçlanırsa umarım sorumluluk sahibi birileri çıkar... Hata bizde diyebilecek...
 
Ismail Senol ‏@ismailsenol
İlkan'ın GS ile özel sözleşmesi devam ediyor, ancak TBF'ye göre serbest. Bu durumda GS 2010'daki özel sözleşmeyi gösterip itiraz edecek.

Tek dileğim davayı kazanıp İlkana bir sezon boyunca basketbol topu göstermememiz
 
shipp gibi bir adam ayağını kırma pahasına 2 sayı engellemek için canını dişine takıyor ne var ki kulüp onu gönderiyor, bunun gibi karaktersizi ise kulüp yatırım yapıp tutmaya çalışıyor, ne var ki kendisi kulüpten kaçıyor.
 
Zaten İlkan ı hiç gözüm tutmamıştı.Adam fenerli heralde.Can sıkıcı bir durum olduğu kesin.Kaç senedir Galatasaray la ilgili bir tek kelime de etmemişti.

Çok iyi bir basketbolcu olmayacağıda aşikar.Ama kulübe danışmadan böyle bir karar verdiyse gereken de yapılmalı.

Ya şu oyuncuları alırken tuttuğu takımları araştırın be kardeşim.Böyle abuk subuk işler olmasın.

Bize birşey kaybettirmez İlkan ın fenere gitmesi.savunmasıda kötü devamlılığıda.Heralde pisikolojik yapısıda iyi değil sanırım.Çünkü bunca sene sesini çıkarmayıp sinsice gittiğine göre ilginç bir ruh durumu var.

Her işte bi hayır vardır.Olayın sonunu merak ediyorum.
 
Taraftarı karaktersiz, başkanı karaktersiz, yöneticileri karaktersiz,aldığı oyuncu karaktersiz, kulübün kendisi karaktersiz ! Şike yapan ve ahlaktan bahseden şerefsiz bir kulüpten ne beklersiniz ki. Dava bizim lehimize sonuçlanırsa Abdi İpekçi'nin derinliklerine sokarız o yöneticileri !!
 
Sanırım federasyondan sorunsuz şekilde anlaşacak Fenerbahçe ile. Biz de yargı yoluyla hakkımızı arayacağız. İnşallah yüklü bir para cezası verdiririz de iflahı şaşar. Ve inşallah bir baltaya sap olamadan basketbolu bırakır. Onun Tofaş ve Karşıyaka maçlarını takip edip harcadığım zaman yazık olmuş.
 
Yemin ediyorum ki bunu kesinlikle bugünkü mevzu patladı diye demiyorum, ama zamanla bu adamı tanımaya başladıkça, hal ve hareketlerini gördükçe Fenerbahçeli olduğuna kesin kanaat getirmiştim. İlkan'ı sahada izlediğinizde tipik bir Fenerbahçeli yavşaklığını görebiliyorsunuz, hayatımızın sağında solunda karşılaştığımız klasik bir Fenerbaçeli tiplemesi. Şu "kaçış" ile de kişisel duygularımı tasdikledi.

Şu an zerre üzülmem, böyle bir heriften bizi Allah kurtardı. İyi basketbolcudan önce ADAM olacaksın...
 
Mevzu belli oldu ki eski basket şubenin ihmali söz konusu. Durum şöyle: Her sene iki kiralık oyuncu gönderme hakkı var. Geçen sene sertaç ve melihle bunu doldurduğumuzdan ilkanın bonservisi geri alınmak üzere karşıyakaya veriliyor. Karşıyakayla sözleşme bitince ilkan federasyon nezdinde serbest kalıyo. Ancak galatasarayla olan 5 senelik özel sözleşme devam ediyor. Galatasaray bu özel durumu federasyona bildirmediğinden ilkan ve fenerbahçe çakallık yapıp işi bitiriyor.
 
Abi gitsin eğer bu adam sözleşmesi devam ediyorsa dahi bırakılmalı bu FB sevgilisinin neyse başka şey demek istemiyorum kapatılsın bu konu hayırsız olsun .
 
Fenerbahçe'nin Enes Kanter'e uyguladığını biz de İlkan'a yapmalıyız. Enes nasıl Avrupa'da oynayamadıysa, İlkan'da oynamamalı. Koskoca kulüp bir sporcunun peşinden koşmaz ancak herkese haddini bildirmek gerekir.
 
İyi ama karaktersiz bir oyuncu kaybettik. Şubede her sene böyle hatalar yapılıyor ve oldukça can sıkıcı bir hale geldi bu.
 
Öyle Federasyona falan taşımaya gerek yok bu kadar istiyorsa gitsin ama iki tane üzüldüğüm nokta var birincisi çok kaliteli ve genç bir yerli rotasyonumuz vardı bu konuda önemli bir kişi kaybettik ikincisi ise o kadar maçını izledim tamamen boşaymış.
 
Olayda çok garip durumlarda yok değil yani bizim 5 yıllık anlaştığımızıı herkes biliyor demek harbiden bir açık varki adamlar elini kolunu sallaya sallaya aldı adamı kötü oldu bu durum çok çok kötü ama İlkan sen gelirsin Abdi İpekçiye o salona çıkmaya korkan arkadaşlarınla size baya bir sürprizimiz olacak genç çocuk .
 
Mevzu belli oldu ki eski basket şubenin ihmali söz konusu. Durum şöyle: Her sene iki kiralık oyuncu gönderme hakkı var. Geçen sene sertaç ve melihle bunu doldurduğumuzdan ilkanın bonservisi geri alınmak üzere karşıyakaya veriliyor. Karşıyakayla sözleşme bitince ilkan federasyon nezdinde serbest kalıyo. Ancak galatasarayla olan 5 senelik özel sözleşme devam ediyor. Galatasaray bu özel durumu federasyona bildirmediğinden ilkan ve fenerbahçe çakallık yapıp işi bitiriyor.

Haberi tam olarak kimden aldınız bilmiyorum ama söylediğiniz şey çok da mantıksız değil sanırım. Giden adamın karakteri hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sizin söylediğiniz gibiyse bizim açımızdan da durum vahim.
 

Üst