İlkan Karaman

Şubenin başındaki eski kişiler sözleşme yaptı tamam ama İlkan Karaman 15 Temmuz'dan beri boştaymış yani o dönemden beri satışı koyabilirmiş, Murat Özyer ne işe yarıyor bu durumdan haber yok muydu? Bu durumdan haberi varsa niye umursamadı? Domercant olayında da EL takımlarına gidemez maddesinden haberi yoktu, Murat Özyer oraya niye geldi Allah aşkına bu işleri yapmıyorsa?
 
Sporcular gitmek ister; fazla para, oynama süresi ister. Olabilir, kendisi açısından daha iyi olduğunu düşündüğü bir yere gitmek isteyebilir. Kendisine kızmadım. Suçlu onu bu kadar basit bir şekilde kaybeden takım yöneticileri bence.
 
Sırf bu yüzden Şubede kovmalar olursa psikolojik olarak Fb öne geçer. Sessiz ve sakin bir şekilde haklıysak hukuki prosedürleri uygulayıp hakkımızı elde etmeliyiz.
 
Abiler,kardeşler tamam bi sakin olun. Ülkere gitmek istiyorsa İlkan hiç durmasın gitsin. Gs onun boşluğunu çok kolay doldurur. Birde oynamasını engelleyebilirsek zaten hem kariyeri biter hem Fb o bölgeye takviye yapmamış olur ki bu da bizim işimize gelir. O yüzden boşverin zaten karakterli bir basketbolcu olsaydı bunu yapmazdı. Karaktersiz basketbolcunu bu kulüpte işi olamaz.
 
Ya demek istemiyordum şunu ama bu konuda Mithat Abi'nin haklı çıkması beni üzdü:Murat Özyer...Bakalım twitterdan nasıl esprili bir yaklaşım sergileyecek?İyiydi güzeldi şu dakikaya kadar herşey,ama işte yeteri kadar emek sarfetmeyince,üzerinde durmayınca,hakkını vermeyince o mevkinin,böyle zarar görüyoruz.. Önümüzdeki sezona dair ne kadar pozitiftik,şimdiden ilk darbeyi yedik..Daha fazlası olmaz inşallah..
 
Murat Ozyer'in bir aciklama yapmasi gerekiyor. Ozyer'in bu organizasyonun basina gecmesi ile İlkan'in fbUlker ile sozlesme yapmasi arasinda iki ay civari bir sure var. Oyuncu ile aramizdaki ozel sozlesmenin resmiyet kazanabilmesi icin bu sure icerisinde Federasyon sozlesmesi yapilmaliydi. Yapilmadigi icin oyuncu bosta idi ve istedigi takimla Federasyon sozlesmesi yapabilirdi. O da gitmis Ulker ile anlasmis. İlk bilgiler boyle. Sorular ozetle :
1- Ozyer, İlkan ve/veya menajeriyle hic gorustu mu?
2- Gorusmediyse daha baska bir sey konusmaya gerek yok zaten. Gorustuyse, ne konustular?
3- Neden federasyon onayli sozlesme yapilip lisansi cikarilmadi? İlkan tarafi mi sorun cikardi?
4- Ergin Ataman'in bu gelismelerden haberi oldu mu? Olduysa ne yonde fikir beyan etti? Daha bir kac gun once verdigi roprtajda İlkan'i da sayarak yerli genclerden ovgu ile bahsedip, Mahmuti'ye tesekkur etti.
5- Rotasyonda bir bosluk olustu. Bunun icin bir hamle yapilacak mi?
6- Federasyon sozlesmesi olmamasina ragmen İlkan ile aramizdaki ozel sozlesme 3 yil daha devam ediyordu. İlkan ve fbUlker tarafi bizim yonetim ile bu surecte irtibata gecti mi? Gecmediyse, etik disi davranan bu iki taraf icin ne tur yaptirimlar dusunuluyor?
7- Yoksa degerli basketbol koordinatorumuz Sayin Ozyer de konudan bugun mu haberdar oldu?
 
"1236 kullanıcı online. 112 üye, 1124 misafir."
Bu mesajım buradaki bir kısım "misafirlere" olucak.Galiba çok sevindiniz.Anlıyorum,rakibinizin hem lig kupasını sahanızda kaldırması hem de süper kupayı 10 kişi ile elinizden alması adama bayağı koyar.Böyle durumlarda insana kendini tatmin edicek birşeyler lazım.
 
Görüşlerine pek katılmadığım Mithat Duran abi vardı forumda. Onlayn olursa yandık, eyvah eyvah :)

Murat Özyer'in istifası gerekir mi bilmiyorum ama şubedeki herkes aklını başına devşirmeli. Atar-gider olsun diye söylemiyorum. Haziran başındaki sıkıntılı günlerden sonra şu yakaladığımız olumlu havanın bir kez daha bozulacak gibi olması hoş bir tablo değil.
 
Öncelikle şubedeki bu başı boşluk kabul edilemez bir durum. M.ÖZYER bulunduğu konuma tam hakim olamadığı, gerekli donanıma sahip olmadığı görülüyor.

Tabii kulüpten resmi bir açıklama bekliyoruz, 5 yıllık sözleşme yapmışız ama saçma sapan prosedürler eklenmiş, olmayan oyuncuya bizimmiş gibi davranmışız.

Eski menajer de derhal sorgulanmalı, gerekli bilgileri paylaşmalı!..

Oyuncu karakterlidir veya karakter sorunu vardır beni alakadar etmez, benim sözleşmeli işçimse benim yükümlülüklerimi yerine getirilmeli.

Sonuçta kısır olan, oyuncu yetişmeyen yerli piyasanın en önemli ve gelecek vadeden ismini yok yere ezeli rakibe kaptırmak hiç doğru olmaz. Umarım bizleri tatmin eden gerekli çalışmalar yapılır bu konuda, yoksa İlkan gitmiş gitmemiş çok derin farklılıklar oluşturmaz burada önemli olan Menajer konumunda ve bu evrak işlerinde sorumlu olanların görevlerini savsaklaması!..
 
Böyle bir ihtimal yok gibi gözüküyor ama olsa bile geri dönmesini isteyecek kimse yok sanırım. Ergin hoca bizim sözleşmeli oyuncumuzdur demiş ama sözleşme detaylarından çok haberi olduğunu sanmıyorum. Bunu bilmesi gereken şube yöneticileri ve ilk çuvallamasını yaptı basketbol şubesi.

Umarım çıkıp eski şube yönetimine falan atmazlar sorumluluğu. Murat Özyer çıksın tatmin edici bir açıklama yapsın.
 
Voleybol Şubesi bile adam oldu bu Basketbolu adam edemiyeceğiz anlaşıldı, Cemal Nalgadan tut, kızlarda F8 rezaleti ve şampiyonluğun çalınması, erkeklerde geçen sene altın tepside şampiyonluğu hediye etmemiz, böyle bir Federasyon başkanına karşı kayıtsız kalınması, artık Başkan masaya yumruğunu vursun bir şubede bukadar lakayıtlık olmaz, herşeye rağmen ARMA'nın peşindeyiz..
 
Daha bir dakika bile Galatasaray forması giymemiş, kendisine yapılan yatırıma ihanet etmiş, kişilik yoksunu bir adam için sayfalarca yazı yazmamız hata bence. Gittiyse gitti. Artık bizim oyuncumuz değil, geri gelse de oynayamaz. Adminlerden İlkan Karaman başlığının silinmesini talep ediyorum. Eğer Galatasaray o şeref yoksununun umurunda değilse, Galatasaraylı herhangi birinin de onun hakkında kötü dileklerinden başka söyleyecek hiçbir şeyi yoktur.
 
Bu olay tamamen fiyasko.kim sorumlusu ise hemen istifa etsin.hatta yönetim bile istifa etmesi gerekiyor.nasıl bir olay.fb enes kanter ne yaptı yaptığı bir hata nedeniyle.2 sene basketbol oynayamadı.aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.eğer yöneticiler adam gibi özel sözleşme yapmışlarsa.
 
Bu karaktersiz arkadaşımızın erkek takımımız bölümünde artık işi yok, basketbol dünyası alt bölümünden kendisi adına yorumlarını bırakabiliriz.

Ne hali varsa görsün. Macvan karşısında tokatlanınca kendisine gelecektir.
 
Murat Özyer hangi işi iyi yaptıda basketbolu idare edecek.Tabiki hata kendisinde.13 14 oyuncunun sözleşme durumunu inceleyememişmi?

İlkan da çok ta önemli değil.Ama basket şb.si yanlış ellerde.bu olay belkide hayırlı olmuştur.Şubede bir ayar yapılır.

Galatasaray da bu şekil gayriciddi işler birdaha olmaz umarım.

Ben genel olarak eleştiriyi sevmem ama amatörce yapılan hatalarda sinirimi bozar ipi çekerim.

Bakalım başkan nasıl yapacak.Okadar iş yönetmiş bu işide halledeceğine eminim.
 
oyuncuya üzülen yok zaten nereye isterse gitsin, önemli olan amatörce yapılan hatalar, bu bir değil iki değil, yarın öbürgün daha önemli bir konuda hata yaparsın çok daha büyük şeylere malolur.

(birde bu hatayla rakibin en büyük eksiklerinden birini gideriyor)
 

Üst