Kutay Çamcı' Alıntı:Tofaş bu sezon bırakmaz,bırakamaz ellerinde iki uzun kalır ki zaten çok kaliteli bir kadroları yok.
Andric ve Rancik'ten en az biri kesinlikle gidecektir seneye, gitmeli de. Citayi yükseltmeye devam edeceksek bu oyuncular seneye bizim takimda olmamali. Rakiplerde Lavrinovic'ler Vujicic'ler Kerem Gönlüm'ler varsa bizim de o seviyeye ulasmamiz lazim.Muratcan Köseoğlu' Alıntı:Toz pembe ancak bir o kadar da gerçekçi bir bakış açısıyla bakıyorum ve önümüzdeki sene bu takımın pota altı bir aksilik olmazsa ligin en iyi pota altı olmaya adaydır diyorum.Önümüzdeki sene İlkan bu takıma gelecek,Shumpert türk olacak(olur artık heralde) ayrıca Sertaç da gelişimini sürdürür ve rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olursa oluşan yabancı hakkıylan da iyi bir yabancı pota altı oyuncusu alınır diye düşünüyorum.Zaten Andriç ,Rancik ve Ermal gibi 3 onemlı oyuncumuz var ve çok büyük ihtimal 3 ude seneye devam edecek gercekten Galatasaray basketbolu giderek yükselişe geçecek ve güzel günler görücez yakında diyorum.
Andric ve Rancik'ten en az biri kesinlikle gidecektir seneye, gitmeli de. Citayi yükseltmeye devam edeceksek bu oyuncular seneye bizim takimda olmamali. Rakiplerde Lavrinovic'ler Vujicic'ler Kerem Gönlüm'ler varsa bizim de o seviyeye ulasmamiz lazim.[/quote:wkf15un7]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Muratcan Köseoğlu":wkf15un7]Toz pembe ancak bir o kadar da gerçekçi bir bakış açısıyla bakıyorum ve önümüzdeki sene bu takımın pota altı bir aksilik olmazsa ligin en iyi pota altı olmaya adaydır diyorum.Önümüzdeki sene İlkan bu takıma gelecek,Shumpert türk olacak(olur artık heralde) ayrıca Sertaç da gelişimini sürdürür ve rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olursa oluşan yabancı hakkıylan da iyi bir yabancı pota altı oyuncusu alınır diye düşünüyorum.Zaten Andriç ,Rancik ve Ermal gibi 3 onemlı oyuncumuz var ve çok büyük ihtimal 3 ude seneye devam edecek gercekten Galatasaray basketbolu giderek yükselişe geçecek ve güzel günler görücez yakında diyorum.
Andric ve Rancik'ten en az biri kesinlikle gidecektir seneye, gitmeli de. Citayi yükseltmeye devam edeceksek bu oyuncular seneye bizim takimda olmamali. Rakiplerde Lavrinovic'ler Vujicic'ler Kerem Gönlüm'ler varsa bizim de o seviyeye ulasmamiz lazim.[/quote:2gnp8r64]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Muratcan Köseoğlu":2gnp8r64]Toz pembe ancak bir o kadar da gerçekçi bir bakış açısıyla bakıyorum ve önümüzdeki sene bu takımın pota altı bir aksilik olmazsa ligin en iyi pota altı olmaya adaydır diyorum.Önümüzdeki sene İlkan bu takıma gelecek,Shumpert türk olacak(olur artık heralde) ayrıca Sertaç da gelişimini sürdürür ve rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olursa oluşan yabancı hakkıylan da iyi bir yabancı pota altı oyuncusu alınır diye düşünüyorum.Zaten Andriç ,Rancik ve Ermal gibi 3 onemlı oyuncumuz var ve çok büyük ihtimal 3 ude seneye devam edecek gercekten Galatasaray basketbolu giderek yükselişe geçecek ve güzel günler görücez yakında diyorum.
Levent ÖKTENER' Alıntı:çok beğendim oyununu.. üzerinde durulursa çok farklı yerlere gelir 2-3 yıl içinde.. kalitesi var belli ama eksikleri de var çok..
Serkan Er' Alıntı:FB benzer bir durumda sezon içinde Ömer Aşık'ı Alpella'dan almıştı.
Hafızam beni yanıltıyor mu?
Aynı hamleyi biz de İlkan için yapmalıyız.
A.Çağlar Torun' Alıntı:Tofaş bütün planlarını İlkan üzerinden yaptı. Halen de pota altına uzun arayışları var zaten, yabancı bakıyorlar. Bizim sözleşmemiz de önümüzdeki sene için geçerli, hadi bakalım verin şu çocuğu diyemez kimse. Dememeli de zaten, oynasın işte orada, pişsin biraz daha. Murat abinin koyduğu fotoda da görüldüğü üzere, üzerine titriyorlar çocuğun.
Ömer Aşık, A takımdaki sakatlıktan sonra dahil edilmişti kadroya ama orada durum farklı. Alpella altyapı takımıydı nihayetinde..