Yanlış şut tercihleri, penetre zamanlamasının yerinde olmaması gibi eleştirilere katıldığımı belirtmek istiyorum. Bu noktalarda daha iyi bir Jerry izleyebiliriz ancak kendisinin tercihleri bazen aşırı sırıtıyor, sonuçlarının da ağır olması hiç içten değil. Ancak durumun bu kadar da abartıldığı kadar kötü olduğunu hiç düşünmüyorum. Jerry gelmeden önceki döneme gidelim, Tutku'nun ikili oyunları ile hücumunu şekillendiren, bu silahının tıkandığında penetre gücünü hiç kullanamayan bir takıma sahiptik. Taylor'un penetre gücünün çok zayıf olması, hücumumuzu tıkayan en önemli sebeplerden biriydi. Jerry geldiğinden beri iyi/kötü takım hücumda başka bir çeşitliliğe sahip oldu. Ayrıca bitiriciliği üzerinden eleştirilen Jerry'nin ikiliklerde %51, üçlüklerde ise %42 ile oynadığının altını çizmekte fayda var, ayrıca geldiğinden beri sadece 4 faul atışı kaçırarak %90 gibi bir yüzde tutturdu.
Taylor ile oynadığımız dönemlere nazaran daha etkili bir oyun kurucuya sahibiz. Her oyuncu yanlış tercih yapacaktır özellikle bu yanlışlar oyun kurucu bölgesinden geldiğinde elbette daha da yaralı olacaktır durum. Ancak takımda kuşkusuz en çok penetreyi yapan isme biraz daha tahammül gösterilmesi gerekir. Dün şanslı veya şanssız bize maçı getiren isimdir, 2 asist bir üçlüğü ile.
Oktay Mahmuti'nin ondan daha da fazla verim alacağını düşünüyorum son olarak.