Jerry Johnson

Ya artık yapacak birşey yok,bu adam alındı ve finallerde bu adam oynayacak. Buraya gelip yok şöyle yok böyle demenin mantığı yok. Sene sonuna kadar desteğimiz vericez,hatta en çok jerry'e vericez.
 
Destek verelim vermesine de. Jerry ile işimiz çok zor. Öyle kritik zamanlarda öyle basit top kayıpları yapıyor ki. Takımıda ne yapacağı kestirilemeyen tek oyuncu. Bizim gibi bir sistem takımının oyun kurucusu Jerry mi olmalı. Beğenilmeyen Taylor bile daha dengeli bir oyuncuydu. Jerry daha çok kızdıracak bizi gibime geliyor umarım yanılırım.
 
Jerry sahada iken millet takımımız lehine tezahurat yaparken ben sadece dua ediyorum.Fark açılmasın kafa kafaya gidelim Tutku girene kadar diyorum.Bu sene sonuna kadar güvenmek zorundayız.İnşaallah final serisinde 2 maç seviyesinin yukarılarına çıkar.Seneye de kalması gibi bir ihtimal kesinlikle düşünülmüyodur inşaallah.
 
Gazanfer'in de söylediği gibi bu saatten sonra başka bi çaremiz yok... Sahiplenmemiz, destek vermemiz lazım. Kötü oynuyor ne yazıkki ancak artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra sırt çevirmemiz bizim aleyhimize olur. Umarım kendisi de toparlanır da en azından ara ara katkı verebilir
 
Başabaş giden maçta farkı 10 sayıya çıkardı bir daha geri gelemedik.Banvit bu adamdan gördüğü faydayı kendi oyuncularından görmedi
 
valla ben oyuncularımıza olumsuz şeyler söylemeyi doğru bulmuyodum ama artık patladım. 3.çeyrekte banvitin o seriyi yakalamasında en büyük pay johnsonın. napacaz biz bu adamla yahu?
 
Yani o 3. çeyrekteki oyunu ile maçı verdik. Çok çok elzem olmadıkça oyuna girmese daha iyi. Yani gençlerden biri oynasın ama bu oyuncu oynamasın. Çok sinirimi bozdu bugün.
 
İpekçi'de muhtemelen iyi oynayacaktır, şutları girdiği sürece sorun yok o maçlarda.

Benim umudum kalmadı.Nötr takılsın kafi.Ama seyirci gazıyla bir kıpırdanma olacaktır.Buraya kadar sorun yok.Peki ya final serisi? Ben her maç rakibin öne fırlamalarından bıktım usandım.Bir şekilde yakalasak bile 3.çeyrek gene aynısı oluyor.Sene başında buralara gelmemiz bile ihtimal dışı görülür iken şampiyonluk için umutlandık.Hele ki en büyük rakibimizi bu kadar eksik yakalamışken bu fırsat kaçmamalı.O sene bu sene olmalı.Artık ekstra katkı beklemekten başka bir şansımız yok.Umarım sene sonunda Jerry yerine X,Jerry yerine Y olaydı gibi cümleler kurmayız.
 
Bazen izlerken Taylor'a haksızlık mı ettik diyorum değil..
O da bizim kalibrede değildi Jerry hiç değil..
Bu değişikliği denememiz gerekiyordu.
En çok kafasını kullanmasını gereken adam en az kullanan pozisyonda..
Serseri mayın.. Bazen ne yapacağını bilmeden penetre ediyor, bazen down town'dan panyalı üçlük atıyor.
Biz Banvit'i de bir şekilde indiririz ama bu adamla finale kalırsak çok ağlayacağız..
Artık yapacak bir şey yok, maksimum fayda almaya bakmak lazım.
 
Shipp'in her içeri drive edip hücumu bitireceğinden veya faul alacağından eminsem kendisinde bunun tam tersi.
Herkesin dediği gibi yapacak birşey ne yazıkki yok bu seri ve olası final serisinde kendisinden maksimum verimi almak zorundayız.
Herkesi bir nebze sevindiren olay ise Tutkunun Banvit serisinde tekrardan yükselen formu ve takımı son maçta sahiplenme rolü.Umarım bu ikisi devam eder.
 
JJ'den ilk Banvit maçındada gerekli verimi alamamıştık,ikinci maçta resmen maçı teslim ettik.Tutku oyunda olduğu zaman Andric'e,Rancik'e,Ermal'a iyi paslar indirebiliyor,şut yüzdesi de Jerry'den iyiydi.

Son 2 maçta JJ yapması gereken hiç bir şeyi yapmadı desek yeridir herhalde,bu seneyi böyle tamamlayacağız,eğer ki Euroleauge katılırsak JJ ile kesinlikle olmaz.
 
Beyler jerry konusunda ,bu başlıkta son yorumumu yazıcam. Bu adam seneye bizimle olmayacak doğrudur.Çok sevdiğiniz rancik'te olmayacaktır.Bunları herkes biliyor ,bu saatten sonra oyuncu yollayıp alma hakkımız olmadığına göre, neden jerry'nin bu kadar üstüne gidiyorsunuz. Gidin salona en çok jerry'e destek verin ,bu kadar basit.
 
Nasıl oyuncusun ben hala anlamadım :)
Fişek gibisin, bir anda pota altında bitiyorsun...
Ama topu çok yavaş bırakıyorsun...
Bazen bir süperstarı, İverson'u hatırlatıyorsun...
Bir anda değişip 18 yaşında acemi bir oyucu oluyorsun...
Çift tarafı da keskin bıçak gibisin...
Bazen rakibi kesiyorsun...
Bazen bizi...
Bazen de her ikisini...
 
Jerry ye destek verelim vermesine de birazcık akıllı olsa bizi bu kadar yormasa. Bu gün ilk periyot tamamen istatistiğe oynadı, çok rahat bitireceğimiz maçın sonu çok zor geldi. 3. periyot tamamen saçmaladı.
 
jerry keşke ilk periyottan sonra oynamasa idi:) yetenekleri var belli ama oyun zekası konusunda ciddi sıkıntıları var bugün ilk periyottaki oyunu muhteşemdi ama devamlılık gelmedi yine
 
hayatımda gördüğüm en dengesiz adamlardan biri..iki dakika harikalar yaratıyor sonra batırıyor...İnşallah final serisinde hep baharı yaşar...
 

Üst