Re: Jerry Johnson Galatasaray'da
Taylor belki ayrılır takımdan olmaz mı? Bir ihtimal.
Taylor belki ayrılır takımdan olmaz mı? Bir ihtimal.
Taylor gider merak etme sen yerinede InsAllah güzel bi pota alti oyuncusu.. Tadindan yenmez bugünde gördükkü taylor dogru dürüst oyun kurmasini bilmiyr. . Tek tutkuda biyere kadar.. Ama tutku cok formda.. Taylorun gitmesi cok faydali olacak..Doğan Aksu' Alıntı:Bildiğim kadarıyla Avrupa'da 3 Amerikalı sınırı var,Taylor-Shipp-Shumpert-Jerry'den Taylor'un ligde tribünde kalacağını düşünürsek,Avrupada da Amerikalı sınırına takılıyor,o zaman takımda kalması anlamsız.
Eğer kuralı yanlış biliyorsam veya bu 4 amerikalı oyuncumuzdan birinin avrupa pasaportu varsa beni düzeltin.
Doğan Aksu' Alıntı:Bildiğim kadarıyla Avrupa'da 3 Amerikalı sınırı var,Taylor-Shipp-Shumpert-Jerry'den Taylor'un ligde tribünde kalacağını düşünürsek,Avrupada da Amerikalı sınırına takılıyor,o zaman takımda kalması anlamsız.
Eğer kuralı yanlış biliyorsam veya bu 4 amerikalı oyuncumuzdan birinin avrupa pasaportu varsa beni düzeltin.
Tugay Eren' Alıntı:şimdi jerry geldiğine göre tayloru yollayacak mıyız?
bilgisi olan var mı?
Mert Karahan' Alıntı:Jerry Johnson nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama bir kaç kişiye sordum. savunması iyi, hızlı oyunu ve takmı oynatmayı seven biri dediler. şutu iyi değilmiş genel de söylenen bunlar. bu saatten sonra taylor dan daha verimli olur bence, bende daha isim sahibi birini bekliyordum ama bakalım bekleyip görücez.
Erdal Can İçelli' Alıntı:[youtube:33fuzyyr]http://www.youtube.com/watch?v=nO6DY93HEW8&feature=related[/youtube:33fuzyyr]
Futbol için dediğin doğruda kardeşim basketbolda o iş öyle değil.Hiç olmadı adamın atış şekliğini,bileğini görüyorsun,tabiki her maç yüksek yüzde ile yada bu maçtaki gibi atsın bekliyemezsin ama bu yapabildikleri ile ilgili bilgi verir kesinlikle.Burak Barut' Alıntı:hahahaha Doğan ne adamsın sen ya Sabri'nin gollerini gören adam bunu söyler ama gel gör ki 20 de 1