Jerry Johnson

Re: Jerry Johnson Galatasaray'da

Taylor da atletik, hızlı bir oyuncu(özellikle bir beyaz için) ama Jerry ilk adım, crossover da inanılmaz rahat ve becerikli, zor maçlarda görmek lazım bir de.
 
Re: Jerry Johnson Galatasaray'da

İlk maç itibariyle çok beğendim, takıma önemli katkılar verecek gibi.

Şut tercihleri - yüzdesi, pas tercihleri, inanılmaz süratli ayakları ile çok iyi bir izlenim bıraktı. Umarım böyle devam eder.
 
Re: Jerry Johnson Galatasaray'da

* Jerry Johnson: (25:27, 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 1 top kaybı, 4/6 şut)

Afferin koçum utandırma seni savunanları ;)
 
Re: 5 # Jerry Johnson

Jerry ilk maçında iyi sinyaller verdi. Topla oynamayı seviyor ama topu elinden çıkarırken kime atacağını çok iyi biliyor. Kendine güvenen bir yapıya sahip olması çok doğal ki geldiği takım sıradan bir basketbol ekibi değil. Kısa rotasyonunu da çok daha değişik şekillerde izlememizi sağlayacak gibi görünüyor. Elbette zor maçlardaki performansı daha sağlıklı bir görüş için şart ama ilk maçında uyumsuz, çember döven ve rakipten kaçan bir görüntü çizmemesi umut verdi...
 
Re: 5 # Jerry Johnson

Bence D-wash'dan daha akıllı bir oyuncu.İçeri dalıp mütiş dışarıya paslar çıkarıyor.Son hamleleride bitirici.İyi oyun okuyan birisi bence.Umarım çok başarılı olur.
 
Re: 5 # Jerry Johnson

begendim bu oyuncuyu.gözleri boş adami buluyor.bence penetreleriyle rakip takim onu tutmakta zorlanacaktir.basarili olmasi dilegiyle.
 
Re: 5 # Jerry Johnson

Bir oyuncuyu yorumlamak için 4-5 maça ihtiyaç vardır. Rochestie için olan fikrim Jerry için de aynı. Öncelikle biraz daha izlemek ve zorluk seviyesi daha yüksek, yada daha başa baş giden maçlarda ne vereceğine bakmak lazım. Ama ilk maçından iyi bir başlangıç yapması da gelecek için umutlanmamızı sağladı. Galatasaray macerasında yolu açık olsun..
 
Re: 5 # Jerry Johnson

dün canlı izleme fırsatı buldum ilk maçına göre iyiydi ileriye dönük iyi sinyaller verdi oyunun sıkıştığı sayı atamadığımız zamanlarda cok işimize yarıyacak :)
 
Re: 5 # Jerry Johnson

ben beğendim ilk izlenimler olumlu. İlginç olan taylor'ın da jery in ilk oynadığı maçta bu denli etkili olması
 

Üst