N
Nezarettin Selçuk
Misafir
Kesinlikle en az bir sene daha kalmayı hak ediyor..
Oktay Hoca ve tutku ile
çok iyi yerlere gelecektir,muhteşem bir potansiyeli var kesinlikle..
Oktay Hoca ve tutku ile

Transfer başlığında da yazdım geçtiğimiz günlerde,Pivot bölgesine kalıplı sert bir uzun oyuncusu getirip kendisini mutlaka ama mutlaka 4 numara ağırlıklı olacak bir alternatif 5 numara şeklinde oynatmamız lazım.Fizik dezavantajı olsun,faul problemi olsun,ribaund sorunu olsun onu bu konuda zorluyor sürekli o bölgede.
Eleştirebileceğim en önemli noktası ruhsuzluğuydu. Onu hep savundum şimdiye kadar, beni genelde yanıltmadı da. Ama işte kazanıyorduk, o işini yapmış soyunma odasına koşuyordu.
Final serisinde Luksa Andric çok değişti. 4 maç için de konuşuyorum, oyundan düştüğümüz zamanlarda ortaya konulması gereken yüreği hep o koydu, kendisinden beklemediğimiz şeyleri bile yaptı. Şutörlerimiz çok iyi olmadığı için zaman zaman pota altında ikili sıkıştırmalara uğradı ve top kayıpları da yaptı.
Ama sanırım herkesin hem fikir olduğu konu önümüzdeki sezon takımımızda kalması gerektiğidir. Euroleague'de çoğu uzunda zor bulunan bir ayak çabukluğu ve kısa oyunculara double team savunması var. Onun eksikliklerine yetenek olarak sahip olan bir oyuncuyla birlikte, uzun yıllar faydalı olacaktır bize. Kendisinin de burayı çok sevdiğini ve kalmak istediğini de biliyorum zaten.
Luksa 4 numara oynadığı zaman gerçekten verim vereceğini düşünüyor musunuz ? Luksa 5 numara boyunda , 5 numaralara göre hızlı ayaklara sahip olduğu için ekmek yiyebilen , oyun zekası 5 numaralara göre gayet yüksek bi oyuncu. Siz bu adamı 4 numara kullanırsanız 4 numaraya göre uzun , ayakları normal , orta mesafe şutu zayıf , oyun zekası norma bir oyuncu olacak. Luksa'yı 5 numarada diğerlerinden ayıran özellikler var ama 4 numarada yok. Luksa da bunun bilincinde zaten oynadığı oyun ile. Bi tane baba 5 numara lazım takıma bu kesin ama Luksa'yı 4 oynatmak intihardır ve Luksa'yı kaybetmektir.
Herkese Vidmar örneğini vermekden sıkıldım fener vidmarı adam ettiyse Oktay hoca Andric'i yıldız yaparBugün bize maçı kaybettiren adamdır, bu kadar ağır söylüyorum..
Kaybedilen maçlardan sonra adam asmaca oynayanlardan değilim ama bu maçtan sonra bile bu adam şöyle iyi, böyle iyi kalsın türü mesajları görmek ağır gelmeye başladı artık.. neyin mücadelesi, neyin ruhu? Taylor geliyor aklıma bu muhabbet dönmeye başlayınca..
Shipp'le beraber gönderilmesi gereken ikinci yabancıdır, eğer -hedef- adını ağzımıza alıyorsak tabi.
Bugün bize maçı kaybettiren adamdır, bu kadar ağır söylüyorum..
Kaybedilen maçlardan sonra adam asmaca oynayanlardan değilim ama bu maçtan sonra bile bu adam şöyle iyi, böyle iyi kalsın türü mesajları görmek ağır gelmeye başladı artık.. neyin mücadelesi, neyin ruhu? Taylor geliyor aklıma bu muhabbet dönmeye başlayınca..
Shipp'le beraber gönderilmesi gereken ikinci yabancıdır, eğer -hedef- adını ağzımıza alıyorsak tabi.