Maça Çıkmıyoruz!

Maçın seyircisiz oynanması gibi bir ihtimal bence yok. Bunu geçelim.

Hakemler konusunda da federasyonun adım atacağını düşünmüyorum ama hadi diyelim Ankaralı değişti ama orada asıl tehlikeli olan isim Emin Mogulkoc.

Bu saatten sonra sahaya çıkmak ayrı bir rezillik olur
geri adım atmamak lazım
böyle bir düzen de oynamaktansa
takıma küme düşme cezası verilsin, 2. lig de oynayalım razıyım.

Takımın 11' de yapacağı antrenmanı iptal edilmiş ve güvenlik toplantısına katılmıyormuşuz. Doğru olan ne hala şüphelerim vardı ama bu saatten sonra yapılacak şey birlik olup bu kararın arkasında durmak.

GS yöneticisi Sedat Doğan “Eğer bu saatten sonra maça çıkarsak, benim yönetimde durmamım anlamı olmaz” diyerek gerekirse istifa edebileceğini dile getirdi.

Ağlamalar, yok yeni çocuğu oldu yok bilmem ne... Bizim bile vicdanımıza tesir ettiler. Madem pişman, madem bir miktar ceza çekti girmesin yahu adamcağız...Diye düşünmeye başlamıştık.

Ama herif hukuksuzluktan kuvvet alıp terörizmi bir seviye daha ileri çekti, küfürler, manipulasyon, tehditler herşey aynı... Hatta tehdit için sallanan o parmak bile değişmedi.

Bu saatten sonra kendi elinle inşaa ettiğin o yere gideceksin, cezanı çekeceksin ve pis elini tüm spordan çekeceksin Allah'ın izniyle...

karar doğrudur yanlıştır bunu tartışırım, fakat bu duruşun ardından o maça çıkarsak işte ozaman rezaletin büyüğü yaşanır. o maça çıkılmamalı bedeli her neyse çekilir bir şekilde. ama bu rezillik hiç temizlenmez.

Adalete gerçekten fener yakılması isteniyorsa;

* Aziz Yıldırım hakkında kesinleşen "ŞİKE" hükmü infaz edilmeli

* Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu hakkında hakaret davası açılmalı ve cezalandırılmalı

Eğer bu maça çıkılmazsa ULEB ve FIBA başta olmak üzere bunun nedenini araştıracaklar. Çok şey gün yüzüne çıkacak.

TBF ve Fenerbahçe şike ortaklığı yapmasaydı niye bu kadar gerilirdi? Eğer yapmasalardı Fenerbahçe derdi ki: Zaten ben temizim, rakip çıkmazsa çıkmaz alır kupayı giderim derdi. TBF'de: Biz maçımızı düzenliyoruz ister gelir ister gelmeyen derdi. Demek ki ortada birşey var ki bu kadar gerildiler. Turgay Demirel ağlama seviyesine geldi canlı yayında.

TBF, ULEB'ten ''Galatasaray maça çıkmazsa Euroleague'e katılamaz'' açıklamasını yapmasını istemiş ama ULEB reddetmiş.

Ve TBF ve ULEB arasında yapılan görüşme açıklanmıyor.

TBF resmi siteden açıklama yayınlamış. Şimdi de Turgay NTV Spor'da açıklama yapıyor. Hala güvenlikten bahsediyor. Ayrıca bizi açıkça tehdit ediyor. Maça çıkmazsak Euroleague'e gidememe durumumuz olabilirmiş. Diğer takımların bizim yerimize EL'ye katılmak için başvuru hakkı doğabilirmiş.

Bu tehditlerden sonra maça çıkarsak bize yazıklar olsun...

Bu başkanın heykeliniı yapasım geldi; bu seride bu kadar haksızlığa rağmen zaten o maç oynanmaması gerekıyordu. TBF ve hakemler olmasaydı serının 2. macıyla beraber seri coktan bitmişti. Hangi yüzle akşam sampıyonuz diyecekler cok merak edıyorum.

Sürekli sistemden şikayet edip verilen ilk somut tepkide aman oynayalım belki kazanırızcıları da unutmayalım. Bu kişilerin Galatasaray'a verdiği zarar en az Turgay Demirel kadar.