Malik Dixon

İki saniye değil bir saniye düşünmem.Birde para alabilirlerse hele bir salise düşünürsem adam değilim.
Dixon un bize maç kazandıracağı filan yok.
Zaten bu takımında İtü-Erdemir dışında maç kazanacağı.
Allahtan İTÜ sene başında böyle bir takım kurmuş.
Birde Cafe Crown da sponsorluğu kaldırsın.Rahat rahat sadece Galatasaray ismiyle rezil olalım.
 
Malik gitsin İTÜ'yüde yenemeyiz biz ilk galibiyetlerini alırlar bize karşı.
9 galibiyetle bitiririz ligi.
Malik zaten sallamış artık kafasında oynamak yok belli , nerde sene başındaki Malik ,nerde son 4-5 maçtır Malik , gitsin kurtarsın kendini..
 
Zaten randy'nin gidişinden belliydi bu ayrılıkların devamının gelceği. randy'ye üzülmemiştim ama malik giderse kahrolurum. geçen sene jacobson ve boddicker'i kaçırdık, şimdide malik'i. ya biz malik'i sene başında alınca umarız sezon sonu gitmez dedik ama sezon sonuna bile kalmadan gidiyor adam. biz malik'in gitmesini ne kadar istemesekte halil hoca karışmaz heralde. ee nede olsa adamın GÖKHAN ÜÇOKLAR'I ve SERHAT ÇETİN'İ var (ya bu ikisi neden bu takımda, üstelik neden her maç çok denilebilecek kadar süre alıyorlar anlamış değilim ama halil'in işine karışılmaz çünkü o herşeyin en iyisini bilir). neyse ya, umarım bir mucize olurda malik dixon'un yerine halil üner gider (benimkide laf işte, nasıl olsa bu adam gitmez. malik'de eninde sonunda gider başka takıma)...
 
Eğer malik dixonda giderse yönetim yine buyuk başari gösterir herzamanki gibi.Hayatımızda ilk defa bir superstar bulduk onuda kaybedelim adam 3 aydır para alamiyormus kim olsa gider bizi bu duruma getirenler utansın.
 
Takımda kalması dıxon icin karıyerı acısından kotu olur .Oyuncularda 1 aydır maaslarını alamıyorlar para İlıcle Tomasa verıldı yanı ülkerden gelen parada gıtti.Sız olsanız bu ortamda kalırmıydınız.Kalmak gıtmemek CANAYDINA mahsustur.Pardon unutmusum bırde HALIL GITMEZ. :?
 
Bizim neyimize gerek Dıxon gibi yabancılar.Güzelim Lıttle varken..Büyük hoca Halil varken...3 yıl sonra Basket Şubesini hatırlayan Tuğrul Demir varken...Geldiği günden beri klübü bataklığa götüren Canaydın varken...........
 
gitsin.hayırlı olur.zaten gitsede gitmesede düşme hatının 1 veya 2 üstünde bitiricez ligi.

bari gençler oynasın bitime kadar.dixonın çok matah bi oyuncu olmadığını düşünnüyorum.gitmesi çok şey değiştirmeyecektir.
 
Şu Malik Dixon'u keşke birde Murat Didinin , Çetin Yılmazın yada Aydın Örsün elinde görseydik bakalım o zmnda fikriniz böylemi olcaktı , sen bu adamı kullanmayı bilmessen olcaklar bunlardır zaten.
 
Malik Dixon gidiyor mu?

Maddi sıkıntılar yaşayan ve son 4 maçını kaybederek ligde 9.sıraya inen Galatasaray Cafe Crown'da ABDli yıldız Malik Dixon da gidiyor mu? Ülkesine giden Randy Livingston'un CBA takımlarından biriyle anlaşıp geri dönmemesi sonrasında Malik Dixon 'a da İtalya Ligi'nden teklif geldi. Menajeri aracılığıyla gelen transfer önerisi sonrasında aklı karışan Dixon'ın parasal sorunlar yaşayan Galatasaray'dan her an ayrılıp çizmenin yolunu tutabileceği belirtiliyor.

Ligde 20 maçta 22.0 sayı ortalaması ile oynayan 1975 doğumlu Malik Dixon hem Sarı-Kırmızılı takımın, hem de ligin en skorer oyuncusu konumunda.
 
Bir kere Emre arkadaşımın postunda bahsi geçen Serhat Çetin mevzusuna değinmek istiyorum.Serhat Efes Pilsen altyapısından yetişme bildiğim kadarıyla.Ayrıca bize gelmeden önce Tekelsporda harikalar yaratıyordu.Ancak bizde rotasyondaki yerini bir türlü bulamadı.Yani teknik ekibimiz onu kullanamadı yeterince.
Para mevzusuna dönersek Ali Emre abi net bir şekilde paralarını alıyorlar dedi.Takıma yakın olduğunu düşünüp onun sözüne güvenmek istiyorum.
Eğer para olayında bir sorun yoksa Malik gitmez bence de.Peki o zaman Livingston niye gitti şeklinde bir soru gelecek.Livingston'ın aklı Amerika'da bedeni Türkiye'deydi gördüğüm kadarıyla.Gitmesi normal yani.
Olay Brezilya dizisine döndü.İnşallah Malik gitmez de son sıradan da olsa play-off yaparız.
 
MÜJDE, DIXON KALIYOR !!!

Bugün 1. el kaynaktan öğrendiğim habere göre dixon gitmiyor, kaynak Gökhan Üçoklar.. Bugün kendisini bizim sitede gördüm ve aramızda şu konuşma geçti:

Ben: Ağabey sen Gökhan Üçoklar mısın?

G.Ü: Evet..

Ben: Abi şu halil üner'i gönderin ya..

G.Ü güler..

Ben: abi sen de sevmiyorsundur da köprüyü geçene kadar hesabı herhalde :ehue

G.Ü gene güler..

Ben: abi dixon gidiyor mu gitti mi yaa?

G.Ü: hayır gitmedi

Ben: abi gitmesin halil zaten maçları dixon'ın eline veriyor kendi alamayacağını bildiği için, o giderse yandık..

G.Ü: (Gülerek): bunu halil hocaya söyle..

Ben: Görsem söylerim zaten..

Tekrar Ben: abi burak abiyi (Burak Sezgin) de buralarda gördüm..

G.Ü başını evet anlamında sallar..

Ben: Hadi görüşürüz abi, bir sonraki maçta başarılar..

G.Ü: eyvallah
 
Malik gibi yabancılar bize yakışıyor,onun gibileride bu takıma kazandırabiliriz.Bunu neden söylüyorum,çünkü birilerine basketbolda ÇOK CÜZİ miktarlarla takım kurulabilip,şampiyon olduğunu gördüm.Koch da çok iyi bir basketbolcuydu.Bizim alt yapı için araştırma yapmamız gerekir.İnanın o halde GS'nin alt yapısında para almadan oynayacak çok iyi basketçiler çıkar.Üretmiyoruz ki iyi oyuncu bekleyelim.Bu alt yapı içinde fazla para gerekmez.
Bu takımdan KOCH gitti be Malik gitse ne olur ühü ühüüü
 
Bence gitmek istiyor ise:

Selametle!

7 saniye kalana kadar topu sektir sonra abuk sabuk fantastik hareketler yap. Girerse iyiz, girmezse anamız ağlıyor.

Keşke bu seneki kadroda geöen seneden Boddicker ve Malik'in yerine Johnson olsaydı.

Johnson bence Malik'e 10 basar!

Migros Bld., İ.T.Ü. maçlarında isterse 100'er sayı atsın, bana ne! Son 4 maçtır yok zaten sahada!
 

Üst