Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Ali Abi Strickland konusunda oyuncuya daha oynamadan haksızlık ediyorsunuz.

İyi ki Türk değilde siteye eskaza uğrayıp hakkında yapılan yorumları daha sezon başında okuma olasılığı yok..

abi anlamıyorum bu konuda daha neden tartışıyoruz alınmş bi oyuncu bekleyip görmemiz lazım artık bu saatten sonra

Murat Bey M.S çatpatlasa 20 dk. süre alır gibime geliyor.Bu sürede de yeni takıma alışması yeni oyun şeklini benimsemesi falan derken mutlaka bocalama dönemi geçirecektir.Ama ben yine de bu ismi sindiremiyorum.Piyasa da çok daha iyileri varken sırf ülkeyi biliyor diye tercih edilmesi kabuledilebilir bir durum değil.

Eyüp Bey,Burak Beyfendi'nin :) Hitap şeklinide gözden geçirmenizi rica ediyorum benimki sansürlenmiş Burak'ınkide adalet için... :)

Teşekkürler Eyüp Bey ;)

İşte Burak tecrübe derken o dolu salon önünde kafa kafaya giden maçların son anlarında 1 numaramız ne kadar tecrübe sahibi olursa o kadar iyi olur Alpella geçen yıl çoğu maçını son dakikalarda tecrübesizlikten kaybetti bilmem anlatabildim mi?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat!
Dostum Domercant'ı, Javtokas'ı Lavrinoviç'i getirdinde istemedikmi :) :) :)
Versinler şubeyi getirmeyen şerefsizdir.Ama onlar koltuk sevdası yüzünden kulübün başarısını istemezler.Eyüp koltuk sevdalısı olsak o koltuktan kendi isteğimizle kalkmazdık.Bunu en iii sen bilmelisin.

Murat bey çocuk doğmamış ama ultrasonda gözüküyor ne olacağı bekleyim görelim taktiğiyle iki senedir oyalanıyoruz zaten 24 ayda doğmayan çocuk önümüzdeki 12 aydamı doğacak bir konuda yorum yapmak için kahin olmaya gerek yok tecrübe ve bilgi birleşince yorum yapmak için beklemenize gerek yok.

Sevgili Burak kardeşim 3 yaşlı ingilizlerle A gurubu arap tayları aynı koşuda koşmaz yazmak için yazma daha öncede uyardım domercant ve javtokas bu takıma yaptıkları katkı ve akabinde elde edilecek başarıları önceden söylemek için falcı olmaya gerek yok

Ali bey!

Burak'ıda uyardım ama biraz sizin gazınıza geldi sanki, lütfen sakin ve incitmeden tartışalım tadımız kaçmasın :)

Taş çatlasa 20 dakika diyorsunuz 1 numaramız diyorsunuz :)

Ya dediğim gibi şu an konuşmak pek anlamsız oluyor.

Bakın size olabilecek bir ilk 5

Graves-Tufan-Superman-Zizic-Huseyin

Mithat bence o adamları getirme gücünüz varsa A.Dedehayır'a söylerek getirebilirdiniz, ama sanırım böyle birşey yapmazsınız.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Ali bey!

Burak'ıda uyardım ama biraz sizin gazınıza geldi sanki, lütfen sakin ve incitmeden tartışalım tadımız kaçmasın :)

Teşekkür ederim Eyüp Bey, önerinizi dikkate alacağım.

Zaten bu konuya yazacaklarımı yazdım...

Sağlıcakla kalın.

Mithat abi ozaman getir.Yani getirmek için illa başta olmak gerekmiyor.Murat hocaya ben bu adamları bu paralaya getircem istermisin hoca dedinde hoca yokmu dedi?Gerçekten durum böyleyse buna gücünüz varsaki var gibi duruyor bunu yapmadıysanız bile yapmalısınız.

Efendi sözü sansürlükte beyfendi sözü pek sansür haketmiyordu ama herneyse gelelim söylediğinize Ali Abi ; Strcikland'dan tek başına ne yapmasını bekliyorsunuz ? Alpalla takımının Ömer Aşık olduğundaki durumdan neden hiç bahsetmiyorsunuz.Ya da bir sene önce ki Alpella'nın konumundan oynadığı oyundan.

Mithat Abi ben yazmak için yazmıyorum.Ben şu anda olanları yazıyorum siz ise olmamış olmasını istediklerinizi yazıyorsunuz ben gerçekteyim.Domercant yok Javtokas yok Strickland var Graves var Zizic var değiştirebileceğiniz birşey var mı yakın gelecekle ilgili olarak.

Unutmayalım Domercant tipi atta bir zamanlar Karşıyaka'dan çıktı ;)

Mithat bey şu an yaşanan sancıların(doğumdan devam edelim :) ) bir sorumlusu da sizsiniz bunu da unutmayalım.

Bir şey merak ediyorum sponsorunuz hazır mıydı ?

Murat İnal' Alıntı:
Mithat bey şu an yaşanan sancıların(doğumdan devam edelim :) ) bir sorumlusu da sizsiniz bunu da unutmayalım.

Bir şey merak ediyorum sponsorunuz hazır mıydı ?

Sponsora ihtiyacımız yoktu Murat bey biz neye sancı olmuşuz niye hep bizi suçlu göstermek niyetidesiniz biz bu kulübü işgal eden ülker tayfasından kurtarmak istedik sizce bunun neyi yanlış başkanlık seçimlerinde koltuk başına 8 milyon dolar istendi. Diye kıyamet koptu bizim arzuladığımız sistemin aynısını barcelona uyguluyor başkanlar ayrı gelirler ayrı bağımsız bir şube bağımsız bir kulüp .

Arda kardeşim getir diyorsun kime ve niye daha hoca konusunda aynı görüş olmadı parayı biz harcıyacaz başarı ve övgüyü ülker gurubu ve onun maaşlı adamları alacak ya sen bizi salak zannettin yada beni kızdırıp forumda çoşku olmasını istiyorsun ben size 8 mil. dolara takımkurdum siz inanmadınız hadi ya dediniz ben o takımı 8 milyona sponsorsuz kurulacağını biliyorum paranın da nerden geleceğini nasıl harcanacağını ama olsun biz de bir gün o parayı bu kulübe harcarız

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":i9b5xhpy]Mithat!
Dostum Domercant'ı, Javtokas'ı Lavrinoviç'i getirdinde istemedikmi :) :) :)
Versinler şubeyi getirmeyen şerefsizdir.Ama onlar koltuk sevdası yüzünden kulübün başarısını istemezler.Eyüp koltuk sevdalısı olsak o koltuktan kendi isteğimizle kalkmazdık.Bunu en iii sen bilmelisin.
[/quote:i9b5xhpy]

Mithat Bey bizzat siz tam olarak hangi dönemlerde görev yaptınız ?
Hani bu dönemi eleştirirken siz neler yapmışsınız onları da tekrar hatırlasak da yorum, eleştiri ve yapabileceğinizi söylediğiniz şeyleri ona göre değerlendirsek.

Elinizde fırsat varken nerdeydiniz ? Zamanında özerkleştirin demedi mi Canaydın. Tamam karışmıyorum şubeyi istediğiniz gibi yönetin demedi mi . Granit zamanında neler döndü bu şube de ya da.

Bu sene ki sancının sorumlularından biri tabii ki sizsiniz. Şirket yönettiğinizi söylüyorsunuz. Bir şirkette bile bir lansman yapıyorsanız o işin kesin olması gerekiyor. Lansman yapıp sonra piyasaya giremedik derseniz o şirketin güvenilirliği ve hisseleri ne olur.

Bir gün elbet Galatasaray Basketbol Şubesi ayaklarının üzerinde duracaktır ama bu isimler üzerinde olmayacaktır !

Hala Strickland transferinin ufakta olsa moral bozuculuğunu taşıyorum ... Gerçekten Cumartesi gecesi benim için kötü bir şok oldu ... Graves iyi transfer istatistikleri ortada zizic bizim gururumuzu okşayan bir transfer olmuştu ama strickland transferini bütün sezon boyunca kabullenemeyeceğim çok net bir şekilde bu strickland transferi neye benziyor biliyormusunuz galatasaray'ın yıllar önce istanbulspor'dan saidou'yu almasına benziyor ... belki iyi bir görev adamı olacak strickland aynı saidou gibi ama hiçbir zaman Galatasaray'ı yukarılara çıkaracak bir oyuncu olamayacak daha iyi bir oyuncu gelmeliydi bunu istemek en büyük hakkımız ...

2003/04 sezonunda Oyak Renault küme düşmüş. O kadroda şu anda herkesin istediği Salyers bulunmaktaymiş.

1998/99'ta yine vasat bir sezon geçiren Oyak Renault forması giyen Ryan Bowen NBA fazla süre alamasa da 9 sezondur NBA'de.

Bu sezon ligden düşen Beykoz'un oyuncusu Roberson NY Knicks'e transfer oldu.

Preston Shumpert 1 yıl beğenmediğimiz Fransa'da 1 yıl da İtalya'da ikinci ligde oynamış.

Oyuncumuz Murat Kaya, Büyük Kolej ile ligi son sırada bitirmiş.

Alpella benzeri olan bir takım Antalya'da oynayıp küme düşen Vlado Ilıevski'nin hangi takımlarda oynadığını söylemeye gerek yok.

Strickland illa süper oynayacak diye birşey yok. Savunmuyorum illa ki. Ama gelmeden oyuncuyu yerin dibine sokanlara TBL'den örnekler.