Re: Marshall Strickland Galatasaray'da
Ali Bey,
MS 30+ süre alırsa söylediklerinizde haklısınız.
Ali Bey,
MS 30+ süre alırsa söylediklerinizde haklısınız.
Murat İnal' Alıntı:Dee okuyordu etkileniyordu ya haha.
Versinler şubeyi getirmeyen şerefsizdir.Ama onlar koltuk sevdası yüzünden kulübün başarısını istemezler.Eyüp koltuk sevdalısı olsak o koltuktan kendi isteğimizle kalkmazdık.Bunu en iii sen bilmelisin.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat!
Dostum Domercant'ı, Javtokas'ı Lavrinoviç'i getirdinde istemedikmi
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ali bey!
Burak'ıda uyardım ama biraz sizin gazınıza geldi sanki, lütfen sakin ve incitmeden tartışalım tadımız kaçmasın
Murat İnal' Alıntı:Mithat bey şu an yaşanan sancıların(doğumdan devam edelim ) bir sorumlusu da sizsiniz bunu da unutmayalım.
Bir şey merak ediyorum sponsorunuz hazır mıydı ?
Versinler şubeyi getirmeyen şerefsizdir.Ama onlar koltuk sevdası yüzünden kulübün başarısını istemezler.Eyüp koltuk sevdalısı olsak o koltuktan kendi isteğimizle kalkmazdık.Bunu en iii sen bilmelisin.Mithat Duran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":i9b5xhpy]Mithat!
Dostum Domercant'ı, Javtokas'ı Lavrinoviç'i getirdinde istemedikmi
2003/04 sezonunda Oyak Renault küme düşmüş. O kadroda şu anda herkesin istediği Salyers bulunmaktaymiş.
1998/99'ta yine vasat bir sezon geçiren Oyak Renault forması giyen Ryan Bowen NBA fazla süre alamasa da 9 sezondur NBA'de.
Bu sezon ligden düşen Beykoz'un oyuncusu Roberson NY Knicks'e transfer oldu.
Preston Shumpert 1 yıl beğenmediğimiz Fransa'da 1 yıl da İtalya'da ikinci ligde oynamış.
Oyuncumuz Murat Kaya, Büyük Kolej ile ligi son sırada bitirmiş.
Alpella benzeri olan bir takım Antalya'da oynayıp küme düşen Vlado Ilıevski'nin hangi takımlarda oynadığını söylemeye gerek yok.