Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

ben de takip edemedim hermann olayının aslı nedir

Strickland'ın Yararlı olacağını pek düşünmüyorum küçük takımın büyük yıldızı bunlar ama umarım yanılırım

Hayırlı olsun ama strickland transferi biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. İnşallah yanılırım

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Ben bu transferdende emin değilim.bakarsınız biri çıkar ve biz yönetime mesaj vermek için böyle birşey yaptık diyebilir.....

:) Stirckland Candır Abi olmaz öyle şey :)

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Ben bu transferdende emin değilim.bakarsınız biri çıkar ve biz yönetime mesaj vermek için böyle birşey yaptık diyebilir.....

ne yaptın çağlar abi ya okadar da komplo terisi üretmeye gerek yok be abi

Bende böyle bir tepkiyi ilk kim vericek diye cidden merak ediyordum. Sizden beklemezdim ama Çağlar Bey.
Neyse canınız sağolsun.

Yahu sonuçta Aaron Mitchell Galatasaray'a nerden geldi , ilk sezonunda ilerleyen yaşınarağmen çıkış yaptı İtalya'ya gitti. Ama şu da var , getiren adamlara güvenmek lazım.Geçen seneki kadroyla play-offların maç alamadan elenen tek takımıydık geçen sezon.Strickland arka arkaya 4-5 maç vasatın üstünde oynarsa değişebilir ancak görüşlerim.Strickland vasat bir transferdir , sorumluluk alma yönünden zaafı geçen sezonki maçların son 5dk'larını en kötü oynayan takımının guardı olmasından dolayı apaçıktır.
-------------
Bir de yaşanan tartışmalar siyaset içeriyor. Bu ülkenin başına geçen insanlar da vadediyor birşeyler ama icraat sıfır . Lafa bakılmaz aynası iştir kişinin .

Strickland hayal kırıklığı yaratmış olabilir.Ama stricklandı izlemek lazım daha hiç maç oynamadan bu kadar ön yargılı olmayalım.

Avrupa Basketbolu' na adapte olmayan alışamayan NBA ciler yerine Marshall Strickland gibi Türk ve Avrupa Basketbolu' nun içinde olan bir oyuncuyla anlaşmak bence doğru bir seçim.

Murat İnal' Alıntı:
Bende böyle bir tepkiyi ilk kim vericek diye cidden merak ediyordum. Sizden beklemezdim ama Çağlar Bey.
Neyse canınız sağolsun.

Sevgili Murat,ben bu siteyi çok seviyorum.GS taraftarının yüzakı olan bir platform.Benim burdaki tepkim bu platformun ciddiyetinin yara alacak olmasına.Yoksa bazı konularda tabi ki tepki verilmeli.Ama bence bu şekilde değil.Olan bu siteyi takip eden G.Saray taraftarına oluyor.

Not:Strickland transferini olumlu bulanlardanım.

Zaman, sadece biraz daha zaman diyelim. Anlaşılırız belki.

Sözleriniz için teşekkürler. Emeğimiz var sa az da olsa.

Arda EZER' Alıntı:
Avrupa Basketbolu' na adapte olmayan alışamayan NBA ciler yerine Marshall Strickland gibi Türk ve Avrupa Basketbolu' nun içinde olan bir oyuncuyla anlaşmak bence doğru bir seçim.
yani ben daha isim sahibi bir oyuncu beklerken strickland'ın gelmesine biraz burulmama rağmen strickland'ın dee brown'dan daha faydalı olacağına inanıyorum ve kefil'de olabilirim bu konuda :D

Bayram bu adamlar imzaladı ama her an herşey olabilir. Geçen seneki Green ve Avery transferi gibi. Tabi burada 4 numara önemli. Çok uğraşıyorlar sonu alamazlarsa 1 numarada değişikliğe gidebilirler. Açıklamamaları bu yüzden de olabilir belki.

Kerem Abi geçen yıl ikiside açıklanmıştı ama...

Hatta hafızamda kaldığı kadarı ile 3-4 oynayabilen Brian hazırlık maçlarında skor adına gayet olumlu işler yapmıştı.

Avery zaten sezon başında bizdeydi.Şahenkteki Banvit maçında ısınırken bastığı smaçları unutmak mümkün değil... :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Kerem Abi geçen yıl ikiside açıklanmıştı ama...

Hatta hafızamda kaldığı kadarı ile 3-4 oynayabilen Brian hazırlık maçlarında skor adına gayet olumlu işler yapmıştı.

Avery zaten sezon başında bizdeydi.Şahenkteki Banvit maçında ısınırken bastığı smaçları unutmak mümkün değil... :)
evet brian greene skor adına bazı hazırlık maçlarında takımın en skorer oyuncusuydu
onun hala neden gönderildiği konusunda bir fikrim yok
avery çok kötü performans gösteriyordu ve hiç potaya bakmıyordu
sezon başlamadan yine yabancı yollamayız inş ama bencede çok istediğimiz 4 numarayı alamazsak bencede 1 numara da değişikliğe gidebiliriz