B
Berkan Çatal
Misafir
Re: Marshall Strickland Galatasaray'da
ben de takip edemedim hermann olayının aslı nedir
ben de takip edemedim hermann olayının aslı nedir
Kamil Bey ve Hermann haberini merak eden diğer üyeler için...Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Arkadaşlar bu Herman olayı nedir takip edemedim de İyi günler
Çağlar Şentürk' Alıntı:Ben bu transferdende emin değilim.bakarsınız biri çıkar ve biz yönetime mesaj vermek için böyle birşey yaptık diyebilir.....
Çağlar Şentürk' Alıntı:Ben bu transferdende emin değilim.bakarsınız biri çıkar ve biz yönetime mesaj vermek için böyle birşey yaptık diyebilir.....
Murat İnal' Alıntı:Bende böyle bir tepkiyi ilk kim vericek diye cidden merak ediyordum. Sizden beklemezdim ama Çağlar Bey.
Neyse canınız sağolsun.
yani ben daha isim sahibi bir oyuncu beklerken strickland'ın gelmesine biraz burulmama rağmen strickland'ın dee brown'dan daha faydalı olacağına inanıyorum ve kefil'de olabilirim bu konudaArda EZER' Alıntı:Avrupa Basketbolu' na adapte olmayan alışamayan NBA ciler yerine Marshall Strickland gibi Türk ve Avrupa Basketbolu' nun içinde olan bir oyuncuyla anlaşmak bence doğru bir seçim.
evet brian greene skor adına bazı hazırlık maçlarında takımın en skorer oyuncusuyduTugay Aktepe' Alıntı:Kerem Abi geçen yıl ikiside açıklanmıştı ama...
Hatta hafızamda kaldığı kadarı ile 3-4 oynayabilen Brian hazırlık maçlarında skor adına gayet olumlu işler yapmıştı.
Avery zaten sezon başında bizdeydi.Şahenkteki Banvit maçında ısınırken bastığı smaçları unutmak mümkün değil...