Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

strikland'ın transferinden sonra boş konuşmamak için strikland'ın çoğu maçını izledim ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki strikland'ın stili çogunlukla olympiakoslu lynn greer'i andırıyor.geçen sene kaan kural'ın dediğine göre ciddi şeklide ilgilenmişz greer'le ancak olmamış.sayın murat özyer de o stil bi oyucudan yani marshall'dan kullanmış tercihini.şimdiden ben ona lynn greer light diyorum

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emin!

Dostum Hosley geçen sezon başı bize gelseydi, bu adamın kariyeri ne derdik???

Şimdi Hosley Barca'da!

Gelelim Strickland neden canımı sıkmıyor meselesine, bu adamı 4-5 kez son derece dikkatli izledim, iyi bir guard olduğunu düşünüyorum, bize karşı vede büyük takımlara karşı çok ciddi maçlar çıkardı.

O zamandan beğendiğim bir oyuncuydu, geriye dönüp baktığımızda ise Mitchell ve Dee Brown'dan çok daha faydalı olacağıda kesin bence.

Şimdi büyük maçlarda neler yapmış buna bir bakalım!

20.10.2007 @ Galatasaray Cafe Crown L 79 - 64 17 sayı atmış.

03.11.2007 vs. Fenerbahce Ulker W 74 - 72 . 18 sayı atmış

08.12.2007 vs. Efes Pilsen W 98 - 92 39:00 12 sayı 3 ribanut 7 asist

26.12.2007 vs. Besiktas Cola Turka L 69 - 78 . 21 sayı atmış.

26.01.2008 vs. Galatasaray Cafe Crown W 81 - 78 . 20 sayı atmış

17.02.2008 @ Fenerbahce Ulker L 83 - 61 . 13 sayı atmış

01.03.2008 vs. Turk Telekom L 79 - 94 . 17 sayı atmış

26.03.2008 @ Efes Pilsen L 86 - 69 40:00 20 sayı 3 ribaunt 3 asist

16.04.2008 @ Besiktas Cola Turka L 84 - 72 . 19 sayı atmış.
--------------------------------------------------------
TBL gibi zor bir ligte hemde büyük maçlarda bu sayıları atmak bana olumlu doneler veriyor.

Kısaca M.Hocanın Dee ve Mitchell'dan daha iyi bir guard aldığını düşünüyorum, ama tabikide bir El-Amin değil.

Eyüp sen bu adamı bize layık görüyorsan basketbol bilginden şüphe duyarım diyecem başım etini yiyeceksin o yüzden demiyorum bu adam kesinlikle bizim takım oyuncusu değil değil iki yıl 10 yıl geçse bu adam ikinci sınıf takımların winner oyuncusu olur ama asla şampiyon bir takımın 1. adamı olmaz zaten böyle olsaydı. Fülker kadrosunda guard açığı varken bunu bu adamda yana kullanmazmıydı.Zizici alınınca biraz umutlanmıştım ama son iki transferle bu senenin yine kahır olacağı yönünde fikrim iyice kuvetlendi.Şimdi bakıyorum genç kardeşlerimiz var basketbola gönülden bağlı ama saygısız ve seviyesiz kendileri yazmak için yazıyorlar isim vermiyecem ama birileri onlara gereken ikazı yapmassa ben bu görevi üstlenirim kimse bu kulübe ikinci sınıf diyemez veya senede iki kere gördüğü adamın ne olduğunu bilmeden sırf muhalefet olsun diye yalan yanlış yazıp forumda heyecan yaratmaksa amaçları o zaman bu forumun kalitesinide düşürmüş olurlar şimdi ben diyorum bu iki transferde bu takıma katkı yapıp sınıf atlatacak oyuncular değil.

Ben dün gece düşündüm taşındım bu Strickland konusunda başta Burak ve diğerleri haklıymış . Bana görede bu sene bambaşka Strickland olacak . Alpellada oynadığı oyunu bu sene oynamayacak . Murat Özyer elbette ona büyük bir takımının formasını giydiğini bu formayı en iyi şekilde temsil etmesi gerektiğini + saha içinde neler yapmasını gerektiğini anlatacaktır . Eğer strickland kendine güvenip yapabileceğine inanırsa cok başarılı olacak.
Murat Özyer eğer kafasındaki sistemi (uzunlardan oyunu yönlendirme) gerçekleştirirse Strickland (ve diğerleri) dış şutlarıyla çok can yakabilir . Zamanında Efes Pilsen Prkacin döneminde bu sistemle 86 n.sezon macının sadece 11 ini kaybetti . Bu istatistik de bu taktiği uygulayan takımların ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor . Gönlümden gecende bu taktiğin uygulanmasıdır. Tüm takıma başarılar.

Umuyorum ki Strickland beni ve benim gibi kendisine çok da fazla güvenmeyenlerin düşüncelerini boşa çıkartıp bu takımı şampiyonluğa ulaştıracak organizasyon ve winner özelliklerini (oldukları konusunda ciddi şüphelerim var) sahaya yansıtır ve takımı hedeflerine ulaştırır.Ben açıkcası bu konuda çok ümitli değilim.Genel olarak takımımızda başta şube yöneticimiz olmak üzere hedefin şampiyonluk gösterilmesine karşın bugüne değin izlenen transfer politikalarında çok ağır davranılması bana bu hedefin pek de inandırıcı olmadığı izlenimi veriyor.Sezona şampiyonluk parolasıyla giren bir takımın williamsın son saniye basketiyle birlikte uzun süre hiç bir şey yapmadan beklemek yerine agresif kararlar alması gerekirdi.Bu süre zarfında ciddi bir yerli oyuncu transfer etmedik ki yerli oyuncuların kalitesinin şampiyonluk yolunda ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.Herşeyden önce şampiyonluğa oynayan bir takım hocasını bu kadar geç tayin etmez.Kadro yapımıızın Ahmet Dedehayır ın dediği gibi şampiyonluğa oynayacağını tahmin etmiyorum çok fazla.Yine normal sezonda 4-5 arası sıkışıp sezonu çeyrek - yarı final arası bir yerde kapatacağımızı düşünüyorum şuanki görüntü değişmediği takdirde.Bunun içinde sanırım basın toplantısı düzenleyip cafe-crown ve başkana teşekkür etmeye gerek yok.Biz bu ligde sponsorsuz da zaten o dereceleri yaparız!Bayan takımındaki agresif kararlar ve uygulamaların aksine erkek takımımızın bu derece pasif kalması da sanırım demek istediklerimi özetliyor.Şampiyon olmak istiyorsan yüksek kalibreli oyuncuları takıma birer birer monte edeceksin 2 ay beklemek yerine...

Kimse Galatasaray şampiyon olacak diye heveslenmesin kadro olaral Efes,Telekom ve fülker'in gerisindeyi bu biline, M.Stricland 20 sayı atacak demedim yanlış olmasın üstteki mesajımı tekrar okumanı tavsiye ederim.

Bizde biliyoruz M.S'nin kötünün iyisi olduğunu ama Dee, Malik, Fich'ten eksileri az artıları çok bir oyuncu, hem ne aldığımızıda biliyoruz bütçemize göre süper transfer, böylelikle 4 numaraya flaş transfer için gerekli bütçe kaldığını düşünüyorum.

Aklımda birkaç isim var ki Avrupa'dan...

ahmet dedehayır, zizic imzaladığı gün "3 flaş transfer daha yapacağız" derken strickland ı kastetmemiştir inşallah.

bence bu kadar tedirgin olmaya gerek yok gecen sene dee brown ne yaptıki belki strickland daha faydalı olacak

Fatih Taştan' Alıntı:
bence bu kadar tedirgin olmaya gerek yok gecen sene dee brown ne yaptıki belki strickland daha faydalı olacak

Evet bende öyle düşünüyorum dee çok kritik hatta bazen boş atışları kaçırıyodu strickland sutuna ben daha çok güveniyorum valla...

Ama hakkını vermek lazım,Dee şutu ne kadar kötü olsada asisti iyiydi.Bakalım şut bakımından Strickland Dee'den daha iyidir ama asisttede görücez.Umarım asist konusundada iyi işler yapar.Göreceğiz...

Geçen sene şampiyonluktan bahsetmedi diye kızarsınız adamlara, bu sene de şampiyonluk diyorlar diye..
Napsın bu insanlar bilmiyorum ki .

Murat İnal' Alıntı:
Geçen sene şampiyonluktan bahsetmedi diye kızarsınız adamlara, bu sene de şampiyonluk diyorlar diye..
Napsın bu insanlar bilmiyorum ki .

Geçen seneki kadro bu kadroya göre daha kuvvetli idi hedef şampiyoluk deyip sıradan iki adam alırsan adama sorarlar bu ne lahana turşusu bu ne perhiz diye geçen seneki kadronun en büyük eksikliği hedefsizlikti ve bunu getirdiği öz güven eksikliği ama bu sene hedef şampiyonluk deyip sıradan ve yetenekleri çok sınırlı iki,üç adam alırsan o zaman millet isyan eder.Sen niye bu kadar savunuyorsun onu anlamadım bu adamlar çok iyide bizmi basketbol cahiliyiz Murat bey

Doğmamış çocuğa don biçer gibi eleştirirseniz cahil olmazsınız ama artniyetli olursunuz.
Bir kadro oluşsun, oynanıcak basketbol belli olsun ondan sonra istediğiniz kadar eleştirin, eleştirelim.

Ayrıca benim söylediğim şeyi anlamamışsınız. Geçen sene şampiyon olma ihtimalimiz olmasa da şampiyonluktan bahsedelim diyordu insanlar. Şimdi de şampiyonluk lafı geçiyor diye söyleniyorlar. Bu parayla şampiyonluk tabii ki imkansız değil ama çok zor açıkçası.

Geçen seneki kadro daha güçlü olmasına rağmen hiç bir zaman Şampiyonluk kelimesi kullanılmadı bu yıl ise 1 Numarası Strickland olan bir takımın şampiyonluktan söz edebilmesi mümkün müdür? Kaç kişi inanır? İnanıyorum diyenlerin çoğuda Galatasaray sevdasından dolayı bunu dile getirir.

Gerçekçi olalım yine 1-2 numaralar heleki 1 numara çok tecrübesiz ve şampiyonluğa oynayacak takımın guardı değil.Diğer oyuncu ise yine fazla Avrupa tecrübesi olan birisi değil ama görmeden kesin birşey diyemeyiz.

Bu oyuncunun nesini görecekler Galatasaray'ın 1 numarası olmak Strickland'a XXXL gelir.Bu yükü kaldıramaz.

Mithat!
Dostum Domercant'ı, Javtokas'ı Lavrinoviç'i getirdinde istemedikmi :) :) :)

Ali Demirci' Alıntı:
Geçen seneki kadro daha güçlü olmasına rağmen hiç bir zaman Şampiyonluk kelimesi kullanılmadı bu yıl ise 1 Numarası Strickland olan bir takımın şampiyonluktan söz edebilmesi mümkün müdür? Kaç kişi inanır? İnanıyorum diyenlerin çoğuda Galatasaray sevdasından dolayı bunu dile getirir.

Gerçekçi olalım yine 1-2 numaralar heleki 1 numara çok tecrübesiz ve şampiyonluğa oynayacak takımın guardı değil.Diğer oyuncu ise yine fazla Avrupa tecrübesi olan birisi değil ama görmeden kesin birşey diyemeyiz.

Bu oyuncunun nesini görecekler Galatasaray'ın 1 numarası olmak Strickland'a XXXL gelir.Bu yükü kaldıramaz.

Boyle dusunme ama bu gibi durumlarda %90 tutmazsa %10 tutar bardagin dolu tarafina bak ya %10'luk kisimdaysa o zaman farkimizi ortaya koyabiliriz dimi ama mcintyre 2 yil once 2. ligteydi simdi avrupa'nin en buyuk guardi.

Geçen senenin kadrosu bu seneden nasıl daha iyi oluyor anlamış değilim.Strickland açığını buldunuz sallayın hem hocaya hem yönetime.

Aaa bu arada bu sıralar Polat'a laf söylemeyi unuttunuz lütfen onu da pas geçmeyelim.

Strickland başarılı olursa buraya ne yazacaksınız merak ediyorum.Aslında biliyorum ne olacağını Strickland iyi oynadığı günler siteye girmeyecekseniz kötü oynadığı bir gün bulunca 'vay be biz dememiş miydik olacak'..
Artık olan oldu bu takıma köstek olmayın hala destek olun .

Yanlış biliyorsun Burak!

Biz her zaman burada olacağız.İllaki pişman olmak için bazı şeylerin yaşanması mı gerekir? Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur biz bunu diyoruz...

Ali Demirci' Alıntı:
Yanlış biliyorsun Burak!

Biz her zaman burada olacağız.İllaki pişman olmak için bazı şeylerin yaşanması mı gerekir? Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur biz bunu diyoruz...

Pişman olmanın garantisi var mı ?Domercant Javtokas vs oyuncular gelseydi iyi olacağımızın garantisi var mıydı? Hiç bir şeyin garantisi yok.Eğer medyumsanız ileriyi görüyorsanız buna sözüm olmaz fakat bu kadar eleştiri ayıp oluyor sanki.
Daha hiç takımın formasını giymemiş oyunculara yapıyorsunuz bunu.