Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Kerem SEÇER' Alıntı:
2003/04 sezonunda Oyak Renault küme düşmüş. O kadroda şu anda herkesin istediği Salyers bulunmaktaymiş.

1998/99'ta yine vasat bir sezon geçiren Oyak Renault forması giyen Ryan Bowen NBA fazla süre alamasa da 9 sezondur NBA'de.

Bu sezon ligden düşen Beykoz'un oyuncusu Roberson NY Knicks'e transfer oldu.

Preston Shumpert 1 yıl beğenmediğimiz Fransa'da 1 yıl da İtalya'da ikinci ligde oynamış.

Oyuncumuz Murat Kaya, Büyük Kolej ile ligi son sırada bitirmiş.

Alpella benzeri olan bir takım Antalya'da oynayıp küme düşen Vlado Ilıevski'nin hangi takımlarda oynadığını söylemeye gerek yok.

Strickland illa süper oynayacak diye birşey yok. Savunmuyorum illa ki. Ama gelmeden oyuncuyu yerin dibine sokanlara TBL'den örnekler.
Kesinlikle dogru ornekler, Murat hariç :)

Ben takıma yararlı olmayacak demiyorum zaten sadece imaj olarak tanımadığımız bizi heyecanlandırabilecek bir transfer olsa daha iyi olurdu.Herşeye rağmen Dee Brown'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum ben .

Hemen cevap vereyim Sayın başkan Özhan CANAYDIN (abi) şubeyi özerk hale getirin dedi demesine ama bize kulüp vedivan birde galatasaralılar vakfı başkanı sayın İnan KIRAÇ öyle bir prosödür çıkardılar ki çözmeye çalıştığımız her sorunun yerine karşımıza başkası çıktı hatta logonun kullanılmasına bile izin verilmedi daha sonra sevgili Turgay KIRAN bir teşebbüste bulunmak istedi ama seçimde rakip diye onada izin çıkmadı. Yani anlıyacan sevgili arkadaşım biz ne yapmaya kalktıysak bir şekilde önümüz kesildi tamam biz bu bahanenin arkasına saklanmıyoruz belki daha fazla uğraşmalıydık. Ama bizde insanız bir zaman sonra ne adamda şevk kalıyor nede inanç bir bakıyorsunuz işinize vakit ayırmamışsınız ailenize vakit ayırmamışsınız.sonuç sıfır o zaman banane ya diyorsunuz.Yalçın abi niye bıraktı sanıyorsun veya diğerleri artık yeter dediler habire sorun habire güçlük hiç bir ilerleme yok

Şimdi sayın AHMET SON arkadaşım sormuş siz hangi dönemde görev aldınız diye Murat hocanın ilk senesi dahil ve ondan önce 8 sene ben bu kulübe hizmet ettim ve ben hangi şartlarda bu kulübe hizmet etmeye çalıştığımı yukarıda az da olsa özetledim bizim zamanımızda başarı varmıydı hayır yoktu para oda yoktu şimdi sorarsınız o zaman niye harcamadınız hemen onuda cevaplayayım o zaman para harcamak için ailemizden aldığımız bir yetki yoktu ne benim nede abimin şimdi ben artık başarı istiyorum son iki senede abdi ipekçide kutlanan şampiyoluklardan sonra bunu istemekte bir sakınca görmüyorum ben en baştan beri şunu yazıyorum bu son alınan iki oyuncu bize sınıf atlatacak kadar kaliteli değil.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok niye sezon sonunda eleştirmek için zaman kaybedeyim ki!! yitik bir sezonun arkasından ne yazarsan yaz ne konuşursan konuş hepsi boş testi kırıldıktan sonra herkes yorum yapar amaç kırılmadan kırılıcağını söylemek ve gerekli önlemlerin alınmasına yardımcı olmak.Şimdi sizce bunda bir yanlış varmı ????

M. DURAN

Mithat Duran' Alıntı:
Hemen cevap vereyim Sayın başkan Özhan CANAYDIN (abi) şubeyi özerk hale getirin dedi demesine ama bize kulüp vedivan birde galatasaralılar vakfı başkanı sayın İnan KIRAÇ öyle bir prosödür çıkardılar ki çözmeye çalıştığımız her sorunun yerine karşımıza başkası çıktı hatta logonun kullanılmasına bile izin verilmedi daha sonra sevgili Turgay KIRAN bir teşebbüste bulunmak istedi ama seçimde rakip diye onada izin çıkmadı. Yani anlıyacan sevgili arkadaşım biz ne yapmaya kalktıysak bir şekilde önümüz kesildi tamam biz bu bahanenin arkasına saklanmıyoruz belki daha fazla uğraşmalıydık. Ama bizde insanız bir zaman sonra ne adamda şevk kalıyor nede inanç bir bakıyorsunuz işinize vakit ayırmamışsınız ailenize vakit ayırmamışsınız.sonuç sıfır o zaman banane ya diyorsunuz.Yalçın abi niye bıraktı sanıyorsun veya diğerleri artık yeter dediler habire sorun habire güçlük hiç bir ilerleme yok

Şimdi sayın AHMET SON arkadaşım sormuş siz hangi dönemde görev aldınız diye Murat hocanın ilk senesi dahil ve ondan önce 8 sene ben bu kulübe hizmet ettim ve ben hangi şartlarda bu kulübe hizmet etmeye çalıştığımı yukarıda az da olsa özetledim bizim zamanımızda başarı varmıydı hayır yoktu para oda yoktu şimdi sorarsınız o zaman niye harcamadınız hemen onuda cevaplayayım o zaman para harcamak için ailemizden aldığımız bir yetki yoktu ne benim nede abimin şimdi ben artık başarı istiyorum son iki senede abdi ipekçide kutlanan şampiyoluklardan sonra bunu istemekte bir sakınca görmüyorum ben en baştan beri şunu yazıyorum bu son alınan iki oyuncu bize sınıf atlatacak kadar kaliteli değil.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok niye sezon sonunda eleştirmek için zaman kaybedeyim ki!! yitik bir sezonun arkasından ne yazarsan yaz ne konuşursan konuş hepsi boş testi kırıldıktan sonra herkes yorum yapar amaç kırılmadan kırılıcağını söylemek ve gerekli önlemlerin alınmasına yardımcı olmak.Şimdi sizce bunda bir yanlış varmı ????

M. DURAN
bu yazılanların strickland transferi ile bir yakınlığı varmı

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":38ftaswq]Hemen cevap vereyim Sayın başkan Özhan CANAYDIN (abi) şubeyi özerk hale getirin dedi demesine ama bize kulüp vedivan birde galatasaralılar vakfı başkanı sayın İnan KIRAÇ öyle bir prosödür çıkardılar ki çözmeye çalıştığımız her sorunun yerine karşımıza başkası çıktı hatta logonun kullanılmasına bile izin verilmedi daha sonra sevgili Turgay KIRAN bir teşebbüste bulunmak istedi ama seçimde rakip diye onada izin çıkmadı. Yani anlıyacan sevgili arkadaşım biz ne yapmaya kalktıysak bir şekilde önümüz kesildi tamam biz bu bahanenin arkasına saklanmıyoruz belki daha fazla uğraşmalıydık. Ama bizde insanız bir zaman sonra ne adamda şevk kalıyor nede inanç bir bakıyorsunuz işinize vakit ayırmamışsınız ailenize vakit ayırmamışsınız.sonuç sıfır o zaman banane ya diyorsunuz.Yalçın abi niye bıraktı sanıyorsun veya diğerleri artık yeter dediler habire sorun habire güçlük hiç bir ilerleme yok

M. DURAN
bu yazılanların strickland transferi ile bir yakınlığı varmı[/quote:38ftaswq]

YOK BİZNEYİ TARTIŞIYORUZ Kİ ZATEN GEÇEN SENE KİM ŞAMPİYON OLDU VEYA ŞÖYLE YAZAYIM SENCE BİZ BU SENE SAMPİYON OLACAKMIYIZ VEYA ŞANSIMIZ VARMI ? SEN DAHA ÖNCE KAÇ ŞAMPİYOLUK GÖRDÜN .Bunu için ayrı bir konu açmaya gerek yoktu sevgili Bayram

2003/04 sezonunda Oyak Renault küme düşmüş. O kadroda şu anda herkesin istediği Salyers bulunmaktaymiş.

1998/99'ta yine vasat bir sezon geçiren Oyak Renault forması giyen Ryan Bowen NBA fazla süre alamasa da 9 sezondur NBA'de.

Preston Shumpert 1 yıl beğenmediğimiz Fransa'da 1 yıl da İtalya'da ikinci ligde oynamış.

Alpella benzeri olan bir takım Antalya'da oynayıp küme düşen Vlado Ilıevski'nin hangi takımlarda oynadığını söylemeye gerek yok.

Domercat'ın da çıktığı takım Karşıyaka^dır unutmamak lazım.

Burak Barut' Alıntı:

Domercat'ın da çıktığı takım Karşıyaka^dır unutmamak lazım.

Karşıyakanın scaout ları bizde olsa çok haklısında maalesef bizde yoklar adamlar her sene en az iki tane iyi adam piyasaya çıkarıyorlar.

zizic,herrmann,graves gibi oyunculara bakınca insan ister istemez "strickland ın yerine daha iyi bi yabancı oyun kurucu alsaydık" diyo.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
zizic,herrmann,graves gibi oyunculara bakınca insan ister istemez "strickland ın yerine daha iyi bi yabancı oyun kurucu alsaydık" diyo.
kesinlikle öle ama artık yapıcak bişey yok inş. belenenin çok üstüne çıkıp bi patlama yapar

ama benim duyduduğum dünde söyledim bunu soran arkadaşlara 1 yabancı guard daha alacağız yani 1.oyun kurucumuz strickland olmayacak

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
ama benim duyduduğum dünde söyledim bunu soran arkadaşlara 1 yabancı guard daha alacağız yani 1.oyun kurucumuz strickland olmayacak
2. bir yabancı oyun kurucu almak çok saçma olur.O zaman niye alındıki Strickland.Ona vereceğimiz paraya biraz daha katar daha iyisini alırdık 2. alacağımıza.Çok saçma olur 2. bir yabancı oyun kurucu almak.

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":lb655p3w]ama benim duyduduğum dünde söyledim bunu soran arkadaşlara 1 yabancı guard daha alacağız yani 1.oyun kurucumuz strickland olmayacak
2. bir yabancı oyun kurucu almak çok saçma olur.O zaman niye alındıki Strickland.Ona vereceğimiz paraya biraz daha katar daha iyisini alırdık 2. alacağımıza.Çok saçma olur 2. bir yabancı oyun kurucu almak.[/quote:lb655p3w]
Arkadaşım Bizim Antrenörümüz 2 oyun kurucuyla oynamayı seviyor bunu biliyorsundur sende o yüzden saçma falan olmaz sistemi belirleyen kişiler antrenörlerdir

Mithat Duran' Alıntı:

M. DURAN

Mithat Bey açıkçası her ne kadar mazaretleriniz olsa da çalştığınız dönemde yapmış olduklarınız bana yapabilecekleriniz adına hiç bir olumlu referans vermedi. Tabiki benim referansıma ihtiyacınız yok yöneticilik için. Ama benim açımdan bir defa daha şu anki teknik kadroya ve yönetime yaptığınız eleştiriler, biz olsaydık şöyle yapardık bunu alırdık gibi ifadeleriniz anlamını yitirdi. Hem de iyice yitirdi...

peşin hükümlü olmak istemem ama basketbol da takımlar oyun kurucuları kadar söz sahibidir... ne kadar sevmesemde, solomon ve el amin gerçeğini gördük. alpella'nun oyun kurucusunu transfer edip, zirveye oynayacaksak helal olsun diyorum... umarım, yanılan ben olurum ama tek kelimeyle bu transfer hayal kırıklığı yarattı bende...

Ahmet Son' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2uykq0hp]

M. DURAN

Mithat Bey açıkçası her ne kadar mazaretleriniz olsa da çalştığınız dönemde yapmış olduklarınız bana yapabilecekleriniz adına hiç bir olumlu referans vermedi. Tabiki benim referansıma ihtiyacınız yok yöneticilik için. Ama benim açımdan bir defa daha şu anki teknik kadroya ve yönetime yaptığınız eleştiriler, biz olsaydık şöyle yapardık bunu alırdık gibi ifadeleriniz anlamını yitirdi. Hem de iyice yitirdi...[/quote:2uykq0hp]

Aslında sevgili Ahmet benim referansa ihtiyacım yok ama senin ve diğer taraftar görüşleri benim için önemli bazen bizlerin göremediğini veya görmek istemediğini taraftar çok net görüyor ve bir şekilde bizim de görmemizi sağlıyor gerçi ben bu kulüpte geçirdiğim son 9 senede yani 1999-2000 sezonundan 2006-2007 sezonuna kadar çok başarılar gördüm benim içimi burkan bunların içinde basket yoktu ben hepsini futbolda gördüm ben şunu alırdık veya böyle yapardık demiyorum ben diyorum ki son sene harcanan bir 7 mil.dolar civarı bir para var bunun karşılığın da ligde ve Türkiye kupasında yaşanan bir başarısızlık var o zaman birileri bunun hesabını vermeli.Ben hep bunu söyledim bak dün akşam forumda Hermann sesleri dolaştı yazdığım yazıyı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ben tamamen doğruları yazıyorum siyaha beyaz beyaza siyah demem şimdi iyi transfere ben niye kötü diyeyim ben alınan iki guard da kötü demiyorum yetersiz diyorum bize sınıf atlatmaz diyorum biz eğer üç kulvarda hedef koymuşsak bu oyuncular bize yetmez diyorum hepsi bu katılıp katılmamak sizi bağlar bu benim kişisel fikrim .

M. DURAN.

Geçen gün forumda bazı arkadaşlar Bayram arkadaşımızla şakalaşıyordu nerede yeni guard ve 3-4 oynayabişlen bak herrmann geliyor diye. şimdi de biz soralım nerede walter herrmann?