Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Mitchell ve Dee den daha faydalı olacaktır.

4 numara gelmezse zizic 4 numara gibi oynar hüseyinde 5 oynayabilir ama bence 4 numara gelmez 1 numarada değişikliğe gidersek kesinlikle M.S gönderilmemeli bi şekilde takımda tutulmalı çünkü bu adam seneye türk türk statüsünde oynayacak cüneyit kaptanın sözleşmeside biteceğinden diğer sezonda çok işimize yara iyi bi oyuncu hemde ligimize alışık bu senaryo bana daha cazip geldi birden nedense

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2pzvwbz8]Mitchell ve Dee den daha faydalı olacaktır.

eyüp abi mübalğa yapıcam biraz abi bence sen dee den daha iyi oyun kurucu olurdun takıma abi :)[/quote:2pzvwbz8]Ben Power Forvet'im :)

Yeteneği geç keşfedilen Eyüp Yıldız resmen Galatasaray Cafe Crown'da!
4 numara arayışları içerisinde olan Galatasaray Cafe Crown,Yeteneği geç keşfedilen Eyüp Yıldız ile anlaştı.Eyüp Yıldız "Bu büyük camiaya geldiğim için mutluyum.Bana inanan herkesi mahcup bırakmayacağıma inanıyorum.Apdi İpekçi'nin o güzel parkelerinde iyi işler çıkaracağımı düşünüyorum.Bu sene bütün kupalara talibiz." dedi.Ahmet Dedehayır ise "Eyüp Yıldız'ı alarak,4 numarayı daha güçlendirdiğimize inanıyorum.Bu seneki hedefimiz şampiyonluk ve Eyüp'ü alarak buna bir adım daha yaklaştığımızı hissediyoruz." dedi.

Galatasaray Cafe Crown,bu sene 2. yerli transferinide Eyüp Yıldız'ı alarak gerçekleştirmiş oldu.

Kaynak: http://www.gsbasket.org

:) :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
4 numara arayışları içerisinde olan Galatasaray Cafe Crown,Yeteneği geç keşfedilen Eyüp Yıldız ile anlaştı.Eyüp Yıldız "Bu büyük camiaya geldiğim için mutluyum.Bana inanan herkesi mahcup bırakmayacağıma inanıyorum.Apdi İpekçi'nin o güzel parkelerinde iyi işler çıkaracağımı düşünüyorum.Bu sene bütün kupalara talibiz." dedi.Ahmet Dedehayır ise "Eyüp Yıldız'ı alarak,4 numarayı daha güçlendirdiğimize inanıyorum.Bu seneki hedefimiz şampiyonluk ve Eyüp'ü alarak buna bir adım daha yaklaştığımızı hissediyoruz." dedi.

Galatasaray Cafe Crown,bu sene 2. yerli transferinide Eyüp Yıldız'ı alarak gerçekleştirmiş oldu.

Herrmann'dan daha etkili olduğu kesindir ;) Atletik uzunumuzu bulduk çok şükür ;)

Ya ben smaçlarının olduğu videoları bulamadım.Tugay Abi yada Burak Abi siz bulabildiyseniz koyabilir misiniz ? Diğer arkadaşlarımızda izlesin :)

Bence o videoları buraya koymayalım..

İzlemek isteyen bizzat gelip İpekçi'de izlesin. :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:

18072008317rr8.jpg

Hedefi şampiyonluk olan bir camiya geldiğim için çok mutluyum, takımı ve hocayı yakından tanıyorum, geçen sezon bazı maçları izleme fırsatım oldu, taraftara hayran kaldım diyebilirim.

Galatasaray'a Transferimde Ziziç'in payı büyük beni o ikna etti diyebilirim :) :)

Ziziç, Hüseyin ve Ben pota altını karartacağız, hücümda ise bizi durdurmak gerçekten zor olacak.

Son olarak taraftarlara şu mesajı vermek istiyorum BU TAKIMA İNANIN!!!

Röportaj:www.gsbasket.org

Eyup abi james white gibi faul cizgisinden smac basıo . düşünün yani o kadar atletik

Ya bu adam alınmadı mı ?
ya resmi site ilgisiz
ya da daha iyi bir adam ile görüşüyorlar Marsall 2. tercih
ben ikinciyi seçiyorum...

İkisiyle de imzalandı ama açıklamamaları konusunda dğer transferlere göre vazgeçebilme ihtimallerini düşünüyorum.

Daha önce dediğim gibi Graves'i çok istiyorum. Avrupa'nın Wade'i bence. Marsall'ı alacağımıza Graves'i bir kaydırıp Winston gibi 2 3 oynayabilen biri alırız 2.00 civarı. Yıldız Uzunada gerek yok Chris Owens yeter. Ne ise artık inşallah şampiyon olabilcek kadroya sahip olabilirizde biter bu özlem.

Birde İmzaladıkdan sonra vazgeçebiliyor muyuz ?