Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Murat Abi ne demek istedin anlamadım.Bir şey mi duydun?.Transfer mi var bilgilendirirsen seviniriz?.

Suat Aydın' Alıntı:
Murat Abi ne demek istedin anlamadım.Bir şey mi duydun?.Transfer mi var bilgilendirirsen seviniriz?.
sen hala duymadınmı!!!!
en büyük transferimizi yaptık ya
Eyüp Yıldız
ve 5000 kombine satıldı :)

Süper avrupa da yılın transferini yaptık o zaman.

şimdi haberim oldu. hayırlı olsun

Durumumuz çok kötüymüş yahu, bana bile seviniyor millet :)

Arkadaşlar şaka bir yana ben Marhall'ın Dee ve Mitchell'dan daha faydalı olacağına inanıyorum.

Zaten Mitchell başlı başına bir hataydı.Dee Brown ise bazı maçlarda ortaya koyduğu iyi performanlarıyla ama daha çok kötü performanslarıyla Mitchell'dan daha iyi idare etmişti ama genede beklediğimiz kadar iyi değildi.Fakat Marshall'ın durumu daha iyi.Yanındaki oynayacağı adamlar çok iyi.Üstelik Galatasaray gibi bir yere geldiğini farkında.Bende Marshall'ın Dee ve Mitchell'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.Ama ne kadar iyi olacak görücez.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

Arkadaşlar şaka bir yana ben Marhall'ın Dee ve Mitchell'dan daha faydalı olacağına inanıyorum.
eyüp ün transferi öncelikle camiamıza hayırlı olsun böylece 4 numarada ki açığımızı kapattık
1 numarayıda ben oynarım boyum fiziğimde idare eder (187cm 74kg)
kulübe strickland tan daha faydalı olacağıma inanıyorum
her maç 20+ sayı atarım 5 6 ribaund alırım özellikle hücum ribaund una girerim 40 dakika oynamak isterim bu sebeple roster da benden başka pg olmasını istemem
tek sorun sadece yorulduğum zaman asist yaparım
şutum iyidir 3 lük yüzdem % 47 deliciyimdir saha görüşüm iyidir
en baştan söyleyeyim kenara alınırsam kızarım sinirlenirim
yenilmeyi asla kabul edemem işler iyi gitmediği zaman sinirden teknik faul alabilirim
sahada kanımın son damlasına kadar galibiyet için savaşırım
saha içinde zaman zaman kavga ettiğim olmuştur bazen coachla bile kavga ederim

Can Akan' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":40mchc3w]Durumumuz çok kötüymüş yahu, bana bile seviniyor millet :)

eyüp ün transferi öncelikle camiamıza hayırlı olsun böylece 4 numarada ki açığımızı kapattık
her maç 20+ sayı atarım 5 6 ribaund alırım özellikle hücum ribaund una girerim 40 dakika oynamak isterim bu sebeple roster da benden başka pg olmasını istemem
yenilmeyi asla kabul edemem işler iyi gitmediği zaman sinirden teknik faul alabilirim
saha içinde zaman zaman kavga ettiğim olmuştur bazen coachla bile kavga ederim[/quote:40mchc3w]
Sende Mola bölümünde gsbasket üyelerini resimleri adlı konuya resmini koy ona göre değerlendirmeye alırız seni :) :p .Eğer beğenirsek forumca Marshall'ın transferini iptal eder,Cücü ile sen 1 numara açığını kapatırsınız :)

Can Akan' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1r6ijr98]Durumumuz çok kötüymüş yahu, bana bile seviniyor millet :)

saha içinde zaman zaman kavga ettiğim olmuştur bazen coachla bile kavga ederim[/quote:1r6ijr98]
kendini degilde sanki Willie Solomonu tarif ettin :p

willie solomon benden uzun yazdığım bütün özellikler bende var sadece
roster da başka pg istemem olayının mucidi willie solomondur. duyduğum kadarıyla solomon o olayı şart koşuyomuş.solomon öle 1 şart koyarsa bende koyarım.tabi işin şakası bir yana ben artık basketbolu bıraktım lise yıllarında profesyonel olarak oynardım artık ayda 1 falan baklavasına oynuyorum.

ya ben uzun süredir arannızda değiildim arkadaşlar.Transferi şimmdi öğreniyorum.Bana sorarsanız gayet iyi bir transfer.Takımına katkısını beğendiğim istikrarı olan bir oyuncu kendisi en önemliside bu istikrar bizim için zira istikrarı olmayan oyuncuların üstüne oyun kurulmicanı acı olarak gördük.Hayırlı olsun ben başarılı olacağına inanıyooum

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
ya ben uzun süredir arannızda değiildim arkadaşlar.Transferi şimmdi öğreniyorum.Bana sorarsanız gayet iyi bir transfer.Takımına katkısını beğendiğim istikrarı olan bir oyuncu kendisi en önemliside bu istikrar bizim için zira istikrarı olmayan oyuncuların üstüne oyun kurulmicanı acı olarak gördük.Hayırlı olsun ben başarılı olacağına inanıyooum
ben de başarılı olacağına inanmak istiyorum inş beklenilenin üstünde katkı yapar ve beni yanıltır

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

İnşallah dediğin gibi olur :(

yapmayın abi bi kalemde dee yi harcamayın geçen eylül transfer olduğunda nasıl da heyecanlandık hiç düşünmediniz mi?hiç bir şey yapmasa bile bi hava kattı takımıza murat murathanoğlu her attığı pastan sonra nasıl inletirdi ortalığı lakin stili avrupaya uygun değildi ve 3 hızlı hücumundan 2si faulle kesiliyordu şimdi antonıo daniels ve gilbert arenas gibi 2 eğreti poınt guardın yanında tam bir poınt guard var.neyse marshall ise bu takıma hiç heyecan katamıyacağı gibi bi çok kişinin [başta ben]muhalefetine sebep oluyor yani önce oynadığı takımdan sonra da takımın 1 numaralı skoreri olmasına rağmen hiç etkileyici olmayan istatisklerinden kaybediyor.diyeceğim şudurki yerine kesinlikle daha iyileri alınabilirdi[belki de bundan bekletiliyor].

Dün zap yaparken BJK Tv de Beşiktaş-Alpella maçını veriyordu. ben de şu Stricklandi bir alıcı gözüyle izliyeyim dedim. iznlenimlerim:

- tam bir takım oyuncusu

- iyi bir takımda rahat her maç 5'in üzerinde asist yapar.

-top hakimiyeti çok iyi ayrıca çok kıvrak,atletik ve delici bir oyuncu

-drive edip boş adamı çok iyi buluyor

- mahalle takımı gibi bir takımda, atmosferi sıfır olan maçlar oynadığı için bize gelince afallayabilir.

-çok az sorumluluk alıyor ama bu bizim için avantaj olabilir

-kesinlikle tipik amerikalı skor manyağı guardlardan değil. first pass PG diyebiliriz hatta..önce takımı oynatıyor.

- savunma: birebir savunmada biraz fazla rahat takılıyor ama paqs kanallarına çok iyi giriyor ve çok top çalıyor.

-sonuç olarak bence bizde iş yapar.

O maçı yaklaşık hafta önce de vermişti :) Demek ki Bjk Tv bize çalışıyor hafiften.Strcikland çok iyi olacak çok.Acaba bu arkadaşın menejeri de buralarda mıdır :roll:

Fatih yeni izleyip güzel bir paylaşım yapmışsın. Yalnız buradaki izlemeyen arkadaşlar çok top kullanıyor, kimseye pas vermez, asisti yok gibi iddialarda bulundular da paylaşımın karşısında gözlerim ahanda böyle :shock: açık kaldı ;)

Sağol.

Bize karşıda müthiş oynamıştı M.S :)

Fatih Hısım' Alıntı:
Dün zap yaparken BJK Tv de Beşiktaş-Alpella maçını veriyordu. ben de şu Stricklandi bir alıcı gözüyle izliyeyim dedim. iznlenimlerim:

- tam bir takım oyuncusu

- iyi bir takımda rahat her maç 5'in üzerinde asist yapar.

-top hakimiyeti çok iyi ayrıca çok kıvrak,atletik ve delici bir oyuncu

-drive edip boş adamı çok iyi buluyor

- mahalle takımı gibi bir takımda, atmosferi sıfır olan maçlar oynadığı için bize gelince afallayabilir.

-çok az sorumluluk alıyor ama bu bizim için avantaj olabilir

-kesinlikle tipik amerikalı skor manyağı guardlardan değil. first pass PG diyebiliriz hatta..önce takımı oynatıyor.

- savunma: birebir savunmada biraz fazla rahat takılıyor ama paqs kanallarına çok iyi giriyor ve çok top çalıyor.

-sonuç olarak bence bizde iş yapar.
bende macı izledim m.s ıyı oynuyodu ılk basta takımı oynatıyodu. eger kımse topu kullanmadıysa kendı kullanıyodu ve sayıyı yapıyodu 2 3 kez el üstü 3lükte attı biri nicevicin ustünden hemde.