Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1bt25p0i]Ali abi neye göre kime göre ? Neye dayanarak bunları söylüyorsun ? Strcikland Avrupa'dan gelse bunları der miydin ? Biz Strcikland iyidir derken onlarca bilgi sunuyoruz önünüze sizler bu adam kötüdür bu adam yetersizdir neye göre ?
alsana delil kume dusmus otesi varmi ? senin avrupada basarili olucagina dahil delilin ne daha onceden bir tecrubesi varda biz mi bilmiyoruz ?[/quote:1bt25p0i]

Galatasaray Türkiye'de Çeyrek Finalde yenildi Hite,Gaines,Owens kötü oyuncu mu demek oluyor ? Sadece bunun cevabını versen yeterli.

Alpella'nın Ömer Aşıktan sonra ki haline baksan yeterlidir.
O kadroyla daha iyisini yapabilecek olan oyuncu gösterebilir misiniz ?

Burak Barut' Alıntı:
Ali abi neye göre kime göre ? Neye dayanarak bunları söylüyorsun ? Strcikland Avrupa'dan gelse bunları der miydin ? Biz Strcikland iyidir derken onlarca bilgi sunuyoruz önünüze sizler bu adam kötüdür bu adam yetersizdir neye göre ?
Ben kötü oyuncu demiyorum .

Neye göre yetersidir ; 1.sınıf takımların guard mevkiğine .

Bu tartışma M.S sahaya çıkana kadar bitmez anlaşıldı :)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":31qj6kh5]Ali abi neye göre kime göre ? Neye dayanarak bunları söylüyorsun ? Strcikland Avrupa'dan gelse bunları der miydin ? Biz Strcikland iyidir derken onlarca bilgi sunuyoruz önünüze sizler bu adam kötüdür bu adam yetersizdir neye göre ?

Neye göre yetersidir ; 1.sınıf takımların guard mevkiğine .[/quote:31qj6kh5]

Nereden biliyorsun gördün mü onu hiç 1. sınıfların guard mevkisinde ?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emin!

Dostum Hosley geçen sezon başı bize gelseydi, bu adamın kariyeri ne derdik???

Şimdi Hosley Barca'da!

Gelelim Strickland neden canımı sıkmıyor meselesine, bu adamı 4-5 kez son derece dikkatli izledim, iyi bir guard olduğunu düşünüyorum, bize karşı vede büyük takımlara karşı çok ciddi maçlar çıkardı.

O zamandan beğendiğim bir oyuncuydu, geriye dönüp baktığımızda ise Mitchell ve Dee Brown'dan çok daha faydalı olacağıda kesin bence.

Şimdi büyük maçlarda neler yapmış buna bir bakalım!

20.10.2007 @ Galatasaray Cafe Crown L 79 - 64 17 sayı atmış.

03.11.2007 vs. Fenerbahce Ulker W 74 - 72 . 18 sayı atmış

08.12.2007 vs. Efes Pilsen W 98 - 92 39:00 12 sayı 3 ribanut 7 asist

26.12.2007 vs. Besiktas Cola Turka L 69 - 78 . 21 sayı atmış.

26.01.2008 vs. Galatasaray Cafe Crown W 81 - 78 . 20 sayı atmış

17.02.2008 @ Fenerbahce Ulker L 83 - 61 . 13 sayı atmış

01.03.2008 vs. Turk Telekom L 79 - 94 . 17 sayı atmış

26.03.2008 @ Efes Pilsen L 86 - 69 40:00 20 sayı 3 ribaunt 3 asist

16.04.2008 @ Besiktas Cola Turka L 84 - 72 . 19 sayı atmış.
--------------------------------------------------------
TBL gibi zor bir ligte hemde büyük maçlarda bu sayıları atmak bana olumlu doneler veriyor.

Kısaca M.Hocanın Dee ve Mitchell'dan daha iyi bir guard aldığını düşünüyorum, ama tabikide bir El-Amin değil.
Bu sene bunları yapacağı ne malum .

ya alpella gibi bir takımdaki sticklandla bizim takımımızdaki sticklandın nasıl aynı olabileceğini düşünüyosunuz her takımın bir kimyası var bizde sistem adamı olacak alpellada farklıydı arkadaşlar ...

Emin bu cevap olmadı şimdi, o zaman hiç bir şeyin garantisi yok, falcılara soralım bu arkadaşı başarılı olurmu acep diye???

Bu arada bizim kadrodaki tüm oyuncular Oyak Reno'nun final oynadığı Türkiye Kupasında gruptan çıkamamış oyuncular zaten bu açıdan bakarsak.

Her seferinde isminini yazamayıp kopyala-yapıştır yaptığım Strickland benim de içime sinmedi ama biraz daha sabır göstermeliyiz bence.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Dalmau'yu alsaydık ne diyecektiniz acaba? :)
Cok sevinirdim . Neden cok sevinirdim ; Liderlik yaptığı takım ligin n.sezonun 1.bitirdi + avrupada takımı final eight oynadı

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emin bu cevap olmadı şimdi, o zaman hiç bir şeyin garantisi yok, falcılara soralım bu arkadaşı başarılı olurmu acep diye???
bende onu anlatmaya çalışıyorum bu adam alpelladaki gibi oynayamaz bide son topları kullanamaz saçma atışlar yapamaz sistem oyuncusu olacaktır göreceksiniz ...

Galatasaray Türkiye'de Çeyrek Finalde yenildi Hite,Gaines,Owens kötü oyuncu mu demek oluyor ? Sadece bunun cevabını versen yeterli.

Alpella'nın Ömer Aşıktan sonra ki haline baksan yeterlidir.
O kadroyla daha iyisini yapabilecek olan oyuncu gösterebilir misiniz ?[/quote]

Soyledigin ayni oyuncular avrupa'da yari final oynadilar en son ataman doneminde efes'in oynadigi final-four'dan sonraki en buyuk basari.

Lige donersek elendigi takim lig kupasini almis tt ve yabancilari bizim yabancilarimizdan daha kaliteli(ozellikle al-amin). takimimiz gidip banvite elenseydi o zaman senin dedigine katilirdim.

Emin Doğanca' Alıntı:
Kerem SEÇER":1d4yu5nh]Dalmau'yu alsaydık ne diyecektiniz acaba? :)[/quote] Cok sevinirdim . Neden cok sevinirdim ; Liderlik yaptığı takım ligin n.sezonun 1.bitirdi + avrupada takımı final eight oynadı[/quote:1d4yu5nh] Emin izlemeden yorum yapıyorsun. Bence artık daha fazla yapma. [url="http://gsbasket.org/forum/viewtopic.php?f=38&t=4537&p=166780#p166780' Alıntı:
viewtopic.php?f=38&t=4537&p=166780#p166780[/url]

Şuraya yazdığımı da okuyun ;)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":216u2ei3]Dalmau'yu alsaydık ne diyecektiniz acaba? :)
Cok sevinirdim . Neden cok sevinirdim ; Liderlik yaptığı takım ligin n.sezonun 1.bitirdi + avrupada takımı final eight oynadı[/quote:216u2ei3]
abi yapma allahan ya bizim uleb maçında son saniyede shumperte adam gibi bir pas verse belki de o maçı kazancaklardı .... bekleyip görelim ben haklı çıkacam ve olumsuz görüş yazanlarla yine sezon başladıktan sonra burada konuşacağız....

[quote="[/quote]

Neye göre yetersidir ; 1.sınıf takımların guard mevkiğine .[/quote]

Nereden biliyorsun gördün mü onu hiç 1. sınıfların guard mevkisinde ?[/quote]

Peki bizim takimimiz deneme tahtasimi ?

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":9y2pdlgl]Dalmau'yu alsaydık ne diyecektiniz acaba? :)
Cok sevinirdim . Neden cok sevinirdim ; Liderlik yaptığı takım ligin n.sezonun 1.bitirdi + avrupada takımı final eight oynadı[/quote:9y2pdlgl]M.S 3 tane Dalmau yapar, acaip sallamaya başladın Emin :)

Ataman bile Dalmau'dan memnun olmadığı için B.Chase'i getirmişti, bjk taraftarları Dalmau ve Apo yu hiç beğenmemişlerdi, bir türlü katkı alamadılar.

Tekrar ediyorum sanırım bu tartışma M.S sahaya çıkmadan bitmez.

Söylüyorum ya Burak :)

Oynadığı mevkiye göre zayıf,tecrübesiz bizim gibi yukarıları hedef koyan takımlar için 2.sınıf guard tabirine uyan birisi.Bu oyuncunun tek yaptığı olay topu getirip potaya atmak bunu kullandığı şutlardan anlayabilirsiniz.Çok iyi bir isim olsaydı takımını ligde tutardı,piyasanın istenilen birisi olurdu zirveye oynayan takımlar tarafından.Tek başına oynayarak o istatistikleri elde etmesi çok doğal neredeyse 40 dk. oyunda kalıyor.Oyun kurma ve çevirme meziyetlerinin olmadığı saldım çayıra mevlam kayıra mantığı ile oynayan FBÜLKER B Takımının geleceğe yatırım olarak getirttiği ama o yeterli seviye yükselişini gerçekleştiremediği için yerinde sayan bir isim.

O istatistiklerininde attığı sayılar maçın hangi anlarında olmuş ki böyle her topu kullanan oyuncu için pek önemi yok ama o kısma da dikkat etmenizi öneririm.

Burak,bu tür kendini geliştirememiş ve takım oyunundan uzak oyuncularla biryerler varamayız sadece günü kurtarırız.Biz deneme yanılma dönemlerini geçmiş olmamız gerekir ya tutarsa mantığı bize yakışmaz ama bu tercihte bu durum gözüküyor.

ya arkadaşlar cücü var bu adam yalnız değilki hemde bi bakalım çıksın oynasın zizic aldık hüseyin var bi de yıldız 4 numarayı alırsık sorun yok illa oyun kurucular el yakacak tupları kullanacak değil bence alcamız 4 numara gerçekden yıldız bi isim olursa sıkıntı çekcemizi düşünmüyorum ben eyüp abi zizic in imza töreninde fenerlilerin bu adama baby solomon dediklerini söyledi muhakkak onun kadar sorunlu değildir ben gerçekden başarılı olcanı düşünüyorum hem almışız artık bekleyelim görelim

Seckin Hasseli' Alıntı:
]

Soyledigin ayni oyuncular avrupa'da yari final oynadilar en son ataman doneminde efes'in oynadigi final-four'dan sonraki en buyuk basari.

Lige donersek elendigi takim lig kupasini almis tt ve yabancilari bizim yabancilarimizdan daha kaliteli(ozellikle al-amin). takimimiz gidip banvite elenseydi o zaman senin dedigine katilirdim.

Alpella dediğin takımda ligin büyük kısmını 19-20 yaşındaki tecrübesiz çoçuklarla oynamış uzun süre 2 yabancıyla gitmiş bir takım.Ömer AŞık gibi silahlarını kaybetmeleri onlara kümeyi getirdi.