E
Emin Doğanca
Misafir
Mithat abi sen ''3-4 hafta gösterme liderlik'' diyorsun ama sanırım ligin en uzun süre lideri bizdik .(tblstat'da yanlıs hesaplamadıysam)
Emin Doğanca' Alıntı:Mithat abi sen ''3-4 hafta gösterme liderlik'' diyorsun ama sanırım ligin en uzun süre lideri bizdik .(tblstat'da yanlıs hesaplamadıysam)
Emin Doğanca' Alıntı:Mithat abi sen ''3-4 hafta gösterme liderlik'' diyorsun ama sanırım ligin en uzun süre lideri bizdik .(tblstat'da yanlıs hesaplamadıysam)
Erdal sen hala basketbolu NBA'den ibaret zannediyorsun. NBA 1 dk. süre almış adam gelse senin gözünde Gurovic'ten daha değerli! Bu sene uzun zamandan beri en iyi yabancılar geldi. MS hariç hepsi iyi adamlar. Hatta ileri giderek Zizic-Milo-Gurovic bizim ''Big Three'' miz olur. Doğru basketbol oynatılırsa tozu dumana katarlar. Zizic ve Milojevic gibi iki ''Basketbol IQ'' değerleri tavanlarda gezen oyuncu. Ve Gurovic gibi bir ''Winner''... Ama önemli olan bu adamlara doğru basketbolu oynatmaktır. Bu adamların üçü de her maç 15+ sayı atabilecek adamlar. Graves de iyi bir oyuncu olarak gözüküyor. Tek geriye kalan isim ise MS... Belki de en büyük hatamız...Erdal Avcı' Alıntı:Başlığı kilitleyelim desek her kötü sonuç ve kötü oyunda tekrar açacaksınız.Kovalım desek şuan bulunabilicek en uygun koç Burak Barut olduğundan[dalga geçmek amacı yok] takıma uygun koçda bulunamıyacak.Ben ne diyeyim bilmiyorum ki?Bütün bunların 2 tane suçlusu var.
1.KUNTER'CİLER:Koca Haziran ayını Kunter Kunter diyerek geçirdiniz.Önce onla anlaşamadınız sonra TT ile birleşmeye çalışdınız o da olmayınca Temmuz sonuna doğru "aman Murat hoca,canım Murat hoca" diyerek Murat hocayı son anda tekrar takıma kattınız.Eminim biçok kişi bu durumda teklifi kabul etmezdi ama oda farkındaydı kendiside kabul etmezse GS'a uygun koç kalmadığının.Kabul etmeyip takımı ateşe atmakdansa kendi egosunu yenip tekrar takıma geçti.Şimdi tekrar başladınız "Kunter Kunter"
2.YÖNETİM:Hem camia içindeki Kunter'cileri susturamadı hemde Graves ve Zizic gibi akıllı transferlerden sonra olağanüstü hatalı 3 transfer yaptı[Milan,Dejan,Marshall].Biri küçük takımın iyi istatistik yapan ama kesinlikle küçük takımın dışına çıkmaması gereken bir oyuncu.Diğeri savunma konusunda Zach Randolph'u bile hayretler içinde bırakan en iyi zamanları geçmiş kısa,hareketsiz,ağır ve hücum rebound'u,orta mesafe şutu dışında hiçbir şey yapmayan birisi.Sonuncusu en iyi zamanları geçeli epey olmuş 33 yaşında kurtarıcı!O kadar bağırdık savunma yapan atletik 3-4 numara diye ama siz beni sadece NBA ile ilgilenen biri sandığınız için benim mesajlarımla dalga geçmeye baktınız.Ben bunu Zizic ve Graves hücumda yeterli savunmacı lazım diye söyledim.
Şimdi soruyorum.Bu durumun 1 numaralı sorumlusu kim sizce?
Doğan SAĞLAM' Alıntı:'3 hatalı transfer (milan,marsall,dejan)' kısmına kadar yazını okudum ondan sonra saçmaladığını ve yazının olgunluktan,basket bilgisinden uzak olduğunu görüp bıraktım Erdal!
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Hangi oyuncu idarecisini dövdü.Yani yalanmamak için değil bilmediğim için soruyorum.İsim verilirse öğrenmek isterim.Hangi oyuncu hangi idareciyi dövdü.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":3tyqyffx]Hangi oyuncu idarecisini dövdü.Yani yalanmamak için değil bilmediğim için soruyorum.İsim verilirse öğrenmek isterim.Hangi oyuncu hangi idareciyi dövdü.
coach benimBurak Barut' Alıntı:Erdal Avcı beni Galatasaray'a koç olarak düşündüğün için teşekkür ederim.Mithat Abi beni kabul eder mi bilemem?
Bende Doğan gibi yaptım.
Bende o takımda oynarım dimi Burak . Dün NBA de haftanın en güzel 10 hareketine girecek kadar güzel bir blok yedim ama bu sefer öyle bir yamuk olmaz . Cunkü ben buna izin vermem . Yanlız biraz hücum faul yapan birisiyim (Sarıyerde bu sebeple benden cok cekti hala cekio.) , fiziğe dayalı oyunu severim . En beğenilir özelliğim ise cok iyi şütörüm. Zıplamadan sut atıyorum . Ne dersin BurakBurak Barut' Alıntı:Burak kardeşim yok be ne 2. ligi
Sadece Yıldızlar ve Gençler düzeyinde yardımcı antrenörlük gibi birşeyler yaptık, hocanın yanında set falan öğrenmek amaçlı geçtiğimiz sene de mezun olduğum okulun başında maçlara çıktım.Onun dışında yıllık falan değil yani... Toplasam çıktığım maç 20'yi geçmez
Can olsun üstad merdivenleri teker teker çıkacam benBurak Ceyhan'ı kadroya yaz İsmet kadar o da oturur