Murat hoca bırakmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum olacakları...

Murat Hoca ile üst üste birkaç maç kazanacağız.(inşallah)
Bugün sesini çıkarmayıp,susan renktaşlar o gün aslan kesilecek.
Murat Hoca'ya zamanında güvendiklerini dile getirecekler...
Play-Off'lara kalacağız.(bir şekilde kalacağız)
En iyi sonuçtur ki ilk turu atlayacağız belki ama ondan sonrası felaket.
En kötüleri Beşiktaş olan rakiplerimizle oynayacağız.(En kötüsünden 15 sayı fark yedik)
Kısacası süpürüleceğiz...
O zamanda eksiklerimizi mi göreceğiz,takım olma yolunda iyi işler mi yapacağız yoksa hocamız bize takımın moralinin üst seviyede olduğunu mu söyleyecek hep birlikte göreceğiz.

Sonuç : Karamsarım...

Dileğim ; '' Lütfen Murat Hoca seni sevgimizle hatırlayalım... ''

Erman Hoca'ya giden teklifi bilen, gecen sezon kendisine alternatif hoca arandigini sezon ortasina bilmesine ragmen takimi birakmayan, istifa etme erdemini gösteremeyen, surekli tribunlere oynayarak -senin isin bu takima 20 sayidan mac vermesine engel olmaktir- "kemik 2000 seyirci" diye bir türkü tutturan Murat Ozyer kendine saygisi yoksa o dilinden dusuremedigi Galatasaray'a saygisizlik etmesin, biskuvitcinin de misyoneri ise sayet bu gorevinden bir zahmet azletsin kendini. Galatasaray camiasi buyuktur, hocasiz kalmaz.

Kemik 2000 degil, kemiksiz 200 e oynarsin Maslak'ta.
Sikildim bu taraftara, tribune oynama agizlarindan.
Takima taktik ver, kenarda adam unutmayi birak.
Ama umidim de yok, takimi birak.
Yalcin Granit'i omuzlarda getiririz salona, benchte otursa yeter.
Bundan daha kötü olacagimizi sanmiyorum.

Kimse Uleb Final Four'u diye girmesin, Ozyer'e ragmen, GS tarihinde Dawkins-Scearce-Calvin doneminden beri en uyumlu Amerikali ekibi yapti ne yaptiysa. Hite, Gaines, Dee suan nerde oynuyor, bilmeyen tekrar okusun.

Ben "İyimserim".Murat Özyer'in ve dolayısıyla takımın başarılı olacağından en ufak bir kuşkum yok.Gurovic,Zizic geldiğinde şampiyon oluruz diyenlerin zihniyetide bir iki maç kaybedince yok bizim takımdan bişey olmaz,hiç umudum yok zihniyetidir.Şunu bilmeyenler mutlaka öğrenecekler Bir iki yıldızın takıma gelmesiyle Galatasaray Şampiyon olmaz ama aynı şekilde bir iki kötü sonuç ile Galatasaray yerin dibine batmaz.Murat Hoca'yada birşey olmaz ha bu bir menejerlik oyunu olsaydı Murat Hoca'nın görevine son verebilirdiniz.Ama malasef bu bir oyun değil yönetim'in seçtiği hocayı yönetim gönderir.Gönlüm takımın dolayısıylada Murat Hoca'nın başarılı olmasından yana.

Zoban Raftik' Alıntı:
Erman Hoca'ya giden teklifi bilen, gecen sezon kendisine alternatif hoca arandigini sezon ortasina bilmesine ragmen takimi birakmayan, istifa etme erdemini gösteremeyen, surekli tribunlere oynayarak -senin isin bu takima 20 sayidan mac vermesine engel olmaktir- "kemik 2000 seyirci" diye bir türkü tutturan Murat Ozyer kendine saygisi yoksa o dilinden dusuremedigi Galatasaray'a saygisizlik etmesin, biskuvitcinin de misyoneri ise sayet bu gorevinden bir zahmet azletsin kendini. Galatasaray camiasi buyuktur, hocasiz kalmaz.

Kemik 2000 degil, kemiksiz 200 e oynarsin Maslak'ta.
Sikildim bu taraftara, tribune oynama agizlarindan.
Takima taktik ver, kenarda adam unutmayi birak.
Ama umidim de yok, takimi birak.
Yalcin Granit'i omuzlarda getiririz salona, benchte otursa yeter.
Bundan daha kötü olacagimizi sanmiyorum.

Kimse Uleb Final Four'u diye girmesin, Ozyer'e ragmen, GS tarihinde Dawkins-Scearce-Calvin doneminden beri en uyumlu Amerikali ekibi yapti ne yaptiysa. Hite, Gaines, Dee suan nerde oynuyor, bilmeyen tekrar okusun.
sen kendinle çelişiyorsun hem oyuncular başarının sebebi diyorsun (hite-gaines-dee vs.) sonra da murat özyer yetersiz diyorsun.eh be kardeşim madem bu adamın önemli bir rolü yok o zman niye suçluyorsun bu adamı ama diyosan ki önemi var bu adamın , o zaman neden başarıda payını vermiyorsun...
lütfen artık şu ''.oku atıyım da nasıl olursa olsun'' anlayışını terkedelim

Skibbe'yi bile bu kadar tartışmadık Murat Hocaya kurşun yağdırıyorsunuz?Geçen sene Uleb 8'li finalleri zamanında forumda yazılanlara bi baktım epey şey değişmiş düşüncelerde.Geçen sene başında bu hoca değilmiydi kupadan takımın elenmesini engelleyemeyen?

Sonuç:İlk yarıyı lider kapattık 5 numaramız sakatlanınca 2 ay sendeledik 2 maç kaybettik diye kıyamet koparmanın gereği Murat Özyer'de bu forumdakiler kadar biliyordur basketbolu neyin sorun oldugunun farkındadır tahminimcede gereğini yapacaktır.13. hafta F.Ülker maçında oynanan oyundan sonra bu yazıları hatırlamamak ümidiyle. Saygılar

Ramazan Uzun' Alıntı:
Skibbe'yi bile bu kadar tartışmadık Murat Hocaya kurşun yağdırıyorsunuz?Geçen sene Uleb 8'li finalleri zamanında forumda yazılanlara bi baktım epey şey değişmiş düşüncelerde.Geçen sene başında bu hoca değilmiydi kupadan takımın elenmesini engelleyemeyen?

Sonuç:İlk yarıyı lider kapattık 5 numaramız sakatlanınca 2 ay sendeledik 2 maç kaybettik diye kıyamet koparmanın gereği Murat Özyer'de bu forumdakiler kadar biliyordur basketbolu neyin sorun oldugunun farkındadır tahminimcede gereğini yapacaktır.13. hafta F.Ülker maçında oynanan oyundan sonra bu yazıları hatırlamamak ümidiyle. Saygılar
Bu takım birşeylere "RAĞMEN" Bir kupa alacak.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
illa istiyosan bu kadar yaparız devre arası bi hazırlık turnuvası kaldırırız kupayı.Ne kupası be kardeşim.Kolay mı bu işler bu kadar.
Bak işte yeri gelince bu işlerin ne kadar zor olduğunu sizde kabul ediyorsunuz şimdi tekrar düşünün murat özyer'e bu kadar yüklenirken.Üstteki mesajımda amacına ulaştı

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Semih TİYANŞAN":gkl3ylgh]illa istiyosan bu kadar yaparız devre arası bi hazırlık turnuvası kaldırırız kupayı.Ne kupası be kardeşim.Kolay mı bu işler bu kadar.
Bak işte yeri gelince bu işlerin ne kadar zor olduğunu sizde kabul ediyorsunuz şimdi tekrar düşünün murat özyer'e bu kadar yüklenirken.Üstteki mesajımda amacına ulaştı[/quote:gkl3ylgh]
Kardeşim bak ara 10 sayfayı ben bu topice murat özyer istifa etsin demişmiyim bişeyi kabul ettiğim falan yok.Ama takımın şu hallerinde sen kupadan bahsediyosun dur bakalım bi play off ları görsünlerde.

Bu takım birşeylere "RAĞMEN" Bir kupa alacak.

Futbol olsa Efes Cup alır derdim de basketbolda Efes Cup'ı Efes kendinden başkasına yar eder mi ? :)

Etse bile bize sıra gelmez.
Telekom var.
Fülker var.
Beşiktaş var.

İçlerinde en kötüsü diyebileceğimiz Beşiktaş değil mi ?Hemfikiriz bu konuda.
Tanımını yaparsak 4 gün önce bizi 15 sayı farkla yenen takım.

Hala kupa falan deyip laf salatası yapmak ne kadar komik. :)

Ben Murat hocanın yanında olmamız lazım diye dusunuyorum tamam bazen yanlış transferler yapıldı ama yine unutmamamız lazım ki Murat hoca takımı nerden nereye getirdi en açık örnegi Uleb 4.lügü

Ugur Caglayan' Alıntı:
Ben Murat hocanın yanında olmamız lazım diye dusunuyorum tamam bazen yanlış transferler yapıldı ama yine unutmamamız lazım ki Murat hoca takımı nerden nereye getirdi en açık örnegi Uleb 4.lügü

Tarafta geldiği günden beri Murat Hocanın yanında fakat bu desteğe karşılık büyük maçlarda hep kritik hatalar yaparak maçları kaybetmemizin en büyük nedeni de Murat Özyer destek destek nereye kadar sonuçta hep hüsrana uğruyoruz üzülen taraf yine taraftar oluyor.

Gülüyorum halil ünere dalga gecen arkadaslara

Murat özyer cok iyi galatasaraylı dimi hangi galatasaraylı takımına zarar veriyosa hala görevde kalır murat hoca yönetim tarafından istenmemis bir insan, kendi iç meselesidir tekrar dönmek aynı takıma ama gülüyorum erman hocaya yapılan ayıba gülüyorum hala polyanıcalık oynayanlar gülüyorum bir hocakı takımım süper dıyıp 2 mac kaybetmesıne gülüyorum 2 3 tane sakrabanın sözü elinde kalmasız gülüyorum bu takım için birseyler yapan ahmet dedeyahır küstürmelerine gülüyorum yenıldkten sonra cıkıp piskince konusmalarına ama artık YETER .Ben kabulum kelle avcısıyım ben kabulum ipe götürenım ben kabulum kötü cocugum murat özyer tabiki arasını bu sitedıklerle iyi tutucak bu demem burdaki insanları asla zan altında bırakmak degil ama murat hoca ıcın bu site cok önemli burdan cıkıcak catlak bir ses salona yansıcagın için bura ile arasını iyi tutuyo acık sölüyorum tek basımıda olsam gelicegım lig macında MURAT ÖZYER İSTİFA diye barıcagım

Aglıyorum 3 senedir cektıklerımıze aglıyorum galatasarayımızın 3 5 capulcuya kalmasına

saygılarımla volkan özger

SEMİH:Herşey murat özyer'in istifasına mı bağlı ? O istifa ederse takım çok mu başarılı olacak ?

En azından 3 senede yasadıgımız 0 cekme hobimizden vazgecebiliriz yönetim söz sahibi olur galatasaralı diye caylak bir hoca yerine daha kurt bir hoca gelir murat hocaya harcanan paranın daha azina erman hoca kadro kurabilirdi ama nedense sözlesme son anda iptal edildi vs vs vs bölece bazı kisilerin egosundan kurtulmus oluruz

Bügün imparator diye adlandırdıgınız murat özyer ne yapmıstır
Biz imparator lakabını fatih terime takmısızdır yaptıkları ortadır bu lakaba vede fatih terime büyük ayıpdır
bu sahsa imparator diyerek

Volkan Ozger' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":3dl6digt]SEMİH:Herşey murat özyer'in istifasına mı bağlı ? O istifa ederse takım çok mu başarılı olacak ?

En azından 3 senede yasadıgımız 0 cekme hobimizden vazgecebiliriz yönetim söz sahibi olur galatasaralı diye caylak bir hoca yerine daha kurt bir hoca gelir murat hocaya harcanan paranın daha azina erman hoca kadro kurabilirdi ama nedense sözlesme son anda iptal edildi vs vs vs bölece bazı kisilerin egosundan kurtulmus oluruz

Biz imparator lakabını fatih terime takmısızdır yaptıkları ortadır bu lakaba vede fatih terime büyük ayıpdır
bu sahsa imparator diyerek[/quote:3dl6digt]
Fatih Terim'inde başarısız zamanları oldu neyse futbol'a kaymayayım ... sonuçta özyer'de basketbol'un uefa'sında yarı final oynattı bize.

bu sahsa imparator diyerek[/quote]
Fatih Terim'inde başarısız zamanları oldu neyse futbol'a kaymayayım ... sonuçta özyer'de basketbol'un uefa'sında yarı final oynattı bize.[/quote]

Arkadasım bana murat özyerin bu takıma ne katkısı oldugunu sölermisin ????Cok merak ettim 3 sene gecmis hala zaman diyosunuz bana bir 3 sene daha yasıcagımın garantisini ver biliyomusunuz
Murat Özyer basarısızdir o dalga gectiginiz halil üner bu kadronun 10/1 fiyatına kurulan kadro ile hersene ceyrek final oynatı türkiye kupasında gecelim efendim zaman lazımmıs da bilmem neymisde other takım en önemli iki oyuncusunu kaybediyo solomon ile kinseyi catır catır oynuyolar sen bu sahsın eline her sene daha iyi oyuncu ver ama sonuc degismiyo ilk turda elenmek sıfır cekmek gibi =)))

SEMİH:Herşey murat özyer'in istifasına mı bağlı ? O istifa ederse takım çok mu başarılı olacak ?

Kardeşim bende onu diyorum ben sana kupa alcaz dedin dye eleştride bulundum.Yoksa Murat Özyerle alakalı bi derdim yok benim izlemedim maçları yorum yapamam.Ama belli bazı iyi gitmeyen şeyler var.Murat Özyerin istifası saddece yeni bi hava getirir başkada pek bi getirisi olmaz kupa gbi mesela.Benm sorunum Marshall benim sorunum cüneyt benim sorunum Cemal,Erdem böle bi kadrodan zaten ne kadar başarı gelebilir evet elinde çok iyi 1 2 parça var ama sadece 1 2 adam(istikrar açısından).İlla bi suçlu varsa sezon başında antrenör arayıpta bulamayanlarındır.En başından anlaşsydık Murat Özyerle yerli de 1 2 adam alırdık adam gibi derdik hedef budur.Ben şuan hedef kupa desem b fbli efesli bjk li ankaralı bi adamla adam bana bi tarafıyla güler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...