Sevgili Arkadaşlar, Daha önce Murat ÖZYER hakkında çok fazla fikirlerimi yazmış biri olarak bu konuya değinmeden başka bir noktaya da dikkatinizi çekmek isterim.. Ülker Grububunun temsilcisi Hakan AYDINOL, kendisi şubeyi dışarıdan yöneten kararlarda çok etkili bir isimdir.. Levent TOPSAKAL ın getirilmesi, Erman KUNTER'in engellenmesi gibi vs.. Düşücelerim çok fazla ironik gibi gözüksede, Levent TOPSAKAL'ın Murat ÖZYER'in başarısızlığında yerine geçmesi için görevlendirildiğini düşünmekteyim.. Ayrıca Hakan AYDINOL'un reklamcı meslektaşı Yiğit ŞARDAN üzerinde de ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz.. Yanii yazılarda okuduğum GS basketbol şubesi Murat ÖZYER den sonra düzene girdi vs... şeyleri kabul edemeyeceğim.. Sadece para kaynağı doğru kullanılıp paralar zamanında ödeniyor.. Bundan dolayı parasını alan oyuncu işini yapıyor.. Eski kadrolarda 6 ay geciken maaşlara rağmen arkadaşlık dostluk üst düzeylerde idi.. Halil ÜNER in dışında, Murat ÖZYER'e kadar hiç bir dönemde şubede hedeflerden şaşılmadı... Koray MİNCİNÖZLÜ zamanında, Tofaş, Efes, Ülker, Fb arasından ligi lider bitirdiğimizi hatırlıyorum.. Yine Murat DİDİN döneminde lige çok iyi başladığımızı, Ülkerin koçumuzu ve Takımı taşıyan Amerikalı oyuncularımızı alarak sezonumuzu hiç ettiğini hatırlıyorum.. Erman KUNTER zamanı çok komik fiyatlara alınan oyuncular ve 800 milyar bütçe ile 3.lük hatırlıyorum.. Bunların daha öncelerine gittiğimde Play- Off yarı final serisinde rahmetli Aydan SİYAVUŞ döenminde Ülker' e hakemlerim verdiği maçı hatırlıyorum.. Uzun lafın kısası şubemize çok değerli insanlar geldi çalışma şartları hep kötü oldu, paralar ödenmedi, oyuncular kaçtı, yöeticiler şubenin önemini anlamadılar.. C.Crown parayı veriyor diye ruhumuzu Ülker grubuna teslim ettiler.. Şampiyon koç Murat ÖZYER dediler, Efes Finalinde, Efes oyuncularının oynamadıklarını hepsinin başka yerlerle mukavele imzaladıklarını görmezden geldiler.. Bu sene C.Crown ve Murat ÖZYER in 3. sezonu her sene bütçeler katlanarak büyüdü, daha pahalı ve kariyerli oyuncular alındı, paralar zamanında ödeniyor,kimse kaçmıyor yöneticiler iki taraftan da tribünden işin başındayız mesajını veriyor... İstikrarın arkasında duruluyor.. Peki problem nerde, problem parayı verenin düdüğü çalmasında, problem yöneticilik oynayanlarda, problem ihtiraslarda,kaprislerde,kulislerde,rantda.. Kendi istekleri dışındaki kararlara itiraz edenlerde.. Herkesin adamının bir yerlere yerleşmesinde.. Bu filmin başrol oyuncuları Özhan CANAYDIN, Adnan POLAT, Atilla KINAY, Ahmet DEDEHAYIR, ''Hakan AYDINOL'', Yiğit ŞARDAN, Murat ÖZYER, vs.. HEPSİNE TEBRİKLER... Şubenin paraları ödeniyor, yönetimin başı ağrımıyor, futbola daha fazla vakit ayırabiliyorlar... Hakikaten Tebrikler...