Bayram kardesim dogru diyosun en azından ozaman söle bir durum vardı ülker-efes vede digerleri gibi vede biz ozaman digerleri gibi mücadele ettik ama suan sampiyonluk kupa ise hedef murat hoca ile imkansız bu 3 senede bunu gördük
Buyur kardesim, kardesim oluyorsun zira, GS'li kardesim.Deniz Baskın' Alıntı:sen kendinle çelişiyorsun hem oyuncular başarının sebebi diyorsun (hite-gaines-dee vs.) sonra da murat özyer yetersiz diyorsun.eh be kardeşim madem bu adamın önemli bir rolü yok o zman niye suçluyorsun bu adamı ama diyosan ki önemi var bu adamın , o zaman neden başarıda payını vermiyorsun... lütfen artık şu ''.oku atıyım da nasıl olursa olsun'' anlayışını terkedelim
Erdal Avcı' Alıntı:Başlığı kilitleyelim desek her kötü sonuç ve kötü oyunda tekrar açacaksınız.Kovalım desek şuan bulunabilicek en uygun koç Burak Barut olduğundan[dalga geçmek amacı yok] takıma uygun koçda bulunamıyacak.Ben ne diyeyim bilmiyorum ki?Bütün bunların 2 tane suçlusu var.
1.KUNTER'CİLER:Koca Haziran ayını Kunter Kunter diyerek geçirdiniz.Önce onla anlaşamadınız sonra TT ile birleşmeye çalışdınız o da olmayınca Temmuz sonuna doğru "aman Murat hoca,canım Murat hoca" diyerek Murat hocayı son anda tekrar takıma kattınız.Eminim biçok kişi bu durumda teklifi kabul etmezdi ama oda farkındaydı kendiside kabul etmezse GS'a uygun koç kalmadığının.Kabul etmeyip takımı ateşe atmakdansa kendi egosunu yenip tekrar takıma geçti.Şimdi tekrar başladınız "Kunter Kunter"
2.YÖNETİM:Hem camia içindeki Kunter'cileri susturamadı hemde Graves ve Zizic gibi akıllı transferlerden sonra olağanüstü hatalı 3 transfer yaptı[Milan,Dejan,Marshall].Biri küçük takımın iyi istatistik yapan ama kesinlikle küçük takımın dışına çıkmaması gereken bir oyuncu.Diğeri savunma konusunda Zach Randolph'u bile hayretler içinde bırakan en iyi zamanları geçmiş kısa,hareketsiz,ağır ve hücum rebound'u,orta mesafe şutu dışında hiçbir şey yapmayan birisi.Sonuncusu en iyi zamanları geçeli epey olmuş 33 yaşında kurtarıcı!O kadar bağırdık savunma yapan atletik 3-4 numara diye ama siz beni sadece NBA ile ilgilenen biri sandığınız için benim mesajlarımla dalga geçmeye baktınız.Ben bunu Zizic ve Graves hücumda yeterli savunmacı lazım diye söyledim.
Şimdi soruyorum.Bu durumun 1 numaralı sorumlusu kim sizce?
Ali Demirci' Alıntı:Ama içinde bulunulan koşullarda Çetin YILMAZ hayli hayli bu kadroyu götürür. Cihansever YEŞİLDAĞ, bu iki isim bizim için uygundur.
Tarihimize sürülen karalekelerin bas sorumlusu olduğu icin bu takımı 17 sene sonra lig lideri yaptı ardındanda Uleb Final Four'u oynattı dimi . Galatasaray'ın basında bu basarıları elde eden kac Coach vardı Allah askına .Mithat Duran' Alıntı:Tab BALDWİN olur O.çevik olur M. DİDİN ,T.ÖNGÖREN,O.ENE olur hatta son 8 senedir takım çalıştırmayan K.MİNCÜNÖZLÜ bile olur yani Erman diye bir şartımız yok..M. ÖZYER bu takıma hiç bir katkı yapmadığı gibi tarihimize sürülen karalekelerin baş sorumludur.Siz hala savunun.
Tarihimize sürülen karalekelerin bas sorumlusu olduğu icin bu takımı 17 sene sonra lig lideri yaptı ardındanda Uleb Final Four'u oynattı dimi . Galatasaray'ın basında bu basarıları elde eden kac Coach vardı Allah askına .[/quote:3h6w17qc]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3h6w17qc]Tab BALDWİN olur O.çevik olur M. DİDİN ,T.ÖNGÖREN,O.ENE olur hatta son 8 senedir takım çalıştırmayan K.MİNCÜNÖZLÜ bile olur yani Erman diye bir şartımız yok..M. ÖZYER bu takıma hiç bir katkı yapmadığı gibi tarihimize sürülen karalekelerin baş sorumludur.Siz hala savunun.
Murat Özyeri bende çok severim ama bu sevgim onu eleştirmeme engel değildirMithat Duran' Alıntı:Tab BALDWİN olur O.çevik olur M. DİDİN ,T.ÖNGÖREN,O.ENE olur hatta son 8 senedir takım çalıştırmayan K.MİNCÜNÖZLÜ bile olur yani Erman diye bir şartımız yok..M. ÖZYER bu takıma hiç bir katkı yapmadığı gibi tarihimize sürülen karalekelerin baş sorumludur.Siz hala savunun.