Kerem SEÇER' Alıntı:Ne gördün Volkan
Bakıyorumda hocayla ilgili hiç bir soruya açıkça cevap veremezken.Konu dönüp dolaşıp 1 haziran'a geliyor ne göremedin Kerem ? ben sana söyleyim ben döneklik gördüm ,sözünü yeme gördüm mart ayında oy için bize vaad verenlerin seçim sonu yan çizmelerini gördüm.Daha söyleyim mi ? sen ne gördün birde bize yazsan da bilsek.
Ama konu hoca olunca herkes kabuğuna çekiliyor ses çıkmıyor açılan topikler uyduruk bahanelerle kilitleniyor.Eğer olursa bu takım avrupadan elenirse hesabını kime soracaksınız çok merak ediyorum ??
Bu arada şahsına sorulan onlarca soruyu es geçip başka konularada, değinmen bayağı ilginç sevgili kardeşim biz kimseyi yaşı ile yargılamıyoruz.Ama tabiki !!tecrübe farkı var deneyim var görmüş ,geçirmişlik var.
Bu takım son 3 senede harcadığı parayı tarihinde harcamadı karşılığında ne aldı.
Cevap hoca bir hiç ama bunu sizler itiraf edemiyorsunuz kimse bindiği dalı kesmez,savunduğunuz her şey bir bir çürütülüyor.Ama siz 3 maymunu oynuyorsunuz.Gerçekçi olun ki !!! hatayı kabullenmekte bir nevi erdemliktir.