Murat hoca bırakmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Avatar'ım neden gözükmüyor?

Firefox ile oturum açıp girdiğimde Avatarım yok gözüküyor!

İE ve Opera ile ziyaret ettiğimde ise diğer üyelerin Avatarları gayet net gözükürken benimki yine yok gözüküyor?

Bu ne biçim zihniyettir ?
 
Evet bu ne biçim zihniyettir. Site yönetimi olarak imageshack.us yönetiminden rica ettik, hatta Murat Hoca da aynı siteye ricada bulundu ve resmin silindi.
 
Sizlere söyleyecek söz bulamıyorum artık. imageshack sitesinden alınmış bir linkin görünmemesini de bize malettiniz ya. Gerçekten söyleyecek laf bulamıyorum. Artık insanlar da sizlerin amacının ne olduğunu anlıyorlar ama yavaşça.
 
Herkes neyin ne olduğunu anladı arkadaşım!!!


Forum yönetimine bunca zaman Demokratik olarak bizlere fikir beyan etme imkanı verdiği için sonsuz teşekkürler!

Elveda Galatasaray SEVDALILARI !!!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat eleştrilerin artık iyice kontrolden çıktı, biraz sakin ol lütfen!

Kahvaltı falan vs... böyle betimlemeler yapman kırıcı oluyor, Murat hoca'yı bu foruma böyle yazarak gönderemezsin, kongre üyesisin, şayet yanlış ilişkiler varsa orada ifşa et, ama burada bizi bu konuların içine çekme lütfen!

Murat hoca'yı beğenenlerde beğenmeyenlerde Koçluğunu konuşuyor, lütfen burada farklı yaklaştığını farket, insanları rencide etme.

Kendi adıma ben Murat hocay hep inandım, halada içimde bu inancı taşıyorum, ama bu forumdaki karşı görüşteki dostlarımın Murat hoca(saygılı olanları) eleştirilerini yaşadığımız olaylara bakarak saygıyla karşılıyorum.

Tekrar ediyorum ben hocamıza inanıyorum hala, ama Galatasaray'ımız için hayırlısı ne ise o olsun en çok buna inanıyorum!

Bakıyorumda !!bizi kalemşör ve güdümlü yazı yazıyorsun denirken !! kimse ortalıkta yok.İş murat hocaya gönderme yaparken aslan yürekli Eyüp sahnede eleştirimin dozunu aşıyormuşum.Yapmayın sapla samanı bir tutmayın .

Neye inanıyorsun Eyüp hocayamı ? geç bunları sende hocanın bu takıma hiç bir şey vermediğini aynanın karşısında sende itiraf ediyorsun.Amaç galatasarayın başarısı ise bu başarı bu hocayla olmaz.

Düne kadar söylediğiniz hoca ile ilgili tek söz adam gibi adam tabiri idi!!! o tabire uygun insanın nasıl davranması gerektiğini de !! çok yakın zaman da gördük maalesef.

Hocayı savunduğunuz bütün ilkeler tek tek çürütülürken şimdi yeni bir bahane bulundu .Bana inat hoca kalsınmış.Galatasaray başarısını böyle ufak hesaplar peşinde koşarak istemeyen arkadaşların bu takıma olan aşkını insan ister istemez içinde sorguluyor!!!!

Yazmak için sırf muhalefet olsun diye görüş bildirmeniz.Sizin de inancınızın son çırpınışları olarak görüyorum.
 
Ali Demirci' Alıntı:
Herkes neyin ne olduğunu anladı arkadaşım!!!


Forum yönetimine bunca zaman Demokratik olarak bizlere fikir beyan etme imkanı verdiği için sonsuz teşekkürler!

Elveda Galatasaray SEVDALILARI !!!
Ali bey!

Lütfen biraz sakin olun, eleştirilerinize devam edin, kimse sizi engellemeyecektir, keza bildiğim kadarıyla forum yönetimi topyekün Murat hoca konusunda net bir fikre sahip değil, buna inanın.

Bunun için size karşı bir şey yok, ön yargınızı lütfen kaldırın.

Forumu bırakmanız ise hata olur, burada yanlış bir şeyler varsa kalıp düzeltmeniz lazım, benim şahsi görüşüm bu yönde!

Siz defolsun vs.... şeyler yazmadıkça eleştirmeniz en doğal hakkınız!

Volkan Özger!

Volkan'cım geçmişten biraz ders çıkar, sende insanları dolduruşa getirme, herkes sükunetle eleştirsin, kimse karışmayacaktır!
 
sakinim eyüp abi ali kardesimi pmden bırakmaması için uyardim yeni avaratarımı koydum :)

Ankaraya gelemedim onun gazı var içimde abim bodrumda işim gec bitince cumartesi aksamı istanbula dönebildim takım izlemek istedim hani 2000 kişiye oynamayı hakeden takımı ama olmadı :(
 
Yeni moda kelle avcılarına ipe götürenlere sabotajcılara karsı murat hoca kalsın 8)

Artık zaman denilemiyo, iyi kadro degildi denilemiyo,sakatlıklar denilemez gecen seneden ders cıkartılması lazım,daha sezonun basındayız denilemez iki senedir hep aynı hikaye dinledik .

Yeni moda Murat hocaya gitsin dedigimiz için kalmasını isteyenler ya bir dediginiz tuttsunda disimi kırıcam hani bir davanız olsun bir konuya inancinız

İyi hoca dediniz elinizde kaldi

Zaman dediniz elinizde kaldı

Altyapı dediniz elinizde kaldi

Kadro dediniz elinizde kaldı

Simdi biz gitsin dedigimiz içinmi kalsın diyosunuz komik. Mithat abi unutugum ellerinde kalan baska sebep neden varsa eklersen sevinirim.Tek suclu biziz aslında biz gitsin demesek zati muhterem takımı sampiyonda yapardı ama biz tas koyduk burda yakında buda yazılıcaktır :)
 
Boş ver Volkan şimdi Eyüp abin bir cevap yazar yine hocaya güveniyorum der. İşin asıl komiği Eyüp ve arkadaşlarının güvendiği kadar hoca kendine güvenmiyor.

Yalnız unuttukları bir şey var oda görmezden geldikleri Galatasaray sevgisi
 
Mithat Duran' Alıntı:
Boş ver Volkan şimdi Eyüp abin bir cevap yazar yine hocaya güveniyorum der. İşin asıl komiği Eyüp ve arkadaşlarının güvendiği kadar hoca kendine güvenmiyor.

Yalnız unuttukları bir şey var oda görmezden geldikleri Galatasaray sevgisi
:muhaha :claps :hi :ehue :atki

Yok bir inancları olsun bir davada biz en basından beri bu takımı sampiyon yapamıcak diyoruz nedenide belli.Kötü hoca demedik hep yetersiz hoca dedik fikrimiz hiç degismedi ama onlar hep bir bahaneye sıgındılar son bahaneleride biz gitsin dedigimiz içinmis kalmasını istmelerinin nedeni artık nediyimki zaten !!!
 
Mithat!

Bana kavgacı diyenler seni gördükten sonra benim melek olduğumu anlamışlarmıdır diye düşünüyorum :)

Ben burada hiç bir zaman doğruları yazmaktan çekinmedim, hatta yazdığım bir yazıdan sonra gelen telofonları biliyorsun, ben her zaman eleştirimi yaparım.

Marshall konusunda ağzımı açmıyorum, hataymış vede susuyorum, şimdi ortada buna benzer bazı hatalar ve başarısızlıklar var bunun için inancı kaybolan vede eleştiren arkadaşlar bende saygı uyandırıyor(ama can akan gibi hakaret etmeden yazanları).

Benim yazdıklarım açık ve net, bugün bu klübün koçu Kunter olsaydı, ona saygılı olurdum, şuan hocamıza bu saygıyı gösteriyorum, casa maçını 39 sayı farkla kazanmak içimde inanç olmasını sağladı vede buna inanıyorum!

Neden anlattığım sebeplerden şüphe ediyorsun?

Kendine iyi bak :)
 
Volkan Ozger' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1n6z6317]Boş ver Volkan şimdi Eyüp abin bir cevap yazar yine hocaya güveniyorum der. İşin asıl komiği Eyüp ve arkadaşlarının güvendiği kadar hoca kendine güvenmiyor.

Yalnız unuttukları bir şey var oda görmezden geldikleri Galatasaray sevgisi


Yok bir inancları olsun bir davada biz en basından beri bu takımı sampiyon yapamıcak diyoruz nedenide belli.Kötü hoca demedik hep yetersiz hoca dedik fikrimiz hiç degismedi ama onlar hep bir bahaneye sıgındılar son bahaneleride biz gitsin dedigimiz içinmis kalmasını istmelerinin nedeni artık nediyimki zaten !!![/quote:1n6z6317]Volkan sen Ali'yi dolduruyorsun, Mithatta seni dolduruyor :)
Şakaydı tabiki yukardaki yazdığım.

Yeminli mali müşavir bir arkadaşım vardı, şimdi birde yeminli murat hoca düşmanı Mithat arkadaşım oldu.

Mithat yemiyorsun içmiyorsun, uyumuyorsun, ankaraya gelmiyorsun, kızları tebrik etmiyorsun, başka topiğe bakmıyorsun, bu tek hedefinin ne olduğunun açık ispatı!

Ali bey'i ve bu minvalde eleştrileri ayrı tutuyorum, ama sen iflah olmazsın:)

Volkan sana cevap yazayım, yakışıklı kardeşim benim, ben evet murat hocaya güveniyorum.
 
EYÜB abim güven ama ne olursun burda yazılanlar gibi biz gitsin dedik diye güvenme cünkü bunları okuyunca cidden üzülüyorum sölicek bahaneleri kalmadıkları için insanların

Bana deki yine zaman lazım eyvallah kadro kötü onada eyvallah bunlar tartısılıcak konularda biz gitsin dedik diye kalsın diyenler hakkaten komik duruma düsüyolar !!!
 
Volkan ben kimseye nispet olsun diye hocaya güvenmiyorum, gerçekten Casa maçı umutlarımı korumamı sağladı, 39 sayı fark atan takıma şans vermek istiyorum kendi zihnimde!

Ama sizin eleştirilerinizede saygılıyım, fakat Mithat farklı, onada saygılıyım, GS liliğinden şüphem yok ama bir takıntı olmuş hoca bence!

Mithat sana günde 2 tane prozac bir tane zanax öneriyorum kardeşim iyi geliyor :)

Ama sakın içki içme koma oluyorsun :)
 
Merak ediyorum Daçka'ya maçı 20 sayıdan vermeseydik ve Çorumda 3 de 2 yapsaydık bunları konuşurmuyduk. Futbolda skor yorumculuğu diye bi söylem oluştuya son bi kaç senedir sanki basketbolada bu deyimi yerleştirecek gibiyiz. Murat hocayı istemeyenleri anlıyorum ama maçları izlemeden bu kadar yorum nasıl yapılıyor anlam verebilmiş değilim.
 
Mithat bey sizin diğer konulardaki görüşlerinizide merak ediyoruz.. Her mesajınzda Murat Özyer kelimesinin geçmesi sizi halen bıktırmamış olabilir ama burdaki bir çok kişi için aynı şey geçerli değil.. Amacınız herneyse bunun yeri burası değil demokratik değil dediğimiz bu forumda size gerçekten sabır gösteriliyor açık söylüyorum başka bir forumda 2-3 mesaj sonrasında üyeliğiniz kapatılmış olurdu..

Forumda üye olan arkadaşlarımızın Galatasaray sevgililerini kimsenin istismar etmeye hakkı yok.. Murat Özyer konusunda herkesin farklı farklı görüşleri var burdaki bir çok arkadaşımız öğrencidir bir çoğumuz yeri geldi haşlığımızdan kıstık ama Galatasarayımızı yanlız bırakmadık..Ama bunun adını "İktidar Mücadelesi" koyup sırf bu amaçla hocamıza sebep ne olursa olsun saldırmanızı kimse göz yummamalı demokrasi dediğimiz şeyin ucu sınırısız değil sonuçta...

Lig ve ULEB'teki maçlarımız başlıyor artık konsantrasyonumuzu birazda maçlara kaydırsak nasıl olur?
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Merak ediyorum Daçka'ya maçı 20 sayıdan vermeseydik ve Çorumda 3 de 2 yapsaydık bunları konuşurmuyduk. Futbolda skor yorumculuğu diye bi söylem oluştuya son bi kaç senedir sanki basketbolada bu deyimi yerleştirecek gibiyiz. Murat hocayı istemeyenleri anlıyorum ama maçları izlemeden bu kadar yorum nasıl yapılıyor anlam verebilmiş değilim.

Samil kendi adıma cevap veriyorum dacka macının topicene bak oku nasılmıs tepkim mac öncesindede gör !!!
 
Ben herhangi bi isme eleştiri yapmadım. Biz hazırlık dönemindeyiz kupa maçları çok erken oynandı bjk yi yenseydik sende daçka maçından öncede olsa eleştirmezdin. Şimdi diyebilirsin "yenildik eleştircem tabi bundan doğal ne var" diye, benim de tepkim buna zaten takımı izlemeden skor üzerinden eleştiri yapmaya. Ben nasıl size katılmıyorum sizde bana katılmayabilirsiniz, hiç bi şekilde olayı tartışma ortamına çekmek istemiyorum çünkü 11 ekimden sonra mutluluğumu bozamam.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ben herhangi bi isme eleştiri yapmadım. Biz hazırlık dönemindeyiz kupa maçları çok erken oynandı bjk yi yenseydik sende daçka maçından öncede olsa eleştirmezdin. Şimdi diyebilirsin "yenildik eleştircem tabi bundan doğal ne var" diye, benim de tepkim buna zaten takımı izlemeden skor üzerinden eleştiri yapmaya. Ben nasıl size katılmıyorum sizde bana katılmayabilirsiniz, hiç bi şekilde olayı tartışma ortamına çekmek istemiyorum çünkü 11 ekimden sonra mutluluğumu bozamam.

Ozaman keremin (murat hoca süperiz diye bir ileyi eklemisti) bir topice orda onun altına yazdıgım bir ileti var onu bul oku :D bende fikir zikir hep aynı 2 senedir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst