Mithat eleştrilerin artık iyice kontrolden çıktı, biraz sakin ol lütfen!
Kahvaltı falan vs... böyle betimlemeler yapman kırıcı oluyor, Murat hoca'yı bu foruma böyle yazarak gönderemezsin, kongre üyesisin, şayet yanlış ilişkiler varsa orada ifşa et, ama burada bizi bu konuların içine çekme lütfen!
Murat hoca'yı beğenenlerde beğenmeyenlerde Koçluğunu konuşuyor, lütfen burada farklı yaklaştığını farket, insanları rencide etme.
Kendi adıma ben Murat hocay hep inandım, halada içimde bu inancı taşıyorum, ama bu forumdaki karşı görüşteki dostlarımın Murat hoca(saygılı olanları) eleştirilerini yaşadığımız olaylara bakarak saygıyla karşılıyorum.
Tekrar ediyorum ben hocamıza inanıyorum hala, ama Galatasaray'ımız için hayırlısı ne ise o olsun en çok buna inanıyorum!
Bakıyorumda !!bizi kalemşör ve güdümlü yazı yazıyorsun denirken !! kimse ortalıkta yok.İş murat hocaya gönderme yaparken aslan yürekli Eyüp sahnede eleştirimin dozunu aşıyormuşum.Yapmayın sapla samanı bir tutmayın .
Neye inanıyorsun Eyüp hocayamı ? geç bunları sende hocanın bu takıma hiç bir şey vermediğini aynanın karşısında sende itiraf ediyorsun.Amaç galatasarayın başarısı ise bu başarı bu hocayla olmaz.
Düne kadar söylediğiniz hoca ile ilgili tek söz adam gibi adam tabiri idi!!! o tabire uygun insanın nasıl davranması gerektiğini de !! çok yakın zaman da gördük maalesef.
Hocayı savunduğunuz bütün ilkeler tek tek çürütülürken şimdi yeni bir bahane bulundu .Bana inat hoca kalsınmış.Galatasaray başarısını böyle ufak hesaplar peşinde koşarak istemeyen arkadaşların bu takıma olan aşkını insan ister istemez içinde sorguluyor!!!!
Yazmak için sırf muhalefet olsun diye görüş bildirmeniz.Sizin de inancınızın son çırpınışları olarak görüyorum.