Eyüp ,Eyüp turu geçtik.Hadi doğru havaalanına Beşiktaşı alkışlamaya ne olsa bize acıyıp maça asıldılar arada Murat hocayıda tebrik edersin.Nede olsa budurumda onun da !!katkısı yadsınamaz.
Sorularıma cevap ver dostum!Mithat Duran' Alıntı:Eyüp ,Eyüp turu geçtik.Hadi doğru havaalanına Beşiktaşı alkışlamaya ne olsa bize acıyıp maça asıldılar arada Murat hocayıda tebrik edersin.Nede olsa budurumda onun da !!katkısı yadsınamaz.
Sorularıma cevap ver dostum!Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3d5pr5kp]Eyüp ,Eyüp turu geçtik.Hadi doğru havaalanına Beşiktaşı alkışlamaya ne olsa bize acıyıp maça asıldılar arada Murat hocayıda tebrik edersin.Nede olsa budurumda onun da !!katkısı yadsınamaz.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat bayanlar kupayı alack gitmemize gerek yok demek heeee
Asıl böyle gitmek lazım bana görede, neyse karşılıklı olmasın atışmalarımız ama lütfen biraz daha objektif ol, eleştirirken!
Mithat Duran' Alıntı:iyiken herkes konuşur sahiplenir işler kötü gittiğinde taşın altında yalnız bizim elimiz kalır.
Selçuk selam!Selçuk Kahveci' Alıntı:abi çok güzel atışıyorsunuz
aşıkların atışması gibi
aslında gib fazla ikinizde Galatasaray Aşğısınız nede olsa