Necati BAŞARAN' Alıntı:Eyüp Abi diyosun ya 1.madde olarak ben Murat Hoca'nın yerinde olsam önce yönetimle konusurum ondan sonra istifa edip etmiyceğime karar veririm diye?
Şimdi çok açık bir soru sorıcam sana.Ertuğrul Sağlam'ın istifa ederkenki açıklamasından bir demet ekleyip:'Bana arkandayız diyip yüzüme gülenler öğrendim ki başkalarıyla görüşüyorlarmış.Şimdi onurumla istifa ediyorum artık kimle isterlerse onla görüşebilirler.'Beşiktaş Yönetimi bu sırada Lucescu ile bikaç sefer görüşmüştü,medyada birçok organda çıktı bunlar.Şimdi sezon sonunda Murat Hoca'yı kesnlikle istemeyen,Erman Hoca ile görüşen,hocadan memnun olmyana bu yönetim değil midir?Beşiktaş ile görüşmemiş midir Murat Hoca?Kısacası yönetimin ona olan bu tavrına karşı bunca şey üstüne yapması gereken tavrı bilicek olup istifa etmek olmamalı mıdır?Yarın bigün alınacak ilk kötü sonuçtan sonra mı gitmesi daha güzel bir tutumdur?Mesela Uleb Cup'a katılamazsak Murat Hoca bunun cevabını vicdanında nasıl verecektir???
GENÇLER DOĞRULARI ÖĞRENMEK İÇİN BAK NASIL SORGULUYOR
Al sana buz gibi sorular ver verbilirsen cevabını .Ama yalnız bu sorular sana değil Kerem sen ver cevabını.
Sana koca bir aferin kardeşim,doğrular tekdir vede saklanamaz.