Re: Murat ÖZYER ile yollar ayrıldı
şube için bir milattır.Zamansız ama gecikmiş bir istifa.
Teşekkürler Murat Hoca
şube için bir milattır.Zamansız ama gecikmiş bir istifa.
Teşekkürler Murat Hoca
Bu çok yanlışBerk Tuna' Alıntı:Güzel ve doğru bir hamle.
Sonuçta Koray Hoca'nın basketbol bilgisi Murat Özyer'den tabi ki daha üstün.
Artık Cafe Crown'un değil,Galatasaray'ın koçu Galatasaray'ın başında!
Verdiklerin için teşekkürler Murat Özyer...
orhun ene olmaz daha bu kıvamda değil belki de murat hoca da bu yüzden başarısız olduberkkay99' Alıntı:sonunda oldu işte ORHUN ENE görev başına
Arda Öztürk' Alıntı:Ha ha ha......
Murat özyer.....
Artık veda etmesi gerekiyordu zamanı gelmişti alınan kötü avrupa mağlubiyetleri ve son verilen beşiktaş maçı son nokta olmuştu ancaak...
Kimse Koray hocaya hoşgeldin dememizi beklemesin.
Galatasaray spor kulübünün demokrasi değil kişiye dayalı yönetildiğini görmek beni bitiren nokta olmuştur.
Şubeye paranın geldiğini gören abiler 1 senedir iş başındaydı zaten.Onlarında gücü Murat hocayı anca bir yılda göndermeye yetti.Dizilerin efsane koçunu galatasarayımıza kazandırdılar.Ben lise defterindeki Koray hoca yerine Koçum benim deki Tarık Akan ı tercih ederdim.
Gitsin dediniz gitti.Çünkü gitmesi gerkiyordu.Ama yerine gelecek en son adamdı Koray Mincinözlü.
Biz takımımızın başarısını istiyoruz.Ama şuan en ufak bir başarısızlıkta da tepenize bineriz.Kazanın fener maçını alkışlayalım bakalım.Ya kaybedersek!
Guard olarakta Ozan Güven'i alalım bari. hahaArda Öztürk' Alıntı:Ben lise defterindeki Koray hoca yerine Koçum benim deki Tarık Akan ı tercih ederdim.
Guard olarakta Ozan Güven'i alalım bari. haha[/quote:3hn6stcv]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3hn6stcv]Ben lise defterindeki Koray hoca yerine Koçum benim deki Tarık Akan ı tercih ederdim.