Ünsal bey siz benim maç yorumumu okuyupta mı ? böyle bir fikre kapıldınız yoksa okumadan sallama mantığıylamı,bu bir tercih meselesi değildir.Yeri zamanı geldiği gün bu kulübü yöentecek insanlar o koltuğa oturur siz merak etmeyin.Galatasara'da bir kural vardır görev alınmaz,size görev verilir yalnız her şeyin olduğu gibi bunun da bir yeri ve zamanı var[/quote]
Mithat bey;
Öncelikle okumadan sallama iş yapmam; okuduktan sonra da iş yapmam. Söylediklerimin de maç yorumuyla alakası yok; genel bir tespit. Doğrudur ;Galatasaray'da görev alınmaz verilir; ben de aynı noktadayım; sizden ricam göreve talip olduğunuz halde; bu görevin sizin de içinde bulunduğunuz gruba verilmemesinin sebeplerini hiç düşündünüz mü demiştim? Hani bazı konularda çok net konuşmak istemiyorum; bir vakit illa ki karşılaşırız; daha detaylı anlatırım; ama ; çok saydığım bir büyüğümün- önemli bir basketbol adamı; yugoslav ekolünden. Yugoslav ekolü derken Türkiyedeki Nihat izic'i falan kastetmiyorum; gerçek yugoslavları kastediyorum - bir lafını söyleyeyim; belki birşeyler ifade eder:
" Her oyuncu ver her koç; alternatiflerine olan avantajları dolayısıyla tercih edilir; başlı başına kariyeri herkese tercih edilebilen sadece Jordan var"
Sizce; bunu yönetim gruplarına uygulayamaz mıyız? Sanırım uygularız
[/quote]
Bir yanlış anlaşılmayı hemen düzeltmek istiyorum biz hiç bir göreve talip olmadık ,olmayızda bunun bilincinde olan insanlarız .Yani sizin dediğiniz gibi ben bağlı bulunduğum birlikteliğin talip olupta alamamak gibi bir durumu yok.
Bizi tercih etmedikleri gibi bir durumda yok !!! zamanında imkansızlıklar içinde bu görevi bize bırakanları ortada bırakmamak adına bir hizmeti yapmaya çalıştık hepsi o zamanı geldiğinde de bu kadar ebgellere ve çelmelere daha fazla meil vermemek adına ilerki zamanlar için adımızıda yıpratmamak adına görevi yeni yönetime teslim ettik.
Bunda ki ! amaç kulübün menfaatleri içindir Yoksa koltuk sevdalısı olsak bizi zaten o koltuktan kaldırmazlardı.
Şimdi bizim karşı olduğumuz hoca falan değil biz bu şubenin yönetiliş tarzına karşıyız,sponsor odaklı bir yönetim Galatasaray ananelerine tamamen aykırıdır.
Sanırım karşı karşıya geldiğimizde ikimizinde anlatacağı çok konu olacaktır.
saygılarımla
M.DURAN