Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1mvhoc3a] Ve sen çok doğru söylüyorsun 10 senedir bir organizasyon olmadı sebebine gelince kulübümüzün bütçesinde basketbol için bir kaynak olmadığından şubenin kapatılması için bir karar alınıyorduki işte şimdi kendini bilmez haddini bilmez genç kardeşlerimizin düşman gördükleri abiler olaya müdahele ettiler.
M. DURAN
Mithat Bey kendimi genç ruha sahip biri olarak gördüğüm için acaba ben de haddini bilmez gençlerden miyim merak ettim? Ayrıca önceki sayfalarda iletinize verdiğim cevapta bir sorum vardı, sanırım gözünüzden kaçtı.
Onur Yavuz' Alıntı:
Ayrıca çok soru sormaya başladım biliyorum ama "ağabeyler"in şubeye destek vermesi için aktif görev alması şart mı? Hadi erkek takımı kendi etti kendi buldu diyelim, bayan takımını ezdirmemek için Turgay Demirel´e söz geçirebilecek bir ağabeyimiz bile yok muydu?
Zamanında Canaydın´a Galatasaray´ın bir spor kulübü olduğunu hatırlattıkları için ağabeylere teşekkür ediyorum. Bu arada haddimi aşarak bir soru daha sormak istiyorum; Murat Özyer´in yaptığı bir yanlış üç doğrusunu götürürken ağabeylerin bir doğrusunun tüm yanlışlarını götürmesi adil midir?[/quote:1mvhoc3a]


Sevgili Onur sorunu gözden kaçırdığım için inan çok özür dilerim.Şimdi elimden geldiğince bildiğim değilde anlatabileceğim kadarıyla maalesef her konuyu açıklayamıyorum özür dilerim.Murat hoca bu takıma iki sene önce geldi önce nasıl geldiğini bir bakalım erman hoca istanbula çağrılmış kendisine hocalık teklif edilmiş tam imza attırılacakken murat hocaya sponsor baskısıyla imza attırılmış kendisine takım emanet edilmiştir.Sponsor olmasaydı murat özyer galatasaray'ın gündeminde bile yoktu. tabi o zamanlar kendisi yunanistana gidiyordu ne tesadüf ki gerçekte olmayan transferde olmadan bize hoca oldu.Şimdi iki senede bu takım 10 milyon doların üzerinde para harcadı ve daha kötüsü bu yıl önümüzdeki yılın bütçesinden de para harcadı sonuç sıfır tabi uleb cup taki 4. başarı sayılıyorsa bir şey diyemem.ikinci bir konu oyuncusu bursada takım idarecini döverken gece saat 12 suları kendi kampta olmadığı için olaya müdahele edememiş daha sonra öğrendiğinde de böyle bir olayın olmadığını söylemiştir. Şimdi fenerbahçeye tarihinin en ağır mağlubiyetini alıp sonra basına biz cafe crown olarak bu sene kendimizi başarılı sayıyoruz demesi kendisinin hale hazırda galatasarayın başında olduğunun farkında olmadığının bir göstergesidir.Biz geçen sene niye bu kadar eleştirmedik dedik ilk yılı sabır ama baktıkki işler sabırla çözülmüyor .Birde bakıyorum alt yapı ve sağlık konularında çok şey yaptı deniliyor iki senedir alt yapıdan bir oyuncuya iki dakka şans vermemiş bir hoca alt yapıya nasıl önem vermiş sayılıyor anlamış değilim.

Son olarak eyüp arkadaşım kim sana diğer rakiplerimiz bizim iki ve üç katı bütçeler ayrılmış diyorsa koca bir yalankarşılaştığımızda ben sana gerçekleri söylerim sen de doğrusunu öğrenirsin

Saygılarımla

M.DURAN
 
bende sapına kadar galatasaraylıyım, gitmediğim deplasman yok türkiye'de. iş galatasaraylılıkta bitiyorsa ben geçeyim basketbol takımının başına ben de bu noktaya getiririm bu takımı!! ayrıca kurumsallaşmayı gerçekleştirmek ne zamandır antrenör ün işi ? benim bildiğim bu işi yöneticiler yapar. murat hoca mesaisini bu işlere harcamasın. bundan sonra eğer ki başımızda kalacaksa takımı doğru dürüst oynatsın bize yeter. benim görüşlerim bu yönde. saygılar..
 
Kaan bizim kulüpte basketbolla ilgili kaç kişi çalışıyor biliyor musun?
O dediğin şeyleri kim yapacak acaba hoca yapmayacak da?
Saysan Dedehayır'la beraber 5 kişiden oluşan bir basketbol yönetimimiz var tabiki hoca yapacak bu işleri.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Kaan bizim kulüpte basketbolla ilgili kaç kişi çalışıyor biliyor musun?
O dediğin şeyleri kim yapacak acaba hoca yapmayacak da?
Saysan Dedehayır'la beraber 5 kişiden oluşan bir basketbol yönetimimiz var tabiki hoca yapacak bu işleri.
eğer öyleyse başarısızlığın faturasını yönetime de kesmek gerekli.. gerçekten murat hoca 10 üzerinden 10 insan ama keşke biraz daha agresif olsa.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Birde bakıyorum alt yapı ve sağlık konularında çok şey yaptı deniliyor iki senedir alt yapıdan bir oyuncuya iki dakka şans vermemiş bir hoca alt yapıya nasıl önem vermiş sayılıyor anlamış değilim.


M.DURAN

Ben sadece bu cümleye bi iki laf edecem altyapı malasef iki senede yoluna koyulmuyor en alttan alıp yukarılara çıkarmak lazım buda zaman alıyo tabi.İki senede olacak iş değil bunlar:Murat Hoca bunu başlattı.Umarım sonra gelenler buna özen gösterip devam ettirirler.Bide niye çıkarıp oynatmıyoda dedinizde eminimki hazır olsa bi veya iki oyuncu en azından kadroya alır belki bikaç dakika şans verirdi.Asıl bundan sonra 10 yıldır Türkiye Şampiyonasına ilkkez giden takımından bikaç oyuncu bundan sonra yukarıya çıkabilirki yanuılmıyosam Nusret sezon başı A takımla antremanlara çıkmıştı bunlar bi kaç senede ha diğince olacak işler değil,biraz sabır lazım.Ayrıca profesyonelde bi sağlık kururlu kuruldu.Enteresandır bunca sene aklına gelen olmamış daha çok başka işlerle uğraşmaktan...
 
Murat Ozyer'in genclerle calısmayı seven coach profiline uymadıgını dusunuyorum..

Bir cok konuda kafası karısık,telaslı,dusunceli...Henuz neyi,nasıl basaracagını bilmiyor.

Ayrıca cok taviz veriyor..Masaya pat yumrugunu vuran tiplerden degil..Sizce iyi mi,bence hayır,oyuncular uzerinde az-cok korku salacaksın..Oktay Mahmudi'nin bu yonunu severim.
 
Mithat abi ben yazılarınızı tekrar tekrar okudukça sizin Murat Hoca'ya garezinizin olduğunu düşünmeye gerçekten başladım.Murat Hoca'^nın 2 sene içindeki en büyük şanssızlığı Ülker Sponsorluğunda olması.Geçen sene harcanan para 3.5 milyondolar olduğunu söyledi Murat Hoca.Bu Murat Hoca'nın ayıbı değildir bu tamamen herşeyini Ülker'ê bağlamış yönetimin ayıbıdır.Murat Hoca^nın Gs tvdeki programını izlediniz mi bilmiyorum fakat izlemenizi rica ediyorum...

Galatasaray'ın haklarını korumak için hakem dövmek abilik değildir abicim.Galatasaray'ın haklarını korumak masayı yumruğunu sağlam vurmaktır hakemin gözüne değil.103 yıllık çınar Liseden yetişmiş abilere hiç yakışmayan davranışlardı bu tür davranışa doğru demenizi eğer ilerki senelerde siz de bu oluşumun içinde olacaksanız beni daha da korkutmuştur.Bu sene tüm maçlarda Erşan Kartal hakkımızı yedi.

Erman Kunter'le yaşadığınız 3.lüğü çok iyi hatırlıyorum.10 mağlubiyet alınmış.Öndeki rakiple 8 galibiyet fark var.Yarı Finalde tam bir denize dökülmüşlük.O da Galatasaray'ın kurmuş olduğu en iyi kadrolarda biriydi..

Ya sizde bu işlerin içinden gelen birisiniz.Bu işleri bile biri olduğunuz söylüyorsunuz.Bence Murat Hoca'ya bu derece ağır eleştiriler size vesizin geçmişte olduğunuz makama yakışı kalmıyo.Malesef artık bu şubede görev alacağınız için ve tek engelin Murat Hoca olduğundan bu derece ona salladığınızı düşünüyorum.Siz eğer bu kulupte belli bir yere gelecekseniz bu şekilde değil.Tırnaklarını kazıyarak gelmelisiniz.Görüyorum ki siz başkalarının tırnaklarını kopararak gelmeye çalışıyorsunuz.Ben açıkcası sizin gibi yönetici istemem kulubumde.Umarım yanılan ben oluyorumdur ve tek isteğiniz Galatasaray'ın başarılı olmasıdır.

Abilere tekrar gelirsek Canaydın'ı 6 sene başımızda tutupta takımı kurtar diyemeyen abi ben istemem abi.Abi abiliğini yapar taşın altına elini sokar.Yalçın Granit bir sene kalkıştı elinden geleni yaptı.Ondan sonra kimse elini tam sokmadı..Galatasaray Takımı forumlarda yönetici tartışacak kadar düşmemeliydi.Saygıyla andığımız ve anacağımız abilerin oyuncağı gibi görülmemeliydi.Eskiden Galatasaray görev alıp bu işin zorluğunu bilen abiler tarafından bu derece ezilmemeliydi.

Bu arada yaş kavramına çok takıllmamak gerekir Mithat Abi siz Galatasaray'da görev aldığınızda 27 yaşındaymışsınız bunu da unutmamak gerekir.Yani gençler cin gibi siz merak etmeyin.
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Murat Ozyer'in genclerle calısmayı seven coach profiline uymadıgını dusunuyorum..

Bir cok konuda kafası karısık,telaslı,dusunceli...Henuz neyi,nasıl basaracagını bilmiyor.

Ayrıca cok taviz veriyor..Masaya pat yumrugunu vuran tiplerden degil..Sizce iyi mi,bence hayır,oyuncular uzerinde az-cok korku salacaksın..Oktay Mahmudi'nin bu yonunu severim.


Bu düşünceyi bende sene boyunca dile getiriyordum fakat adamın kendi kişilği var bu değişmez ve değişmemesi de bu adamın kabahatı değil artısı olmuştur.
Oyuncuları korkutmak mı? Köle ticareti yapmıyoruz arkadaşım ? Kalli'den önce ve Kalli'den sonra diye Galatasaray Takımını biraz düşün gör bakalım disiplin mi kardeşlik ve sıcak davranış mı ?

Bazen sırf eleştirmek için eleştirmeyin.
 
@Burak Barut,abicim eğer Ülker sponsor olmasaydı zaten M.ÖZYER'i bugünlerde konuşuyor olmazdık ;)

Sponsor isteği ve başka sebeplerle kendisi takımın başına geldi vs.vs.

Ama 2 yılda hangi Kupalarda Final veya üst seviyelere geldik? Hedef olarak konmamış Ulep Cup müthiş işler yaptık oysa kimseden büyük beklentiler yoktu.

Ama Türkiye liginde işler iyi başladı ama berbat bitti.Asıl neden Avrupa da bu kadar ileri gidebileceğimiz önceden hesaplanmamıştı,idmanlar,yurtdışı seyahatleri takımı yıprattı işte burada eleştiriyoruz Özyer'i ilerisini göremedi,kadroyu dar kullandı,rotasyon sağlanamadı.1 maç oynayan oyuncu 2-3 maç sahada gözükmedi,Pivotlar hazır tutulmadı,4 numarada resmen hovardaca davranıldı.Disiplin ve otorite olarak da maalesef eksikleri var.

Çok iyi oluşturulan sinerji,iyi bir bütçe ve gerçek hedef olan Türkiye liginde yaşanan hüsran ligi 5.bitirmek ve Play-off da süpürülmek taraftarların hazmedeceği türden olaylar değildir.

Lütfen şu bizden kat kat daha fazla bütçesi var edebiyatlarını,başarısızlığa kılıf uydurma durumlarını bırakın.Kadroysa kadro,salonsa salon,destekse destek.

Taraftar olarak o 3 katımız dediğiniz Efes ve Telekom bize yaklaşabilir mi?

Ezeli rakiplerimiz Yarı Final ve biriside halen Final oynuyor ve şampiyonluk şansı yüksekse bizler çok iyi bir bütçe ile başlayıp Ligi hüsranla bitiriyorsak kusura bakmayında böyle bir koç ile devam edilmesi anormal bir durumdur.

Taraftar olarak başarı kriterim Kupa,en azından final oynamak,1.sıra da olmak.

Bunların dışında lig de 5.lik beni tatmin etmez,çeyrek final hiç galibiyet alınmadan elenmek insanın içine oturur.
 
Bazıları sürekli uleb cupta 4.lüğün başarı olmadığını söylüyor. Bu derece, kulubümüzün avrupada aldığı en büyük başarıyken nasıl görmezden gelinir. Bunun adı kara mizah değilse artniyettir. Yada biz bilmeyeli fransa kupası finali, uleb final four'undan daha büyük bir başarı mı sayılmaktadır? Mazur görün bunu sormamın nedeni yine bazıları dandik fransa kupası finalini başarı sınıfına sokarken, ısrarla uleb başarısını küçümsediler.

O bazılarına sesleniyorum bu davranışınız Galatasaray basketbol kamuoyuna nifak sokmaktır. Çünkü anladığımız kadarıyla sıradan kişiler değilsiniz. Ve bu tavırlarınız çok sevdiğimiz abilerden ve yine çok sevdiğimiz Erman Kunterden neredeyse nefret etmemize sebep olmaktadır. Çünkü sanki bu kişileri arkadan iş çeviren fırsatçı kimseler gibi göstermektesiniz.

Lütfen haddim olmayarak sizi sağduyuya davet ediyorum. Murat hocayı yerden yere vurmak size fayda etmez bilakis şubeye gönül vermiş binlerce Galatasaraylının nefretini kazanırsınız bir yönetici adayı olarak. Ayrıca şubeyi emanet edeceğimiz kişilerin, bu tür bir platformda yeni gelecek koça kulis yapıp mevcut koçu küçük düşürmeye çalışması son derece itici ve yöneticilik vasıflarıyla uyuşmamaktadır.

Son olarak yeni koç kim olacaksa yönetimin kararına saygılıyız ve iyi günde, kötü günde yanında olacağız herzaman ki gibi...Ama herkesten aynı saygıyı beklemek hakkımızdır...

saygılarımla...
 
Yazılanlarda gözüme bir şey çarptı son postta olduğu gibi.
Ne demek yönetim ne karar verirse arkasındayız destekçisiyiz ?
5 sene önce "belki" doğru olabilirdi bu söz ama artık kesinlikle yanlış bir yaklaşım. Tamamen karşıyım.
 
Bence bu konuda 2 tarafta uzlaşmaz bir noktaya doğru kaydı, böyle giderse tartışmalar dahada sertleşecek lütfen herkes sakin olsun!!!

Bekleyelim ve görelim bakalım neler olacak?
 
Ali Demirci' Alıntı:
@Burak Barut,abicim eğer Ülker sponsor olmasaydı zaten M.ÖZYER'i bugünlerde konuşuyor olmazdık ;)

Sponsor isteği ve başka sebeplerle kendisi takımın başına geldi vs.vs.

Ama 2 yılda hangi Kupalarda Final veya üst seviyelere geldik? Hedef olarak konmamış Ulep Cup müthiş işler yaptık oysa kimseden büyük beklentiler yoktu.

Ama Türkiye liginde işler iyi başladı ama berbat bitti.Asıl neden Avrupa da bu kadar ileri gidebileceğimiz önceden hesaplanmamıştı,idmanlar,yurtdışı seyahatleri takımı yıprattı işte burada eleştiriyoruz Özyer'i ilerisini göremedi,kadroyu dar kullandı,rotasyon sağlanamadı.1 maç oynayan oyuncu 2-3 maç sahada gözükmedi,Pivotlar hazır tutulmadı,4 numarada resmen hovardaca davranıldı.Disiplin ve otorite olarak da maalesef eksikleri var.

Çok iyi oluşturulan sinerji,iyi bir bütçe ve gerçek hedef olan Türkiye liginde yaşanan hüsran ligi 5.bitirmek ve Play-off da süpürülmek taraftarların hazmedeceği türden olaylar değildir.

Lütfen şu bizden kat kat daha fazla bütçesi var edebiyatlarını,başarısızlığa kılıf uydurma durumlarını bırakın.Kadroysa kadro,salonsa salon,destekse destek.

Taraftar olarak o 3 katımız dediğiniz Efes ve Telekom bize yaklaşabilir mi?

Ezeli rakiplerimiz Yarı Final ve biriside halen Final oynuyor ve şampiyonluk şansı yüksekse bizler çok iyi bir bütçe ile başlayıp Ligi hüsranla bitiriyorsak kusura bakmayında böyle bir koç ile devam edilmesi anormal bir durumdur.

Taraftar olarak başarı kriterim Kupa,en azından final oynamak,1.sıra da olmak.

Bunların dışında lig de 5.lik beni tatmin etmez,çeyrek final hiç galibiyet alınmadan elenmek insanın içine oturur.


Sevgili Ali dünde böyle bir postunu gördüm cevap istedim ama vermedin.
Murat Özyerin Ülker desteği ile geldiğini kanıtla....
 
1.3 Yukaridakı Ali Demirci arkadasın yazısı mukemmel,tek kelimeyle...

Football Manager oyunu oynayanlar bilir..Coachların degerlendirmeleri vardır 10 puan uzerinden.Sahsen buna benzer bir tablo cıkaracak olursam... (1-Berbat,5-Orta 10-Süper)

Coaching: 5 Mental: 5

Hucum Calıstırma Ozelligi: 5 Adaptasyon:6
Savunma Calıstırma Ozelligi:7 Kararlılık:4
Antreman Yaptırması:6 Genç Yetenek Keşfetme:4
Oyuncu Ilışkileri:6 Oyuncu Potansiyelini Keşfetme:5
Taktik Duzeyi:5 Disiplin:6
Genclerle Calısma:4 Motivasyon:5
 
Sevgili arkadaşlar benim duyduğum ve bildiğim kadarı ile kulübümeze koç olarak Ülker grubunun 1.tercihi Ergin ATAMAN'dır. Bu olmazsa Murat ÖZYER ile yüksek ihtimalle devam edilecektir. Erman Kunterin ise koç olması süpriz olur çünkü Cholet ile 2 senelik mukavelesi var. Ayrıca şubemizin lafta özerkleştiği dönemde ( Yani kulüpten maddi desteğin kesildiği dönemde ) abiler şubenin kapanmaması için büyük çabalar vermişlerdir. Ama yönetimin başarılı gözükmesi için sadece futbola kanalize olması basketbol şubesini zora sokmuştur. Hatta Sayın Özhan CANAYDIN a şube görülmezden gelinirse Bayan takımının küme düşeceği, Erkek takımıda böyle bir sonu bekleyeceği iletilmiştir. Ayrıca sözde özerklik döneminde bulunan sponsorluklar yönetim tarafından desteklenmemiş havada kalmıştır. Ayrıca ben abilerin isyanının Murat Özyer den çok sponsorluğun içeriğine olduğunu düşünüyorum. Yani bu kadar para sponsorluk için verilecekse bu paranın daha iyi kullanılması daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Galatasaray isminden ne şahıslar nede sponsor firmalar büyük değildir. Bu sponsorluğu Ülkerin kendisinin yönetip kara vermesi yerine, Galatasarayımızın yönetmesi gerektiğini düşünmekteyim. Neyse burda hepimiz Galatasaraylıyız yeri geliyor birbirimizi kırıyor, yeri geliyor çok ayrı düşüyoruz.. Ama gönül hep Galatasarayımızın başarısını istiyor..

Saygılar,
 
Murat İnal' Alıntı:
Yazılanlarda gözüme bir şey çarptı son postta olduğu gibi.
Ne demek yönetim ne karar verirse arkasındayız destekçisiyiz ?
5 sene önce "belki" doğru olabilirdi bu söz ama artık kesinlikle yanlış bir yaklaşım. Tamamen karşıyım.

Murat bey yönetimin arkasındayız yada destekçiyiz demedim. Yalnızca bazı şeyler rahatsızlık versede, memnun kalmasamda,karara katılmasamda saygı duyacağımı ve takımı destekleyeceğimi belirttim. Yani kararı değil Galatasaray basketbol takımını destekleyeceğim. Takımı eleştirmek gerekiyorsa eleştireceğim fakat birilerini sevmediğim için takımın yenilmesini isteyip durumdan faydalanmayacağım!!! Sanki geçtiğimiz dönem bunlar oldu. Sitemim bunadır!!! Yoksa yönetim neylerse güzel eyler gibi bir tavrım yok...
 
Burak Barut' Alıntı:
Mithat abi ben yazılarınızı tekrar tekrar okudukça sizin Murat Hoca'ya garezinizin olduğunu düşünmeye gerçekten başladım.Murat Hoca'^nın 2 sene içindeki en büyük şanssızlığı Ülker Sponsorluğunda olması.Geçen sene harcanan para 3.5 milyondolar olduğunu söyledi Murat Hoca.Bu Murat Hoca'nın ayıbı değildir bu tamamen herşeyini Ülker'ê bağlamış yönetimin ayıbıdır.Murat Hoca^nın Gs tvdeki programını izlediniz mi bilmiyorum fakat izlemenizi rica ediyorum...

Galatasaray'ın haklarını korumak için hakem dövmek abilik değildir abicim.Galatasaray'ın haklarını korumak masayı yumruğunu sağlam vurmaktır hakemin gözüne değil.103 yıllık çınar Liseden yetişmiş abilere hiç yakışmayan davranışlardı bu tür davranışa doğru demenizi eğer ilerki senelerde siz de bu oluşumun içinde olacaksanız beni daha da korkutmuştur.Bu sene tüm maçlarda Erşan Kartal hakkımızı yedi.

Erman Kunter'le yaşadığınız 3.lüğü çok iyi hatırlıyorum.10 mağlubiyet alınmış.Öndeki rakiple 8 galibiyet fark var.Yarı Finalde tam bir denize dökülmüşlük.O da Galatasaray'ın kurmuş olduğu en iyi kadrolarda biriydi..

Ya sizde bu işlerin içinden gelen birisiniz.Bu işleri bile biri olduğunuz söylüyorsunuz.Bence Murat Hoca'ya bu derece ağır eleştiriler size vesizin geçmişte olduğunuz makama yakışı kalmıyo.Malesef artık bu şubede görev alacağınız için ve tek engelin Murat Hoca olduğundan bu derece ona salladığınızı düşünüyorum.Siz eğer bu kulupte belli bir yere gelecekseniz bu şekilde değil.Tırnaklarını kazıyarak gelmelisiniz.Görüyorum ki siz başkalarının tırnaklarını kopararak gelmeye çalışıyorsunuz.Ben açıkcası sizin gibi yönetici istemem kulubumde.Umarım yanılan ben oluyorumdur ve tek isteğiniz Galatasaray'ın başarılı olmasıdır.

Abilere tekrar gelirsek Canaydın'ı 6 sene başımızda tutupta takımı kurtar diyemeyen abi ben istemem abi.Abi abiliğini yapar taşın altına elini sokar.Yalçın Granit bir sene kalkıştı elinden geleni yaptı.Ondan sonra kimse elini tam sokmadı..Galatasaray Takımı forumlarda yönetici tartışacak kadar düşmemeliydi.Saygıyla andığımız ve anacağımız abilerin oyuncağı gibi görülmemeliydi.Eskiden Galatasaray görev alıp bu işin zorluğunu bilen abiler tarafından bu derece ezilmemeliydi.

Bu arada yaş kavramına çok takıllmamak gerekir Mithat Abi siz Galatasaray'da görev aldığınızda 27 yaşındaymışsınız bunu da unutmamak gerekir.Yani gençler cin gibi siz merak etmeyin.


Sevgili kardeşim Burak

Öncelikle bu gün galatasaray basketbol takımını seyrediyorsan tv.veya salonda beğenmediğin abilerin yoğun baskısındandır yoksa banane deselerdi bu gün şube çoktan kapanmıştı ikincisi artık kulüpte aktif bir görev almıyacağımı şimdiden belirtmek istiyorum.Zamanımı işime ve aileme harcamak düşüncesindeyim yani kimsenin kuyusunu kazmak gibi bir derdim yok ben yalana karşıyım size söylenen her şey doğru değil ,galatasaray kimsenin tekelinde değildir.bu kurumda görev alınmaz size verilir sizde layıkıyla yaparsınız bu kadar basit.Ülker fenere verdiği maddi desteğin onda birini bize veriyor ben buna karşıyım .fenere antrönör konusunda diretebiliyormu hayır o zaman bize niye kendi adamını diretiyor.Murat hoca bu takıma koç olacaksa bunu galatasaraylılar karar vermelidir yoksa parayı ben veriyorum benim adamım koç olucak diye bir kavram olamaz bunu hiç bir galatasaraylı kabul etmez edemez.erşan kartal olayına gelince verdiğimiz tepki görünüşte yanlış olabilir ama o herif bizim canımızı daha önce çok yaktı vede sabrımız test etti hele rakipten çıkan topa dönüp fatihe teknik faul çalması o gün için bardağın taşmasına sebeb oldu sence yanlış olabilir senin görüşün saygı duyarım yalnız elin adamı gelip senin emeğini alınterini gözünün önünde sana gülerek çalıyorsa her halde tepkin arkanı dönmek ve görmemezlikten gelmek olmayacağını tahmin ediyorum.Dilerim günün birinde bu büyük kulüpte aktif görev alırsın o zaman benim ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını umuyorum.

M.DURAN
 
Mithat Duran' Alıntı:
Ahmed bey pardon imlada hata yapmış olabilirim bunu için kusura bakmayın.Yalnız sizin beni eleştirmeniz basketbol bilginizi biraz geliştirmeniz gerekiyor.
Sen hala beşiktaşta kalmışsın erman hoca ondan sonra aldığı başarılı sonuçları bilmemen seni basketbol cahili yapar bu sene 800 bin avro'ya kurduğu takım fransa'da 1 kupa aldı 2. kupada final oynadı
şimdide playoff oynuyor yazmak için yazma araştır dersini iyi çalış murat özyerin backraund da şampiyonluk olabilir,peki o finali hatırlayalım bütün kalbur üstü oyuncuları başka takımlarla sözleşme imzalamış bir efes oyuncular çoktan tatile çıkmak için gün sayıyor sonrada efesi yenip şampiyon olduk diye bize karşı konuşuluyor.

Peki başka ne yapmış birde ben söyleyeyim transfer ettiği yerli yabancı bütün oyuncularla kavga etmiş hepsiyle sorun yaşamış.oyuncusu geçen sene deplasman maçında takım idarecisini dövmüş oyuncuya ceza bile verememiş,daha bitmedi galatasaray basketbol tarihinin en ağır yenilgisini almış hemde ezeli rakibinden basına biz cafe crown olarak bu sene başarılıyız açıklamasını yapmış.takıma bu sene idman programı yerine sezon boyu yarım saat konuşmanın ardından 5-2hücüm idmanınıdan başka bir idman yaptırmamış,sayıyorum diğer bütün rakipleri transfer yaparken amerikada staj yapmış son dakka kimi bulduysa almış,bir tane alt yapıdan oyuncuya sene başından beri bir dakika süre vermemiş.

Geçen sene bir tane ezeli rakibini yenememiş takımı zamanında kuramadığı için bu sene kupadan elenmiş,bu sene oynanan hiç bir maçta son top için oyun seti çizmemiş sonrada biz eleştirince biz menfaatçiyiz diye bize salvo yapın

Tekrar söytlüyorum basketbolu biraz öğrenmen gerekiyor ahmed bey ondan sonra gel bizle tartış eleştir, sinirlen başarılıysak alkışla eyvallah yoksa böyle bol keseden atıp tutmakla yalnızca kendini komik duruma düşürürsün

Bu nasıl imlâ hatasıdır!? Ted Boldwin nere, Tab Baldwin nere?... Bilmiyordum ya da hatırımda bu kadarı kalmış, demek, bu kadar zor mu!?

Bol keseden atıp-tutan aşikâr!...

Bak bakalım, arkanda duran kaç kişi var!?

Sürekli yalan-yanlış bilgilerle burada ahkâm kesmeni hoşgöreceğimizi sanıyorsan yanılyorsun! Galatasaray'ın 3.5-4 milyon'luk bütçesini 7 milyon yaptın; Telekom'a küçük takım dedin... Beşiktaş'ı 3-0'la geçen kimdi? Onlarda yabancı yoktu da, biz de çok muydu!? Basketbolu sen mi biliyorsun!?

Foruma girdiğin ilk günden beri ortalığı geren, kirleten mesajlar yazmaktan başka ne faydan oldu!?

Murat ÖZYER'e çamur atmak, onun başarısızlığını beklemek marifet ise sen Galatasaray'lı mısın!?

Yaptığın ayıbın farkında değil misin!?

Sen ve abilerin Avrupa'da gün yüzü göremezken, istemediğiniz O ADAM iki maç daha kazansa Avrupa kupası alacaktı! Joventut'a sadece 7 sayı farkla yenildik, haberin var mı!?

Erman Kunter'den para mı alıyorsun kardeşim!? Nedir bu Erman Kunter sevdası!?...

Ne yapmış bu Erman Kunter, anlatta alem bilsin!

Fransa'nın orta sınıf takımını çalıştırmakla büyük hoca olunuyorsa hemen İtalya'dan, İspanya'dan bir koç bulup getirelim! Fransa liginin hali ortada! Asvel'de neden iki sene kalamadı?

Erman Kunter kimi şampiyon yapmış, hangi büyük kupayı almış diye soruyoruz cevap yok! Araştırma yapmak, çay-çorba içmeye benzemez!...

Takmışsın Cafe Crown olarak şunu yaptık, bunu yaptık lafına! Kaç defa o ismi yalın olarak tekrar etmiş söyle bakalım!? Cımbızla kelime ayıklayarak hocaya çamur atmak Galatasaray'lı terbiyesine hiç yakışmıyor kardeşim! Ben, Murat Özyer'in sadece Galatasaray dediği, Cafe Crown'u kullanmadığı yığınla cümlesini biliyorum!

Gelelim antrenman programı ve oyuncu seçimlerine!

Aldığı oyuncuların performansı ortada. Charles Gaines'in, Chris Owens'ın, Robert Hite'ın oynadığı oyunu eleştiren kaç kişi var!? Dee Brown çok mu kötüydü!? Uleb Cup'ta sakatlanana dek 18.20 averajla oynadı, bilir misin?

Takım içindeki aşağı-yukarı her oyuncunun Murat ÖZYER'e büyük saygısı vardı. Ligde Ercüment Sunter ile birlikte oyuncuların en sevdiği koçlardan biri Murat ÖZYER'dir!

Galatasaray, sezonun ilk yarısını lider tamamladı. Sakatlıklar üst üste gelince tabii olarak düşüş başladı. Murat ÖZYER iyi antrenman programı uygulamasaydı ligin ilk yarısını nasıl zirvede bitirecektik, Avrupa'da nasıl yarı final oynayacaktık; beğenmediğin yabancılar sayesinde mi!? "Son dakikada alınan" yabancıları beğenmiyorsun ya...

Altyapıyı seneler sonra hareketlendiren adam Murat ÖZYER'dir! Altyapıdan oyuncu çıkartmak, tarlada domates yetiştirmeye benzemez! Galatasaray'ın maalesef senelerdir durmuş, işlemeyen altyapısından kimi alıp oynatacaktı Murat ÖZYER!?

"Gülünç, komik" gibi kelimeleri kullanırken bir daha düşün!...
 
Antraman programı gibi saçma sapan suçlamalarda bulunmayalım bari bu kadar düşmeyelim.
Ahmed abininde dediği gibi bir ilgisi yoktur.
Tufanında,Hüseyininde sakatlakları darbeyi bağlı sakatlıklardı.Cüno zaten belinden sakattı.

Malesef çirkinleşiyorsunuz.Forumdaki tüm mesajlarının içinde özyer böyle özyer şöyle demek bir üye üstünde çok sırıtıyor.

Murat Özyer adama gibi adamdır.Adam gibi Galatasaraylıdır.Ve bana göre gayet başarılı bir hocadır.Avrupa 4.lüğünü başarıdan saymayan değerli kullanıcılar zamanında avrupa kupasının kıyısından geçemediği için bunu başarı olarak görmeyebilirler.Ancak Murat özyer bunu başarmıştır.

Forumda 2 tane anket açıldı 2 sindede açık ara özyer önde gidiyor.Taraftarın görüşü önemli diyorusunuz alın size taraftar görüşü.O zaman size taraftar görüşüne saygı duymayı çağrıyorum.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Antraman programı gibi saçma sapan suçlamalarda bulunmayalım bari bu kadar düşmeyelim.
Ahmed abininde dediği gibi bir ilgisi yoktur.
Tufanında,Hüseyininde sakatlakları darbeyi bağlı sakatlıklardı.Cüno zaten belinden sakattı.

Malesef çirkinleşiyorsunuz.Forumdaki tüm mesajlarının içinde özyer böyle özyer şöyle demek bir üye üstünde çok sırıtıyor.

Murat Özyer adama gibi adamdır.Adam gibi Galatasaraylıdır.Ve bana göre gayet başarılı bir hocadır.Avrupa 4.lüğünü başarıdan saymayan değerli kullanıcılar zamanında avrupa kupasının kıyısından geçemediği için bunu başarı olarak görmeyebilirler.Ancak Murat özyer bunu başarmıştır.

Forumda 2 tane anket açıldı 2 sindede açık ara özyer önde gidiyor.Taraftarın görüşü önemli diyorusunuz alın size taraftar görüşü.O zaman size taraftar görüşüne saygı duymayı çağrıyorum.

Evet Arda abi çok iyi bir yere parmak basdın . Bu anketler demek oluyor M.Özyer takımda kalacak ama son söz yönetimin !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst