Mithat Bey kendimi genç ruha sahip biri olarak gördüğüm için acaba ben de haddini bilmez gençlerden miyim merak ettim? Ayrıca önceki sayfalarda iletinize verdiğim cevapta bir sorum vardı, sanırım gözünüzden kaçtı.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1mvhoc3a] Ve sen çok doğru söylüyorsun 10 senedir bir organizasyon olmadı sebebine gelince kulübümüzün bütçesinde basketbol için bir kaynak olmadığından şubenin kapatılması için bir karar alınıyorduki işte şimdi kendini bilmez haddini bilmez genç kardeşlerimizin düşman gördükleri abiler olaya müdahele ettiler.
M. DURAN
Zamanında Canaydın´a Galatasaray´ın bir spor kulübü olduğunu hatırlattıkları için ağabeylere teşekkür ediyorum. Bu arada haddimi aşarak bir soru daha sormak istiyorum; Murat Özyer´in yaptığı bir yanlış üç doğrusunu götürürken ağabeylerin bir doğrusunun tüm yanlışlarını götürmesi adil midir?[/quote:1mvhoc3a]Onur Yavuz' Alıntı:Ayrıca çok soru sormaya başladım biliyorum ama "ağabeyler"in şubeye destek vermesi için aktif görev alması şart mı? Hadi erkek takımı kendi etti kendi buldu diyelim, bayan takımını ezdirmemek için Turgay Demirel´e söz geçirebilecek bir ağabeyimiz bile yok muydu?
Sevgili Onur sorunu gözden kaçırdığım için inan çok özür dilerim.Şimdi elimden geldiğince bildiğim değilde anlatabileceğim kadarıyla maalesef her konuyu açıklayamıyorum özür dilerim.Murat hoca bu takıma iki sene önce geldi önce nasıl geldiğini bir bakalım erman hoca istanbula çağrılmış kendisine hocalık teklif edilmiş tam imza attırılacakken murat hocaya sponsor baskısıyla imza attırılmış kendisine takım emanet edilmiştir.Sponsor olmasaydı murat özyer galatasaray'ın gündeminde bile yoktu. tabi o zamanlar kendisi yunanistana gidiyordu ne tesadüf ki gerçekte olmayan transferde olmadan bize hoca oldu.Şimdi iki senede bu takım 10 milyon doların üzerinde para harcadı ve daha kötüsü bu yıl önümüzdeki yılın bütçesinden de para harcadı sonuç sıfır tabi uleb cup taki 4. başarı sayılıyorsa bir şey diyemem.ikinci bir konu oyuncusu bursada takım idarecini döverken gece saat 12 suları kendi kampta olmadığı için olaya müdahele edememiş daha sonra öğrendiğinde de böyle bir olayın olmadığını söylemiştir. Şimdi fenerbahçeye tarihinin en ağır mağlubiyetini alıp sonra basına biz cafe crown olarak bu sene kendimizi başarılı sayıyoruz demesi kendisinin hale hazırda galatasarayın başında olduğunun farkında olmadığının bir göstergesidir.Biz geçen sene niye bu kadar eleştirmedik dedik ilk yılı sabır ama baktıkki işler sabırla çözülmüyor .Birde bakıyorum alt yapı ve sağlık konularında çok şey yaptı deniliyor iki senedir alt yapıdan bir oyuncuya iki dakka şans vermemiş bir hoca alt yapıya nasıl önem vermiş sayılıyor anlamış değilim.
Son olarak eyüp arkadaşım kim sana diğer rakiplerimiz bizim iki ve üç katı bütçeler ayrılmış diyorsa koca bir yalankarşılaştığımızda ben sana gerçekleri söylerim sen de doğrusunu öğrenirsin
Saygılarımla
M.DURAN