Alp Erdem' Alıntı:arkadaşlar bu haftaki Gs Tv'de yayınlanan basketbol dünyası programını ilk kez baştan sona kadar izledim ve Sayın Murat Özyer'in şu sözüne dikkat çekmek istedim.Kendileri dediki: takıma ilk geldiği sezon forma ve giyim sponsorluğunu kendi bütçelerinden karşıladıklarını 2. sezon ise lescon'un sponsor firma olduğunu ama sadece takımı giyim desteğini verdiğini ancak gelecek sezon için lescon'dan daha kaliteli bir firmayla anlaşıldığını ve bu firmanın Galatasarayımıza sponsor olabilmek için para da teklif ettiği söyledi.futbol takımımız için böyle gelişmeler haber bile olmaz ancak yeni atılımlara başlanan, yeni icraatler yapan basketbol şubemiz için güzel bir gelişme ve Murat Özyer'de artık yavaş yavaş Galatasaray'ın basketbolda bir yer sahiplendiğinin bir göstergesidir bu dedi ve bence de bu böyle.
Kerem SEÇER' Alıntı:4 sene üstüste şampiyon olan bir takımı herkes 4-0'la geçerdi yani finalde. Üstelik takımın en iyi oyuncularından Haislip kaçmışken.
Kerem SEÇER' Alıntı:4 sene üstüste şampiyon olan bir takımı herkes 4-0'la geçerdi yani finalde. Üstelik takımın en iyi oyuncularından Haislip kaçmışken.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Alp Erdem":3ia6snki]arkadaşlar bu haftaki Gs Tv'de yayınlanan basketbol dünyası programını ilk kez baştan sona kadar izledim ve Sayın Murat Özyer'in şu sözüne dikkat çekmek istedim.Kendileri dediki: takıma ilk geldiği sezon forma ve giyim sponsorluğunu kendi bütçelerinden karşıladıklarını 2. sezon ise lescon'un sponsor firma olduğunu ama sadece takımı giyim desteğini verdiğini ancak gelecek sezon için lescon'dan daha kaliteli bir firmayla anlaşıldığını ve bu firmanın Galatasarayımıza sponsor olabilmek için para da teklif ettiği söyledi.futbol takımımız için böyle gelişmeler haber bile olmaz ancak yeni atılımlara başlanan, yeni icraatler yapan basketbol şubemiz için güzel bir gelişme ve Murat Özyer'de artık yavaş yavaş Galatasaray'ın basketbolda bir yer sahiplendiğinin bir göstergesidir bu dedi ve bence de bu böyle.
Alp Erdem' Alıntı:103 yıllık Galatasaray çınarı denmiş, ki bu bence daha öncelere dayanan bir organizasyon, bir kültürdür Galatasaraylılık ancak lütfen Mithat Bey yanlış anlamayın size bir kaç tane sorum olacak.ben bugüne kadar hiçbir üst düzey organizasyonda yöneticilik veya o düzeylerde bir işe sahip olmadım ancak basketbol bilgi birikimime ve genel bilgi birikimime dayanarak soruyorum sizce kurumsallaşma nedir?sizin de belirtmiş olduğunuz gibi Galatasaray organizasyon olarak çok büyük bir geçmişe sahip ve Türkiye'ye basketbolu getiren ilk kulüp ancak.şu 10 sene içinde basketbol şubesi için yapılmış herhangi bir kurumsallaşma hareketini söylermisiniz?(özür dilerim yaşımdan dolayı 10 sene ibaresini kullandım)benim nezlimde kurumsallaşma kendine ati salonun veya stadın kendi markanı temsil edeceğin bir yer, kulübünün yurt içinde yaptığı alt yapı organizasyonları, kulübün dış kaynaklara değil de kendi öz kaynaklarından çıkardığı değerlerle birlikte yükselmesi ve daha bilmediğim bir kaç detay daha...benim hatırladığım son 10 yıl içinde böyle hiçbir organizasyon olmadı.Ben bu süre zarfında ilk kez Galatasaray altyapı takımının Türkiye Şampiyonasına katıldığını duydum; son derece şaşırmış olmama rağmen gelecek adına da çok sevindirici olgulardı bunlar.iletimi okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Kerem SEÇER' Alıntı:Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.
Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.
Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":1w8fio0z]Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.
Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.
Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.
Mithat Bey kendimi genç ruha sahip biri olarak gördüğüm için acaba ben de haddini bilmez gençlerden miyim merak ettim? Ayrıca önceki sayfalarda iletinize verdiğim cevapta bir sorum vardı, sanırım gözünüzden kaçtı.Mithat Duran' Alıntı:Ve sen çok doğru söylüyorsun 10 senedir bir organizasyon olmadı sebebine gelince kulübümüzün bütçesinde basketbol için bir kaynak olmadığından şubenin kapatılması için bir karar alınıyorduki işte şimdi kendini bilmez haddini bilmez genç kardeşlerimizin düşman gördükleri abiler olaya müdahele ettiler.
M. DURAN
Zamanında Canaydın´a Galatasaray´ın bir spor kulübü olduğunu hatırlattıkları için ağabeylere teşekkür ediyorum. Bu arada haddimi aşarak bir soru daha sormak istiyorum; Murat Özyer´in yaptığı bir yanlış üç doğrusunu götürürken ağabeylerin bir doğrusunun tüm yanlışlarını götürmesi adil midir?Onur Yavuz' Alıntı:Ayrıca çok soru sormaya başladım biliyorum ama "ağabeyler"in şubeye destek vermesi için aktif görev alması şart mı? Hadi erkek takımı kendi etti kendi buldu diyelim, bayan takımını ezdirmemek için Turgay Demirel´e söz geçirebilecek bir ağabeyimiz bile yok muydu?
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":2fuj165d][quote="Kerem SEÇER":2fuj165d]Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.