Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sene üstüste şampiyon olan bir takımı herkes 4-0'la geçerdi yani finalde. Üstelik takımın en iyi oyuncularından Haislip kaçmışken.
 
Alp Erdem' Alıntı:
arkadaşlar bu haftaki Gs Tv'de yayınlanan basketbol dünyası programını ilk kez baştan sona kadar izledim ve Sayın Murat Özyer'in şu sözüne dikkat çekmek istedim.Kendileri dediki: takıma ilk geldiği sezon forma ve giyim sponsorluğunu kendi bütçelerinden karşıladıklarını 2. sezon ise lescon'un sponsor firma olduğunu ama sadece takımı giyim desteğini verdiğini ancak gelecek sezon için lescon'dan daha kaliteli bir firmayla anlaşıldığını ve bu firmanın Galatasarayımıza sponsor olabilmek için para da teklif ettiği söyledi.futbol takımımız için böyle gelişmeler haber bile olmaz ancak yeni atılımlara başlanan, yeni icraatler yapan basketbol şubemiz için güzel bir gelişme ve Murat Özyer'de artık yavaş yavaş Galatasaray'ın basketbolda bir yer sahiplendiğinin bir göstergesidir bu dedi ve bence de bu böyle.

Alp bu gelişmeleri anlatamazsın bunlara sen. Bilmiyorlar ki Murat Özyer takımı saha dışında da yönetiyor. Sadece sahadaki oyuna bakarak döngüler halinde yazıp duruyorlar.

Neden Emir Bey yada başkası takımın altyapıdaki sıçramasını görmezler,

Neden Murat Hoca'nın seneye sağlık uzmanlarından, halkla ilişkiler sorumlulularına kadar herşeyiyle takımın kurumsallaştırma planlarını görmek istemezler,

Neden Florya'da basketbol takımını da aktif hale getirmek istediğini görmek istemezler anlamıyorum. İşlerine gelmiyor sanırım.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
4 sene üstüste şampiyon olan bir takımı herkes 4-0'la geçerdi yani finalde. Üstelik takımın en iyi oyuncularından Haislip kaçmışken.

tabi kerem abi ne var onu yapmakta zaten murat özyer'de ergin ataman'a hal hatır soraken öyle görüp koç yardımcı koç yapmışlar
 
Takımda iki senedir büyük bir yeniden yapılanma var ve bunun başında ki isim Murat Özyer. Şimdi ondan vazgeçmek bu yeniden yapılanmanın başarısız olduğunu kabul etmektir. Ortada bir Uleb 4. lüğü var. Uzun yıllardır Avrupa'da mücadele etmemişiz ve ilk senemizde böyle bir başarı. Bence bunun temel taşı Murat Özyer'dir. Kesinlikle takımda kalmalı. Galatasaray lisesinden gelen birisi yani camiadan çıkmış birisi. Murat Özyer'den vazgeçmek bence büyük bir kayıp olacak.
 
kerem abi aslına bakarsan bende anlamıyorum.yani ben bu takımda 10 senedir olmayan şeyler tekrar canlanıyor.bunları görünce içimde büyük umutlar yeşeriyor üvey evlatlıktan çıkmış şubemizi görüyorum, şubeye verilen emekleri görüyorum ama bunlar nasıl görülmüyor ben de bunu anlamıyorum.sonuçta bu takım Türkiye liginde oynayan bir hayaletti ilk kez bu sene avrupa'da veya diğer platformlarda ismimizi duyuruyoruz.Galatasaraylı olmanı verdiği vefa ya bu kadar üstüme sinmiş ya da ben spalntı derecesinde bağlıyım.onu bilmiyorum ancak lütfen iyi şeyleri görmemizlikten atlıan tohumları sulamak yerine üstüne basmayı tercih etmemeliyiz.şubemiz bu sene her ne olduysa başarılıdır ve sadece bu başırıda topraktaki tohumdur.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
4 sene üstüste şampiyon olan bir takımı herkes 4-0'la geçerdi yani finalde. Üstelik takımın en iyi oyuncularından Haislip kaçmışken.

O zamanlar EFES-ULKER vardı Turk Basketbol Piyasasında....Bu 2 takımada kimi koyarsan koy coach olarak ikisi yine final oynar,artık oyuncuların(yıldızların) performansına gore o takım sampiyon olurdu..Nitekimde Ulker 4-0 ile gecti,doymuş Efesi.O 4 sene ust uste sampiyonlugun sonrasındaki doygunlugun cezasını cekiyorlar su an..

Haislip Mirsadla Ulkerdede sorunluydu,hatta Ergin ile tartıstıkları soyleniyordu.Yoksa Turkiyeye alısamadım,uzak,ailem orda lafları bos laflar,medyanın lafları..Haislip'in iyi oyuncu oldugu herkesce biliniyor.Ama bu benim Mirsad'tan daha iyi oldugu anlamına gelmniyor.Mirsad isterse dogustan Olympiakoslu olsun,Yunan olsun,ne bilim,GS'a en ters gelen fb disinda kimi tutarsa tutsun,Avrupanın en iyi 3-Power-Forward'ından biri..!!

1.Smodis 2.M.Batiste 3.Mirsad....
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Alp Erdem":3ia6snki]arkadaşlar bu haftaki Gs Tv'de yayınlanan basketbol dünyası programını ilk kez baştan sona kadar izledim ve Sayın Murat Özyer'in şu sözüne dikkat çekmek istedim.Kendileri dediki: takıma ilk geldiği sezon forma ve giyim sponsorluğunu kendi bütçelerinden karşıladıklarını 2. sezon ise lescon'un sponsor firma olduğunu ama sadece takımı giyim desteğini verdiğini ancak gelecek sezon için lescon'dan daha kaliteli bir firmayla anlaşıldığını ve bu firmanın Galatasarayımıza sponsor olabilmek için para da teklif ettiği söyledi.futbol takımımız için böyle gelişmeler haber bile olmaz ancak yeni atılımlara başlanan, yeni icraatler yapan basketbol şubemiz için güzel bir gelişme ve Murat Özyer'de artık yavaş yavaş Galatasaray'ın basketbolda bir yer sahiplendiğinin bir göstergesidir bu dedi ve bence de bu böyle.

Alp bu gelişmeleri anlatamazsın bunlara sen. Bilmiyorlar ki Murat Özyer takımı saha dışında da yönetiyor. Sadece sahadaki oyuna bakarak döngüler halinde yazıp duruyorlar.

Neden Emir Bey yada başkası takımın altyapıdaki sıçramasını görmezler,

Neden Murat Hoca'nın seneye sağlık uzmanlarından, halkla ilişkiler sorumlulularına kadar herşeyiyle takımın kurumsallaştırma planlarını görmek istemezler,

Neden Florya'da basketbol takımını da aktif hale getirmek istediğini görmek istemezler anlamıyorum. İşlerine gelmiyor sanırım.[/quote:3ia6snki]

1.Takımın alt yapıdaki sıçramasını cok merak ediyorum.Sonları Aslanların umarım Ulkerin defolu genclerine(Fatih Solak) vs benzemez...

2.Murat Ozyer kalırsa bu konuya cevap verecegim.(Kurumsallastırma vs.)

3.Bu kısıtlı imkanlarla,o kadar kolay degil bu işler..Ilk once Ulker midir,nedir akp'nin uzantılarını takımdan cekecekler.Cola Turca-Cafe Crown hepsi buram buram siyaset kokan reklamlar.Verdikleri parada bir sey olsa.R.T.E fenerli,aziz is birlikcisi,Turgay Demirel(Az once Telekom basket atınca uzuldu..) federasyon baskanı,Tanjevicte bu ulkenin baslıca basketbol prensi gibi oraya dikilirse,bu isten Cafecrowncular yani,bizler asla karlı cıkamayız..!Kalırız Cemallere,Fatihlere,Muratlara....)

Ozhan Canaydın'ın bu klube neler kattıgını her gecen gun daha iyi anlıyoruz!!! Hakkım helal olmasın ona!

Bazen Aydın Orsu bu takımda o kadar cok gormek istiyorum ki,Erman Kunter olmassa sayet!!! akp-fb yandaslarına iyi bir ders vermesi açısından!
 
Ne büyük adammis su murat özyer herseyi cebinden sagladı sanırım bunları yaparken . 2 senedir zorla getırıldıgı takımda oynatıgı takım basarısız bari dediklerinizi yapsın dicem altyapı diyosunuz hangi mac altyapıdan bir oyuncu oynadı veya takıma girmek için zorladı ayhan sahen dıyosunuz bu sene yine yol gözüktü baska salona kaldıki forma konusuna gelince veya yönetimsel konular ozman AHMET DEDEHAYIR zaten ölesine duruyo o sübenin basında siz iyice toz pembe görmeye basladınız herseyi bu seneki bütcemiz 3.5m dolarmıs birakın alla askına Charles juventuden 800 bin$ alıyodu biz daha cok para verdik diye geldi hüseyin keza 1m dolar üstünde kontrat yaptı bunun cüneyti tufanı cok begendıgınız solomonla karsılatırdıgınız dee si felan zaten hatrına gazozuna oynadılar dimi bu takımda :) gercekci olalım iki senen sampiyonuna bakalım tbl de zaten hep ayni isim kim ÜLKER bu sene öle görülüyoki ülker olucak he dersenizki efesi sildi süpürdü kadroyu kuran kimdi derim ozman bende o dalga gectiginiz ergin hoca sizde nedense bunları görmemezlikten geliyosunuz
 
Alp Erdem' Alıntı:
103 yıllık Galatasaray çınarı denmiş, ki bu bence daha öncelere dayanan bir organizasyon, bir kültürdür Galatasaraylılık ancak lütfen Mithat Bey yanlış anlamayın size bir kaç tane sorum olacak.ben bugüne kadar hiçbir üst düzey organizasyonda yöneticilik veya o düzeylerde bir işe sahip olmadım ancak basketbol bilgi birikimime ve genel bilgi birikimime dayanarak soruyorum sizce kurumsallaşma nedir?sizin de belirtmiş olduğunuz gibi Galatasaray organizasyon olarak çok büyük bir geçmişe sahip ve Türkiye'ye basketbolu getiren ilk kulüp ancak.şu 10 sene içinde basketbol şubesi için yapılmış herhangi bir kurumsallaşma hareketini söylermisiniz?(özür dilerim yaşımdan dolayı 10 sene ibaresini kullandım)benim nezlimde kurumsallaşma kendine ati salonun veya stadın kendi markanı temsil edeceğin bir yer, kulübünün yurt içinde yaptığı alt yapı organizasyonları, kulübün dış kaynaklara değil de kendi öz kaynaklarından çıkardığı değerlerle birlikte yükselmesi ve daha bilmediğim bir kaç detay daha...benim hatırladığım son 10 yıl içinde böyle hiçbir organizasyon olmadı.Ben bu süre zarfında ilk kez Galatasaray altyapı takımının Türkiye Şampiyonasına katıldığını duydum; son derece şaşırmış olmama rağmen gelecek adına da çok sevindirici olgulardı bunlar.iletimi okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler.


Değerli kardeşim alp'e

Sormuş olduğun mantıklı soru için çok teşekkür ederim.

Şimdi sorunuı cevaplamak istiyorum sanırım 99-2000 yılları arasında uefa bir karar aldı ,diyeceksin uefa ile basketbolun ne alakası var diye fazla düşündürmeden cevaplayım,uefa dediki bundan sonra futbol kulüpleri futbodan elde ettiği geliri yalnızca futbola aktaracak işte bu karar bizim basketbol şb.için sonun başlangıcı oldu.
Ve sen çok doğru söylüyorsun 10 senedir bir organizasyon olmadı sebebine gelince kulübümüzün bütçesinde basketbol için bir kaynak olmadığından şubenin kapatılması için bir karar alınıyorduki işte şimdi kendini bilmez haddini bilmez genç kardeşlerimizin düşman gördükleri abiler olaya müdahele ettiler.VE BASKETBOL şubesini kapatılmasını engellediler iki sene öncesine kadar da kendi şahsi imkanlarıyla şubeye olanak sağladılar,tahmin edersinki bu kaynaklar çok kısıtlıydı ve daha büyük organizasyonlara imkan sağlamıyordu,bir hatırlatma daha yapmak gerekirse abiler bir müdahele için icazet almazlar gerekeni her zaman yaparlar şimdi sorunu birazcık cevapladısam ne mutlu bana

M. DURAN
 
Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.

Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.

Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.
 
Benim kendi cıkarım degil Galatasarayın cıkarını düsünürüm kerem suan fülker final oynayo senin süpürüldügün takımı ezdi gecti bilmem farkındamısın

He bu arada kerem neden sadece büyük insan kısmına cevap verdin diger yazılanlarada cevap gercekten bütcemiz 3,5m dolarmıydı veya ahmet dedeyahır göstermelik ordaydı murat özyer herseyi yaptı gitti lesconu buldu felan bunlarıda cevap ver yazıların içinden bir cümle secerek cevap yazma benim iletimde en rezil koc kelimesi gecmedi belkide sen içinden geceni demek istıyosundurda diyemedigin için bize iftira seklinde yazıyosun böle iftiralarla cevap yazma kimse en rezil koc yazmadı

Kerem kendin en rezil koc yazıpda bizim üstümüze yıkman cok yanlış bizim agızımıdan rezil koc cıkmadı böle yapıp forumdaki insanlari bizim üstümüze yönlerdirme !!!
 
Önemli olanda işin içine sponsor çekip kaynak yaratmak değilmiydi.O zor anlarda neden sponsor bulunmadı.Şimdi neden sponsorlar geldi?

Biz kendi yağımızla kavrulurken fenerbahce aras kargo gibi güçlü firmalardan aldığı desteklerle ayakta durup yukarıya oynuyordu.

Kimse yalnış anlamasın kendi yağımızla kavrulmamıza sözüm yok o anda ayakta durmakta bir başarıdır ama neden o zaman bu sponsorları bulamadık.

Amaç sadece hocayı konuşmak değil hocanın kurduğu organizasyonuda konuşmak olmalı.Takımın bütçesinden para ayırıp floryadaki salonda yaptığı yenilikler alt yapı vs... şimdi herkes genç takımdaki Nusreti konuşuyor Nusret bu sene olmazsa gelecek sene süre almaya başlıyacaktır bunada inancım tam(konu ile ilgili bilgilendirmeyi Emre Sarp ve Gökçe kardeşimizdende alabiliriz)olaya sadece a takım olarak bakmayın biz yıllarca sistemsizliğin kurbanıyız daha yeni ayağa kalkmaya çalışıyoruz.

yönetiminde suçu var bu olayda bu yapılanma konusunda Murat hocayı çok yalnız bıraktıklarını düşünüyorum.

Kimse farkındamı bilmiyorum ama bizim bencte ne bir Doğan hakyemez ne de bir Nedim karakaş var onların ağırlığında bir direktörümüz yok.Verdiğim iki isimden biri gelsin demiyorum ama onlar kadar ağırlığı olan birinin de bu organizsayona dahil olması gerekiyor.
 
M.Özyer kalsın ama asistan koç olarak kalsın Ülker kurulduğundan beri yardımcı antranör takımın başına
M.Didin veya O.Ene'den biri geçsin M.Özyer'de eski görevine dönsün yıllardır yardımcılık yaptı bu sezonda
bize yardımcı koç olarak görev alsın Head kOCH'A kendini yere atan Amerikalı ve takım ruhu oluşturacak
oyuncular önersin.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.

Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.

Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.

Ne alaka..Dogrular,gercekler bunlar..3 boyutlu bakarsan sende gorebilirsin..Sponsorlugun altında yatan asıl gercekleri..Kimse kimseye 3-5 milyon dolar vermez,ki bu Ulker kurumuysa hemde..Ben neyin ne oldugunu biliyorum,bu sponsorluklar bazında..

Ayrıca sen veya baskası ciddiye alır,almaz,I dont care!!! Ben taraftarmıyım,maclarına gidiyormuyum,buyuk dusunuyormuyum,bana yeterde artar..70 Milyon nufuslu Turkiye'de 69.999.985 milyon kişinin ne dusundugu umrumda degil açıkcası.. 8)
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1w8fio0z]Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.

Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.

Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.

Ne alaka..Dogrular,gercekler bunlar..3 boyutlu bakarsan sende gorebilirsin..Sponsorlugun altında yatan asıl gercekleri..Kimse kimseye 3-5 milyon dolar vermez,ki bu Ulker kurumuysa hemde..Ben neyin ne oldugunu biliyorum,bu sponsorluklar bazında..

Ayrıca sen veya baskası ciddiye alır,almaz,I dont care!!! Ben taraftarmıyım,maclarına gidiyormuyum,buyuk dusunuyormuyum,bana yeterde artar..Turkiye'de 69.999.985 milyon kişinin ne dusundugu umrumda degil açıkcası..[/quote:1w8fio0z]



Emir sonuna kadar haklı.

Ülker 5 milyon doları Murat hoca bizim başımızda kalsın diye veriyor.
o ilk senesinde takımı ilk 4 e sokup,2.senesinde avrupada final 4 oynatmasıyla ilgisi yok bunun. sadece Murat hoca sizde kalsın 5 milyon dolar verelim felsefeleri var.

Emir sende diğer insanların görüşlerini sallamıyorsan önemsemiyorsan ve bunu burda açıkça söylüyorsan burdaki diğer yazan insanlara ayıp ediyorsan sana ayrı bir forum açalım ozaman sen kendi kendine yaz nede olsa diğer görüşler önemli değil.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Ve sen çok doğru söylüyorsun 10 senedir bir organizasyon olmadı sebebine gelince kulübümüzün bütçesinde basketbol için bir kaynak olmadığından şubenin kapatılması için bir karar alınıyorduki işte şimdi kendini bilmez haddini bilmez genç kardeşlerimizin düşman gördükleri abiler olaya müdahele ettiler.
M. DURAN
Mithat Bey kendimi genç ruha sahip biri olarak gördüğüm için acaba ben de haddini bilmez gençlerden miyim merak ettim? Ayrıca önceki sayfalarda iletinize verdiğim cevapta bir sorum vardı, sanırım gözünüzden kaçtı.
Onur Yavuz' Alıntı:
Ayrıca çok soru sormaya başladım biliyorum ama "ağabeyler"in şubeye destek vermesi için aktif görev alması şart mı? Hadi erkek takımı kendi etti kendi buldu diyelim, bayan takımını ezdirmemek için Turgay Demirel´e söz geçirebilecek bir ağabeyimiz bile yok muydu?
Zamanında Canaydın´a Galatasaray´ın bir spor kulübü olduğunu hatırlattıkları için ağabeylere teşekkür ediyorum. Bu arada haddimi aşarak bir soru daha sormak istiyorum; Murat Özyer´in yaptığı bir yanlış üç doğrusunu götürürken ağabeylerin bir doğrusunun tüm yanlışlarını götürmesi adil midir?
 
Murat hoca kalır veya gider!!! ama murat hocaya karşı bu agresifliğin nedenini bulamıyorum!!!!

M.Hocanın yaptıkları vede yapamadıkları ortada ama şunu bilinki şampiyonluğa oynayan 5 takım arasında en az bütçeye sahip olan takım bizim takımdı, ve buna rağmen bu takım kafaya oynadı, uleb'te final four'a kaldı, tekrardan saygın bir organizasyon oldu.

Efes, FB, Telekom tam bizim 3 katımız bütçeyle kurulmuş takımlar BJK ise 2 katımız, şimdi soruyorum bütün dostlarıma bu takımlar bizim 3 katımız veya 2 katımız kalitede takımlar olabildilermi??? veya aradaki kalite farkı bütçedeki farklar kadarmıydı????

Telekom bizi hakemlerle eleyebildi, BJK uleb'te bizden yediği tokatı hala unutabilmiş değil, Efesin durumu içler acısı, fb ile 2 maç oynadık birinde eze eze yendik diğerini ise nasıl kazandıklarını herkes gördü, kendileri bile sevinmediler sevinemediler galibiyete, lütfen yiğidi öldürürken hakkını verelim!!!

Bütün bunlar sadece ülker'in verdiği 3 milyon Usd ile başarılmadı, burada M.Hoca ve ekibinin emeklerini yok sayan taş olur, lütfen aklı selim olalım M.Hoca gitse bile şunu unutmayalımki bu bir geçiş dönemi idiyse burada büyük faydaları oldu hocamızın.

Keşke kalsa M.Hoca, belirli bir yere gelmiş kadroyu 2-3 takviye ile dahada ilerilere götürme fırsatı verilse kendisine, eminim herşey çok güzel olurdu!!!

Bakalım zaman neleri gösterecek bizlere, inşallah bu süreçte alınan karar ne olursa olsun doğru çıkar bize kupa olarak geri döner...
 
Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2fuj165d][quote="Kerem SEÇER":2fuj165d]Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.

Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.

Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.

Ne alaka..Dogrular,gercekler bunlar..3 boyutlu bakarsan sende gorebilirsin..Sponsorlugun altında yatan asıl gercekleri..Kimse kimseye 3-5 milyon dolar vermez,ki bu Ulker kurumuysa hemde..Ben neyin ne oldugunu biliyorum,bu sponsorluklar bazında..

Ayrıca sen veya baskası ciddiye alır,almaz,I dont care!!! Ben taraftarmıyım,maclarına gidiyormuyum,buyuk dusunuyormuyum,bana yeterde artar..Turkiye'de 69.999.985 milyon kişinin ne dusundugu umrumda degil açıkcası..[/quote:2fuj165d]



Emir sonuna kadar haklı.

Ülker 5 milyon doları Murat hoca bizim başımızda kalsın diye veriyor.
o ilk senesinde takımı ilk 4 e sokup,2.senesinde avrupada final 4 oynatmasıyla ilgisi yok bunun. sadece Murat hoca sizde kalsın 5 milyon dolar verelim felsefeleri var.

Emir sende diğer insanların görüşlerini sallamıyorsan önemsemiyorsan ve bunu burda açıkça söylüyorsan burdaki diğer yazan insanlara ayıp ediyorsan sana ayrı bir forum açalım ozaman sen kendi kendine yaz nede olsa diğer görüşler önemli değil.[/quote:2fuj165d]

Yok yani,oyle bu forumda benden baska seni kimse takmıyor,etmiyor gibisinden cumleye karsı en net yanıt bence,etkinin-tepkiye prensibi kuralı..Fakat genelleme oldugu icin,bende genelleme ile cevap verdim,Neyse,daha onemli işler,dusunceler,tartısmalar mevcut...

Ulker'in o bıyıklı,kravatlı siyah gozluklu adamlarından ne zaman GS'a fayda geldi?Haa,Ozhan Canaydın'ı buldular karşılarında zamanında,dediler,Ozhan baskana verelim 3-5 kurus,birde Murat Ozyer-Fatih..Reklamımızı yapalım hesabı..Ozhan'da yutar tabi,karsılarındakiler kurnaz,bu iyi niyetli..Simdi Polat ve ekibinin Ulker ile vedalasması lazım.Bu bir!! Ikıncısı ise Gazprom,HP,Bwin gibi sponsorlar alamaycagımıza gore,Vestel ile en uygunu cok sıkı bir anlaşma yapılmalı!! Senelik 8,10 Milyon Dolarlık bir butceyle,iyi bir coachla,her sene Final kesin oynarız.Ayrıca alt yapıdaki yetenekli oyuncuların Avrupadaki takımlara kiralanması lazım..Italya 1.liginden bir takımla anlasıp,her sene en yetenekli genci,orada 1 sene oynatsak,hem oyuncu gelisir,hem kazanc olarak geri doner.Yoksa Banvite,Beykoza oyuncu verip,pişmesini beklemek hayalcilik olur.
 
Ya herkes aynı görüste olmak zorunda degil tabiki bence burda kalp kırmaya gerek yok

Herkesin bakısı acısı bir olamaz bence bosuna tartısmaya gerek yok yönetimimiz ne uygun görüyosa ona destek vermelim . Elestireni ile öveni ile yanında olalımda herkesın istegi aynı GALATASARAY ın basarısı bosunada kalp kırmayalım !!!
 
Ben de Murat Özyer'in birincil görevleri olan transfer ve takım yönetme konusunda yeterli olmadığını ve bu yıl takımın başında başka birinin olması gerektiğini düşünenlerdenim . İdari konulardaki gelişmelerin sayın Özyer'in kişisel başarısı olmaktan öte son iki yıldaki sponsor desteğindeki artışın ve basketbol şube yönetiminin de çabasının sonucu olduğunu düşünüyorum . Murat Özyer'in idari ve yapılanma alanında katkısı varsa bile başta da belirtiğim gibi asıl değerlendirmenin birincil görevleri konusunda yapılması gerektiğini düşünüyorum . Bununla birlikte ne sayın Özyer'in insani özelliklerini görmezden geliyorum ne kişisel bir husumetim var ne de onun işini çok kötü yaptığını düşünüyorum . Sezonun bizim için bittiğini düşünürsek Murat Özyer'in gitmesi gerektiğini düşünenlerin bunu dile getirmesi ve düşüncelerinin kendilerine göre sebeplerini de paylaşması gayet doğal kanımca . Görüşlerini dile getirenlerin sanki kişisel bir düşmanlığı varmış gibi bir hava oluşturmayı doğru bulmuyorum .

Bu arada diğer bütçelerle ilgili bilgiler kesin kaynaklara mı dayanıyor yoksa bir tahmin yada çıkarsama mı merak ediyorum ?

Bana en azından Beşiktaşın bütçesi bizim iki katımız değildir gibi geliyor ( elimde bir veri yok sadece çıkarsamam )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst