Yakında geçen seneki basketteki transfer bütçemiz futboldakini geçerse şaşmam ! Kerem abi bu 1 Haziran'da ne oluyor hala anlamış değilim
Emir Kalyoncu' Alıntı:Sayın Murat Necdet Ozyer'in Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımında görev süresinde nasıl bir coach ozelliklerine sahip oldugu tam anlamıyla ortaya çıkmıştıır . Ülkerde bunu goremezdim,cunku kadro,yıldızlar vs malum..
Semih Ural' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":2thdwqqh]Sayın Murat Necdet Ozyer'in Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımında görev süresinde nasıl bir coach ozelliklerine sahip oldugu tam anlamıyla ortaya çıkmıştıır . Ülkerde bunu goremezdim,cunku kadro,yıldızlar vs malum..
Oğuz Uzun' Alıntı:Eğer ki Mithat Abi'nin yazdığı 6.5 M $ rakamı ciddi ciddi doğruysa kesinlikle Murat hoca gitmeli,bu bütçe başka bir hocada olsaydı eminim daha iyi yerlere gelirdik çünkü..Ama dediğim gibi doğruysa..
Ali Demirci' Alıntı:Kerem,bende söylüyorumya işte guard tercihi tutmadı,normalde 2 numara elemandan 1 numara faydalanmaya çalıştı,ilk başlarda da gayet iyi gittiler 2'li oyunlar,içeri penetreler falan derken Dalmau düşüşe geçti doğal olarak ama ilk tercihide bizim ile uyum sağlayamayan Will idi ama onu biz aldık,neyse BJKCT kadar yönetimi tarafından sabote edilen başka bir basketbol takımı görmedim ben
Aksine ben Ergin Ataman'ın bize gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.Bizim düşündüklerimiz Erman Kunter ve alternatifleri ki bunlar 1-2 kişidir.
Bizim eksikliklerimizden imkanlar eline sunulup,gerekli ortam oluşturulup,maalesef başarıyı yakalayamayan Hocamız sorumlu değil midir?
Yönetim ne istediyse yapmamış mıdır?
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Ali Demirci":2j9g4wit]Kerem,bende söylüyorumya işte guard tercihi tutmadı,normalde 2 numara elemandan 1 numara faydalanmaya çalıştı,ilk başlarda da gayet iyi gittiler 2'li oyunlar,içeri penetreler falan derken Dalmau düşüşe geçti doğal olarak ama ilk tercihide bizim ile uyum sağlayamayan Will idi ama onu biz aldık,neyse BJKCT kadar yönetimi tarafından sabote edilen başka bir basketbol takımı görmedim ben
Aksine ben Ergin Ataman'ın bize gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.Bizim düşündüklerimiz Erman Kunter ve alternatifleri ki bunlar 1-2 kişidir.
Bizim eksikliklerimizden imkanlar eline sunulup,gerekli ortam oluşturulup,maalesef başarıyı yakalayamayan Hocamız sorumlu değil midir?
Yönetim ne istediyse yapmamış mıdır?
Kenan Inan' Alıntı:İsmet Baden Radyospor daki Asist programında Ergin Ataman a teklif yaptıgımızı söyledi ama Ergin Ataman kabul etmemiş .
Sinan Soysal' Alıntı:Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile Ergin Ataman, yollarını ayırdı.
İtalya ve Türkiyeden ciddi teklifler almış ve 30 mayıs'da İtalya'ya ucacakmış...
Türkiyede bir takımla anlaşacagını sanmıyorum